Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@romanettka v podstate aj mne je jedno či chlapec alebo dievča 😀 ale mm chce veľmi chlapca a v rodine už su z jeho strany 2 dievky, tak preto..ale už mi aj dve kamošky povedali, že keď sa takto zatajuje, tak to bude baba 😀 😀
Aj mne meno chce vybrať mama, ale len ak to bude dievča, lebo pre chlapca sme s mm už rozhodutí pre Huga 😵
Aj René je pekné, mne sa celkovo páčia mená, že keď sa na pieskovisku, alebo vonku zavolá na dieťa, tak sa neotočí polovička z nich 😀 😀
@emilii @mishita2401 😉 😉 dala som to, jupí 😀 😀 😀 😀 uf, takže ročník uzavretý...och, ale bol to veru boj, chudák sa musel za hlavu chytať, čo som trepala 😝
@romanettka gratulujem k chlapčekovi 🙂 , mne prvýkrát povedali, že budeme mať synčeka už v 13+6 na NT vyšetrení a odvtedy nám to potvrdili ďalší dvaja 😀 náš chrobáčik sa nehanbil od začiatku 😀
@mishita2401 🙂 tak to ti verím, že si bola unesená....moja kamoška, vlastne susedka má malé bábo a kochám sa stále, také je to prekrásne to malé mimi 😵 😵
my sme sa dnes stavili v Lenke, pokukať, pozerali sme tie kočíky a aj postieľku a majú tam presne tú, ktorú chcem 😵 tú s tou žirafkou 😵
takže aj ty si kúpila drobčekovi vecičky 😉 veru nedá sa tomu odolať 😝 ja som dnes kúpila dečku macko pooh 😵 a prišli nám cumlíky a fľaška, čo mm objednal, kawasaki, on totiž jazdí na terénnej motorke, rekreačne , tak musí byť kawasaki podľa značky jeho motorky 😀
mne dnes písali, že vyexpedovali moju objednávku s tými vecičkami, čo som tu zavesila, že som objednala, tak som zvedavá na kvalitu a ako to bude vyzerať v skutočnosti 😕
som akási unavená...moc som nepospala a ráno od šiestej som hore 😖 , idem si asi bacnúť 😵
@natalinda88 tak gratulujem :D !!! no viem ktoru postielku mysliš :D ta je zlata ! ešteže môj drahý nevie že existuju aj cumliky značiek motoriek :D pretože aj on jazdi :D sice už to dal na velký skuter ale po motorke tuži nadalej :D a čo hovoriš na tie kočiky? lebo ja som ich moc neobzerala len tak z výkladu :Dakurat som sa na ne pýtala. a inak cumliky maš ake? tie okruhle alebo take s jednou stranou ploskou na dasienka???
@mishita2401 ďakujeem 😵 😵
to je môj sen, vygooglila som ju na nete a potešilo ma, že ju tam mali, strašne sa mi páči 😵
no môj mm, keď ich videl tak ich objednal, 20€ aj s poštovným, a dva cumlíky a jedna fľaška, no podľa mňa nič moc, ale on to musel mať, tak som bola radšej ticho, nech je rád...
takže aj tvoj mm má takú záľubu ? všetci chlapi majú niečo..., to je asi fakt 😎
len sme pokukali, zatiaľ som zo žiadneho nespadla na zadok... to musí byť láska na prvý pohľad... mm mi sľúbil, že pôjdeme kuk do PL, tak uvidíme, ako to je tam s výberom a s cenami...
všetky mám s tou ploskou stranou a ty ?
@natalinda88 no aj na nete je , tiež som ju tam videla :D ja chcem ist tiež pozriet ešte do PL lebo tiež som ešte nevidela taký kočik ktorý by som chcela tak ako napr dnes tu supravičku :D no ja mam zatial len jeden ten gulatý lebo nemali od 0m s tým ploským a chcela som cumlik :D tak musim kupit ešte taký s tým ploským od 0m. ale niektore babetka take nechcu, neviem prečo.
@natalinda88 gratulujem .-))) šikulka .-) včera večer sa naše slniečko presťahovala v brušku úplne dole ... som nevedela, že či je to normálne .. ráno už bolo pekne v celom brušku roztiahnuté .. .-)))asi sa mu tam dole dobre spinkalo 🙂
@mishita2401 🙂 presne tak, ono to ťa musí zaujať a zatiaľ sa tak nestalo, takže stále pokukávame, ale ono to príde , ten pravý, orechový 😀
ja mám ten z maxima od 0-6 m a tie čo mm objednal, netuším, nie je tam nič napísané, takže neviem...uvidíme, odskúšame v priamom prenose 😀
nie všetky bábätká chcú cumlíky.... ja som bola bábätko , ktoré z cumľa naťahovalo a ani z fľašky som nepila, mala som taký pohárik s dierkami 😀 😀 😀
len dúfam, že to baby nebude po mne, lebo bez cumľa je zle a naši si so mnou veru užili kriku 😀 😀 😀
@emilii ďakujeeem 🙂 😵 no šikulka nie som, ale pomohli mi modlitby.... 🙂
jejéj..., 😉 ono bábenká tam majú ešte kopu miesta, tak si hľadajú to pre nich najlepšie 🙂
ja čo postrehujem, tak môj plavec je raz hore, raz dole, ako mu príde, akýsi cestovateľ 😵
@natalinda88 asi to tak bude .-))) cestovatelia maličký 🙂)) akurát objednávam pre maličké nábytok ... 🙂
@emilii 🙂 presne tak.... 🙂
aký si vybrala ? Ani sa nenazdáme a naši chrobáčikovia budú na svete..... 😵 😵
@natalinda88 no presne, určite ten pravý kočik pride :D heh.. no ja som tiež nechcela cumel, ale mama vravela že som furt mrčala tak mi ho ,,vrazila" do ustočiek a držala kým som nezačala dudlat a uspešne sa podarilo :D hehe..hned som bola pokojnejšia :D
@natalinda88 vybrali sme detský nábytok Nemo ... kombinácia so zolenou ...
@natalinda88 gratulujem k úspešnému ukončeniu skušok 🙂
@emilii aj tebe 😉
@anelka5 ďakujeeme 😵 😵
inak akurát mi kuriér doručil tie vecičky , čo som si objednala, sú pekné 🙂
akurát tá modrá súpravička má iný motív, je tam somárik namiesto tej námorníckej tematiky..., ale aj to je pkené...
odfotím a pošlem 😉
@mishita2401 takže aj ty si bola taká anticumľová....? 😀 sranda..., mne nepomáhalo ho ani na silu vtlačiť do úst 😀 😀 tak sa mi to vraj protivilo 😀
@emilii zelená je perfiš...milujem zelenú farbu, tak rozžiari a upokojí 🙂 😉
@natalinda88 a inak na tej diabetologii ordinuju od 7do 14 hodiny dnes som to obzerala ale musim tam ist v pondelok lebo inak mi to už nevychadza a je najvyšší čas :D hej pekne su tie vecičky, tak to som rada :D maš radost čo :D
@anelka5 ano .. je to pre staršie deti ..postielku to nemá ,. neskôr by sme dokúpili posteľ 🙂)) nám sa to farebné hodí k spálni, ke´d že je veľký predpoklad, že bude babatko s nami dlho v jednej izbe .-)) naši chalani majú každý svoju podkrovnú izbu ... a stavať ´daľšiu nemáme ešte započítanú v rozpočte .-))) zatiaľ sme objednali vysokú jednodverovú skriňu / tú dvojfarebnú/ a uzku komodu s poličkou a šuplíkom a skrinkou ... neskôr dokúpime stôl a posteľ 🙂
@natalinda88 ďakujem .-))))
Ahojte!
Chcem sa spytat, ci uz niektorej z Vás robil gynekolog test na cukor? Ak áno, tak ako to mám predstavit? Museli ste aj nieco brat? Lebo mne budú robit teraz, v 24. tyzdni, a mám kupit v lekarni test na cukor (asi ten prasok), co potom tam vypijem. Ale v lekarni na mna len pozerali, ze co chcem.
Pomozte mi, co mám konkrétne kupit.... :S Dakujem.
@timety13 ???? tak to nechápem, akože ja osobne som ešte len prvorodička a tieto veci mám pred sebou, ale určite viem, že glukózový test sa robí trocha neskôr cca 27tt 😨 Mňa Dr. objednala na začiatok 28tt a dala mi na výber či budem piť sladkú vodu, alebo prídem skoro ráno na lačno a z krvi mi budú robiť. Vôbec nebolo spomínané, že by som si mala niečo kupovať v lekárni?!? 😕 Dobre si pochopila Dr., nemôže to byť aj niečo iné, nemáš nejaké iné problémy (zlé výsledky) v tehu, že prečo ti už teraz chce robiť ten test?!?
Dúfam, že ti tu skúsenejšie mamičky poradia, že čo robiť, možno niečo také ozaj aj existuje v lekárni, bola si sa pýtať len v jednej?
@timety13 Ahoj. ja som bola na takom teste včera. Kupila som si v lekárni glukozovy cukor. Tušim to bolo 73g. No a potom večer pred poradnou som nemohla jest nič sladke. Ráno 2h presne pred odberom som vypila ten cukrovy prášok rozpusteny v 3dcl vody. Mne dal doktor taku kartičku na ktorej bolo všetko napisane. To čo nemožem jest a ako si to mam zarobit a tak. Potom na poradni mi sestrička zobrala krv a hned ju otestovala na ten cukor. Mam ho dobry takže OK. Nechapem že ti nič doktor nevysvetlil.... 😒 😒
@timety13 ahoj ja som zo septmbrovej temy sem tam sa sem chodim na vas pozriet a mne robili test na glukozu 6.6. co som bola v nejakom tom cca 24tt a v lekarni som si kupila 70g glukozy... rano som isla k doktorke na poradnu ta mi brala krv na nieco ine na nejake ine hodnoty potom som mala normal poradnu stale na lacno potom som isla do labaku kde mi rozrobili tu glukozu...(bolo to hnusne) a o dve hodky som sa tam vratila dobli ma do prsta a zobrali mi krv na cukor... vysledky som mala o par dni... 🙂 dufam ze som pomohla
@timety13 ahoj .. ja som na ňom bola včera .... prídeš nalačno, sestrička ti zoberie krv z prsta / mňa to teda bolelo .-((( / potom vypiješ glukózu / odporúčam ti priniesť si k nej aj citrón .-)) / a potom budeš 2 hodiny čakať, nesmieš jesť, piť a tuším ani na WC sa nesmie ,,, a potom prídeš naspäť k sestričke, opäť ti zoberie krv z prsta a zo žily .. tak to prebiehalo u mňa včera, pred 6 rokmi a 8 rokmi .-))) neboj zvládneš .-) papa

@anelka5 Ja som chcela viacej chlapčeka, priatel dievčatko, ale v podstate nam to je jedno, len nech je zdravé, no my sme najskor nechceli vediet, ale nevydrzala som a dr. som zmohla, nech mi povie... Nám sa ukazal hned, zato na 3D som chodila jak na klavír až na 3.krát sa ukázal, a aj v plnej kráse nám ukázal že je chlapček. Meno vyberala moja mama, ale každému sa zatial paci, ja som chcela René 🙂 🙂