Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@lucia198307 To je divné, lebo tým prvým sa vlastne pozerá, či to nieje náhodou mimomaternicové tehotenstvo.
Ale veď hádam vedia, čo robia.
Ahojte, zatial velmi potichucky sa k vam pridavam, poslednu mrchu som mala 6. januara, test mi vysiel tento tyzden pozitivne aj vecer pred spanim... k doktorovi sa chystam zajtra. Ak mozem poprosit a pridali by ste ma do sukromnej temy, budem velmi rada 🙂
Ahojte, aj ja by som sa rada ku Vam pridala. Termin mame 28.10 🙂). Dakujem
ahojte kocky pridate si ma do sukromnej temy.dakujemmmmmmmmmmmmmmmm
@pacta
@katarinnak
@veronikabussolengo gratulujem k teh ua vitajte medzi oktobrovkami 😉
@pacta @veronikabussolengo ste tam baby, prave som vas pridala.
@katarinnak katus, tebe to uz fici, ako pozeram 😉
Ostatné babule, ktoré budete chcieť pridať do súkromnej, označte ma prosím v správe, nech vás neprehliadnem!!!
@mima01 Ano som tam 🙂
@mima01 ahoj som tu nova..ako mam vojst do sukromnej skupiny?neviem to najst...dakujem
@veronikabussolengo bre ranko 🙂 Tu je link.... ak by ti to neslo, daj vediet, budem ta nejak navigovat 😉
@mima01 dobre ranko dakujem velmi pekne uz som tam 😀
ahojte .uz som tu dlho nebola.ci mozno aj ale len nakuknut.je mi na nic.niektore baby to maju len do 10 tyzdna.
čaute kočky, tak ja som tu prvy krát...a tiež pravdepodobne budem mať termin v oktobri, mozno koncom oktobra, to neviem 🙂 este to nemam potvrdene od lekarky, zatial len na teste
ahojte tehulky 🙂
nevedela som na ktore z for sa obratit, ale kedze ste na zaciatku tehu, asi mi budete vediet poradit najlepsie. Poslednych 6 dni mi byva zle, vacsinou sa zobudim na nevolnost nadranom okolo 7 a pocas celeho dna mi je nejak divne od zaludka, zatial som ale nezvracala, nemam teplotu, takze viroza to asi nebude. Robila som si aj test, vysiel negtivne pred dvoma dnami, to by bolo ked tak 10 dni od oplodnenia, takze to este asi moze vyjst negativne. Moja otazka je, ci aj niektorej z vas bolo zle tak skoro. Popravde, ja dufam, ze niesom tehotna, bola som totiz pred 11 dnami na operacii a bola som pod uplnou narkozou, co by asi mohol byt problem.Den pred operaciou sme mali este s priatelom sex, ale davali sme si pozor, ale takto zle mi este nikdy nebolo.
Co je najhorsie bola som na konizacii, cize mi zlupovali cast krcka maternice, aj ked len malinko ale aj tak.. :/
ahojte,
my sme zistili 11.2.2012, ze sme tehu....doktor to o tri dni potvrdil...6tt, uz sme v 7 tt...strasne sa tesim,,
baby, kedy ste isli prvykrat k dr.? hned jak ste si nasli // alebo ste pockali? a nasli ste si // hned jak vam meskal menzes?
diky za odpovede 😉
kocky ked chcete...podte do uzavretej skupiny "OKTÓBER 2012". mima01 vas na poziadanie urcite rada prida 🙂

@katren ..preco nie... Nasa Zofi by do skolky hned isla /chodime spolu pre Kubka do skolky, tak sa jej tam paci/, len som nemala dovod ju tam davat. Teraz dufam, ze ju od septembra zoberu, kedze je viac deti ako skolok. Urcite ti to velmi pomoze, lebo byt s tromi detmi doma je na blazinec 😝 Vsak Dominika uz bude dost velka, jej to velmi pomoze. Nas Kubko v skolke pookrial, vela veci sa naucil, skolka je pre deticky velmi dobra..