Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
ahojte baby hlasim sa s vysledkom ranajsieho testu, bol snehobiely. Mrcha zatial neprisla, tak uvidim dalsie dni i ked som prekvapena, lebo mi nezvykne meskat. pekny vikend zelam 😉
@barcelonka tak snad sa ti ukaze 🙂 aj ja som pri prvej dcerke mala pozitiv velmi neskoro asi 37-40 den cyklu
@barcelonka nezufaj este sa moze ukazat druha aj o dva dni🙂
@cantharis no citala som ale o tychto z mocu ze nie vzdy vysli mrkni tu na fore a stoji 35€ co sa mi zda dost ked si vezmes ze v genetone za 70 mas istotu🙂)
@barcelonka vyskusaj testnut o dva dni,budeme drzat palce 😉
no neviem ci by som dala 70 ecok zato,asi by som radsej vydrzala a za tie ecka by som nieco peknucke kupila 🙂
ahojte zienky, tak pravdepodobne som aj ja tehulka 🙂 nechcem sa tesit dopredu, ale robila som si dnes dva testiky a na oboch dve ciarky 😀 😀 😀 skoro mi oci vypadli 😕 😕 😕 cize ak to je pravda, tak termin budem mat aj ja oktober 2012 🙂
Ahojte dievcata 🙂, tak som vas az teraz vecer docitala, co ste si cely den popisali. Blahozelam vsetkym novym tehulkam, ktore si nasli na teste 2 //. A vam dievcata, ktore este stale cakaju, tak nech sa coskoro objavia 2 //.
Ja som dnes bola cely den mimo domu. Doobeda som bola s malym u nasich a poobede sme boli trosku na prechadzke. No maly uz spinka, tak sa vam mozem venovat 🙂. Ja sa vobec necitim ako tehotna. Brucho ma obcas boli, obcas mam take tlaky, ale potom to prejde. Tak snad je to OK. Nastastie mi zle nebyva, snad to ani nepride. Aj ja by som si najradsej dala spravit test z krvi na urcenie pohlavia, som velmi nedockava, ale za tych 70,- EUR asi radsej kupim babatku nieco. Uz tych par tyzdnov snad nejako zvladnem 🙂.
Aj ja nam vsetkym prajem, aby sme v tejto teme zostali vsetky az do porodu, aby nase fazulky vydrzali 🙂). Ved su to nase vytuzene babatka 🙂
@katarina_st no mna dnes poobede prsia vobec nebolia a brusko tiez len sem tam tak tiez dufam ze jeto oki.... a inak mne pri malom bolo zle len v 8 a 9tt inak som sa citila stale dobre🙂
my sme dnes boli na drazdiaku nakrmit s malym koniky a potom sme sli mrknut na basketbal segra hra totiz....
@2mimi2 mne pri malom nebolo zle. Iba ked sme boli tusim tiez v 8-9tt na Krete, tak tam boli strasne horucavy a to som nezvladala, stale som musela byt v tieni. Este sme tam mali pozicane auto a po tych kopcoch sme museli viackrat zastavit a videla som moje jedlo druhykrat ☹. Ale po navrate na SK uz bolo vsetko OK. Tak keby nam velmi chybalo, ze nam nie je zle, tak mozeme ist niekam na exoticku dovolenku 🙂. Ale myslim, ze si to toto tehotenstvo odpustim 🙂. Aj ja som bola s maly dnes pri Drazdiaku 🙂, tak okolo 11-12h.
Ahojte baby, tak zo snažiliek sa asi pomaly presuniem sem 🙂 Zatiaľ som ešte u dokyho nebola, ale od utorku už tri testy (ak ma neklamú 😠 ) boli // , tak dúúúúúfam...ale ešte aj zajtra jeden skúsim, lebo som z toho 😵 snažiť sme začali len teraz v januári, čiže 😅 to bude riadna pecka, ak to vyšlo na prvý šup,juuj.. A držím aj vám palce, nech nám to všetkým dobre dopadne!! 🙂 🙂 🙂
@zdenka270921 blahozelam 🙂. Tak snad tri testy nemozu klamat, urcite si tehu 🙂.
A inac dievcata tesim sa, ked zas postupime z tychto sprav, "ze sme si nasli dve //", do sprav "ako sme dopadli u lekarky", to bude nas dalsi level 🙂.
@katarina_st no to byva vraj taky najhorsi tyzden 8-10tt ale ja som mala superne tehotenstvo s malym dokonca v v 39tt som bola peso z petrzky v meste a spat na prechadzke...mne len nohy opuchali strasne ale nebolelo to len esteticky som ich mala ako schreck a nic som si nemohla obut 😀 heeej my sme boli o 15:30 na drazdiaku 😀 no ze ako sme sa tam dnes minuly...my tam chodime pravidelne koniky krmit 😉
@katarina_st dakujem, napodobne.. inac pozeram, ze vy uz hadam vsetky mate bambuliatko jedno, ej, budem zbierat rady od skusenejsich 🙂

@jarula25 🙂