Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@mia258 Aha, tak ty si už rodila? to som si nevšimla 😉 aspoň vieš čo ťa čaká, ja nie 😒 A v tom Švajčiarsku to môže byť dobré, tam majú hádam aj niečo pokročilejšie už a lepšiu techniku možno aj normálnejších doktorov a sestričky 🙂 v každom prípade držím palce 🙂
Ani neviem, čo by som chcela viac, je mi to jedno, nech je zdravé v prvom rade, ale mám tušáka na chlapca, aj ocko by chcel viac chlapca - aby boli väčšina, chodili na futbaly a disko 🙂 a kto mi bude pomáhať v kuchyni? 🙂 V skutočnosti som sa chcela nechať prekvapiť, ale bojím sa, že on sa tak strašne teší na chlapca, a náhodou by to bolo dievča, by bol sklamaný, tak chcem to radšej vedieť vopred ...
@ulalala prepac, stale ta nechapem, preco si nervozna... 😅 no tak mu proste na dalsej poradni povies, ze rozmyslela som si to, chcem vediet... 😅 ved je to tvoje rozhodnutie... 🙂 ja este neviem... na poradnu idem za tyzden v utorok... ale kazdopadne chcem vediet, som zvedava jak stara blazkova... 😀 aj ked vseobecny tip je na chopa... 🙂
a neboj, aj ked to bude dievca, raz sa hodi tatikovi okolo krku a bude to... 😉 😀 ja by som povedala, ze mm by bol asi radsej za dalsiu babu do chalupy- hold teri je jeho no... 😀
@ulalala len neviem, ci je lepsie ked viem co ma caka, alebo nie 😀
No dufam, este si to pred porodom omrknem, obehnem nemocnice a vyberiem tu, ktora sa mi bude najviac pacit. Len som nervozna z toho, ze neviem ako si pozhanam doktora bez referencii a skusenosti 😅
Moj muz chce prave viac dievca, ja ani neviem co. Tiez je mi to jedno, lebo moja prva je ako chalan v sukni, takze je to jedno 😀
A to vam uz tak skoro povedia pohlavie?? Ja idem na kontrolu za tyzden a budem v 16.tt
ahojte mamičky! ja sa tiež k vám pridávam po dlhej dobe. Mám termín 12.10.2012. Že som tehotná som zistila presne 14.2 na Valentína 😀 keď sme oslavovali rok po zásnubách... Pridávam sa neskoro lebo v prvých mesiacoch mi bolo tak zle že ani PC ani televízor pre mňa neexistovali, nevedela som obsedieť len ležať a spať. Našťastie aj tie nevoľnosti už ustupujú pomaly. 😝 dnes som bola na odberoch a chceli sme aj odmerať bábo o koľko narástlo, no nedalo sa. Poriadne sme sa pobavili s doktorkou na jeho gymnastických výkonoch. 😀 Toľko robilo kotrmelce že sa nedalo odmerať a pohlavie je tiež pre nás ešte tabu, som len v 14. tt, ale chceli by sme hlavne zdravé, ale viac dievčatko ako chlapca.
Ahojte,idem sa k vam pridat ak mozem, my cakame babatko 15.10.2012....:)
Uvidime,co z toho bude...🙂.....mozno este buduce mamicky vyckavaju....ja som tiez este neviem z akych dovodov skromnejsia na vyjadrovanie... 😎
@adka_praha Tak možno nie nervozna, možno nedočkavá, prepáč, asi sa neviem od radosti vyjadriť 🙂 ale asi mu fakt poviem, že to chcem vedieť, dúfam, že sa nepomýli a nakoniec to bude niečo iné 🙂 Podľa čoho mate taký všeobecný tip?
@mia258 Aha, takže by to malo byť horšie, keď vieš čo ťa čaká? ale tak zas na druhej strane, keby si mala aj 10 pôrodov, tak je každý iný, aj keď princíp viac menej ostáva... A to sa dá obehať nemocnice, prísť tam na návštevu a obzrieť si to aké to tam majú? tak pozri doktorov na nete aj s referenciami... No mne vedel už v 14.tt čo to bude, tiež ma to prekvapilo 🙂 a preto mám podozrenie, že to bude chlapec, keď to tak jasne videl 🙂
@ulalala myslim, ze podla nicoho konkretneho... 😅 ale minule som citala, ze pri dievcatach sa viac nalievaju prsia, ze telo vylucuje nejaky hormon a ked tak teraz ja kukam do vystrihu, priklanam sa k tipujucim... 😅
@kurcadlo
@mia258 no to asi preto, že možno bolo skoro pre nás... neviem. Ja osobne tiež som sa bála ešte o tom hovoriť, či sa podarí alebo nie, tiež som tam mala krvácanie a takéto veci, tak sme aj neskôr oznamovali rodinke. Ale už je všetko ok, srdiečko bije, gymnastiku robíme a zatiaľ žiadne problémy 😉
Ako ste na tom s nevoľnosťami?
@ulalala presne ako hovoris, kazdy porod je iny, tento mozno ubehne rychlo a bez problemov, mozno bude horsi, to mi nikto nezaruci 😉
Urcite sa to da, rozmyslam, ze sa pridam aj tu na MK do sukromnej skupiny maminiek, ktore ziju v CH, ci mi nieco neodporucia a nezasvatia ma do toho. A este ze existuje internet, pozriem si nemocnice aj nete 😅 a potom na zivo.
Inal ja som pri prvej vedela, ze to bude dievca, strasne som to citila.
No mne v prvom tehotenstve nebolo vobec nic,ani som nevedela,ze som tehotna.....🙂....a toto?.....zle mi byvalo,nastastie minuly tyzden prestalo...pri vareni mi bolo neskutocne zle a vypary z jedla som nemohla ani citit....a teraz ma pre istotu od vcera boli hlava ako kona.... ☹ ....dufam,ze to co najskor prejde
@mia258 tak to je dobre, prvý trimester už asi býva taký. Ja čakám svoje prvé, tak som z toho vystrašená. Neviem čo ma čaká. Len sa modlím, aby bolo všetko v poriadku, odbery testy atď. 😨 ja mávam ešte nevoľnosti ráno, ale vždy lepšie ako predtým, celý deň zle, únava, žiadne jedlo a tekutiny už vôbec... Našťastie je to preč 🙂
@mia258 no už pár tém som tu prehľadávala, ale zatiaľ patrím asi len do tejto októbrovej 😀 možno časom keď budeme rásť a bude aj viac otázok. Bohužiaľ som tu našla aj smutné témy... rôzne diagnózy, známe aj neznáme čo som počula prvý krát. Ale zatiaľ som nenašla ale určite sa tu niekde nachádza aj náš problém, zatiaľ nie tak chvalabohu vážny. Mám faktor negatív a manžel pozitív, vraj je to nejaká zlá kombinácia no ešte to nemám nejak naštudované čo hrozí alebo ako ďalej... 😒
@adka_praha S tým výstrihom áno, ale tak prsia všeobecne rastú.... nechám sa asi prekvapiť a nejdem tipovať.

@adka_praha Asi si to zle pochopila, ja som troška nervozna, lebo naposledy sa ma lekár pýtal, či chcem vedieť a ja som povedala, že nie, a teraz som strašne zvedavá ako neviem čo. Ty už vieš čo to bude?