icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

natalinda88
29. jún 2012

@anelka5 je to veru sranda s tým dátumom, ale určite to bude váš šťastný deň 🙂 😉
neboj, nebývam na nebezpečnom mieste, len som taký pokakanec a bojím sa a neviem ani čoho vlastne ☹
musím sa od toho nejako odpútať, lebo si len blížim a bábenku tiež..
ako to robíš, že sa nebojíš ?hm...
ešteže nie som sama, no našťastie sa to ani u mňa už nezopakovalo, ale magnézko si pre istotu veru dávam
joj...som na to prizabudla..dobre, že si mi to pripomenua 🙂 odfotím ich a zajtra ich tu pricapnem 😉 😉

@mishita2401 takže sme rovnakí bojkovia...ach jaj, ale je to o život sa tak strašne báť.... 😖
dnes teda bolo na odpadnutie, ble..
to som rada, že sa držkáte 😉 takže niekam chcete vypadnúť...treba si urobiť výlet, aj ja som za 😉
a predsa prvé výročie svadby musíte osláviť, lebo čoskoro budú len bábätkovské povinnosti 😉 😉
si sa bola zase pokochať nad bambuľkou... ?? sa ti to nejak zapáčilo.. 😉 😵 😵
no bobatku sa ani nečudujem, z toho tepla..

emilii
29. jún 2012

@natalinda88 to máš pravdu .. nakupujem eo sto šesť , teda pokukujeme 🙂)) dne ssme boli V Haťách v nákupnom centere a páčili sa nám tam detské adidas súpravičky .. také boli milenučké .-))) manžel sa tam v kenvele obliekol od hlavy po päty .. som nechápala aký manekýn to so mnou žije .-)))

mia258
30. jún 2012

@natalinda88 ja už sa teším na to chudnutie normálne 😀 😀
Ale som si už povedala, že nemôžem do seba toľko tlačiť, radšej si dám nejaké normálne ľahké jedlo ako čokolády stále.

emilii
30. jún 2012

a ako ste na tom s váhou ? ja zatiaľ cca 9kg .. teda lepšie povedané .. doma na váhe to robí 7 kg a u sestričky v ordinácii 9kg .-)) tak to spriemerujem na 8kg .-)))

mishita2401
30. jún 2012

@natalinda88 a tak ta malinka býva len o dom dalej :D čiže to mam cez zahradu par metrov :D no ved dnes bolo ešte horšie ako včera, som skoro nič nemohla robit.... len som sa tak povalovala :Dhehe... a ty ako?? na nejaký výlet sa nechystate? mi sme včera vybavili no tri dni -dve noci s polpenziou do kaštiela Lučivná v Tatrach za 69eur pre dve osoby spolu :D cez tie zlavy....sk :D a už mame aj termin zajednaný :D tak sa tešim :D

veronicka85
30. jún 2012

@mia258 a kolko si uz pribrala???

veronicka85
30. jún 2012

@emilii my sme na to presne rovnako 7-8 kg :D

natalinda88
30. jún 2012

@veronicka85 aj ja mám 7kg navyše 😝 😀 @emilii
@mishita2401 ...uf, dnes teda bol úpek... 😖 😖 ja som bola doobeda v obchode a prišla som domov mokrá ako myš... :/ bola som zalezená až do štvrtej vnútri... a potom sa trošku slnila, ale aj tak bolo ešte teplo...momentálne som dožehlila, porobila poriadok, poliala kvietky...vetrám celý dom, ked sa trochu ochladilo 😀
akurát kukám počasie a má byť takto teplo zatiaľ do budúceho piatka...však čo ja budem robiť, takto sa nedá , keby sme mali aspoň more 😝 😝
takže tiež máš poblízku bábätko ? ja mám sussedku, ktorá má tiež baby, ale už má 5 mesiacov, vidím ju ako rastie a nechápem...prečo to bábätkovské obdobie nemôže trvať dlhšie....???
tak to ste super zajednali 😉 aj dobrá cena 😉 aspoň vypadnete do horského vzduchu, aj keď vraj aj v Tatrách je teraz teplo...
@emilii ja teraz sebe skoro nič nekupujem, len malému drobčekovi....sa vtom vyžívam ako malá 😀
aj ty máš mm takého, ktorý sa rád parádi ? aj môj musí byť tip top 😀 😀

cruelty
30. jún 2012

@emilii tak u nas je to trochu poslabsie...2kg navyse...ale aj pri prvej som pribrala len 5kg za cele tehu :(

emilii
30. jún 2012

@natalinda88 ano.. ja som si nekúpila na seba ani nepamätám .. môjmu stačí vidieť v kenvele pekne oeblečený model .... a už sa skúša a nakupuje 🙂))

emilii
30. jún 2012

@cruelty to nevadí .. mám kamošku, čo za celé tehu nepribrala ani gram . a teda bruško mala riadne a jej drobec mal skoro 4 kg 🙂)) ja som pri prvom pribrala skoro 20kg / všetko som po pôrode zhodila a dokonca som bola štíhlejšia .. / pri druhom iba 12 kg / a zostalo mi 6kg , ktorých somsa sa už nikdy nedokázala zbaviť 🙂) /

mishita2401
1. júl 2012

@natalinda88 no to teda bol, a tak ja si myslim že pridu aj nejake burky s toho tepla, vzduch sa asspon trochu znormalizuje snad :D... no ved to že to babo tak rýchlo rastie...joj... no pojdeme z hôr do hôr ale tak nam to nevadi lebo nam sa hory pačia :D a inak čo nakupuješ babu? ja mam zatial len tie tri vecičky... ani neviem kde tie peniažky idu... a stale mi hovoria že pre malinke mi na začiatku toho vela treba nebude..aku velkost ty kupuješ???

mia258
1. júl 2012

@veronicka85 asi 6 kíl. Keď pôjdem najbližšie na poradňu, tak budem vedieť presnejšie 🙂

petkatvrda
1. júl 2012

Ahojte 🙂
aj ja mám termín v oktobri presnejšie 16 už sa veľmi teším aj keď sa trochu bojím ale zvládli to iné tak aj ja to zvládnem 🙂

petkatvrda
1. júl 2012

@emilii
no ja som pribrala asi 7,5 kila

anelka5
2. júl 2012

@petkatvrda ahoj máme rovnaký termín 😉 ..ja mám trošku obavy tiež, že čo a ako to bude, ale ešte nie sú také veľké, zatiaľ si len užívam bezproblémové tehu a vytešujem sa z nakupovania všetkých tých vecičiek potrebných aj nepotrebných 😀
Už vieš čo budeš mať??

petkatvrda
2. júl 2012

@anelka5
no super 🙂 neviem co to bude asi dievcatko hoci moje okolie je presvedcene o tom ze budem mat chlapca
a ty co budes mat?

anelka5
2. júl 2012

@petkatvrda neviem zatiaľ, idem o 2 týždne na 3D, tak sa dúfam už konečne dozviem...mne tiež typujú chlapčeka...ale už som počula názor, že to bude asi dievča, keď sa toľko zatajuje 😀 😀 tak si možem vybrať mám to 50:50 😅

anelka5
2. júl 2012

@emilii aj ja mám rozdielne váhy doma a u Dr. , ale opačne ako ty :
doma mám +8kg a u Dr. +6kg...takže spriemerujem to na 7kg 😀 😀 😀

anelka5
2. júl 2012

@mia258 chuť na sladké sa mi stále zvyšuje..ale v týchto horúčavách fičím na nanukoch 😀 😀 každý deň musím mať spon 2-3 a najviac mi chutí zelený twister 😀 😅 😀
na to chudnutie sa teda teším spoločne s vami..tak dúfam, že sa potom niekde stretneme pri spoločnej téme o chudnutí, hehe.. 😝

anelka5
2. júl 2012

@cruelty wauu, tak pri prvom len 5kg..fíha..trošku ti aj závidím, si sa potom aspon nemusela trápiť so zhadzovaním...tak aspon vieš, že teraz tie +2kg, sú u teba uplne v poriadku a nemusíš mať obavy, hlavné je aby bábo správne naberalo a rastlo, no nie?!? 😵

mia258
2. júl 2012

@anelka5 moje dnesne ranajky? 4 kolace 🙄 🙄
Ale zas pijem vela, vcera tri litre vody, dnes mi vzali malu a pospala som si ako kralovna 😵
Nerobi ti problem nespavost?? Vecer vobec neviem zaspat, zaspavam posledna okolo jednej a rano o siestej som uz hore, cela ubita. Och, uz nech sa to tehu zrychli 😒

anelka5
2. júl 2012

@mia258 pekne 😀 mne na rańajky sladké nechutí (naštastie) za to večer som ako kobylka 😅
Vodu pijem veľa aj ja..ráno stále musím brať tabletku na lačno na štít. žľazu, tak zapíjam pohárom vody a potom si robím tehu čaj do 1/2 l hrnčeka a počas dňa vypijem cca 2 l vody (magnezia, lucka, čistá voda) 😉
Nespavosťou netrpím zatiaľ,ale určite pri týchto teplách sa mi zaspáva ťažšie aj keď som len v gaťkách a tielku 😅 no a ráno ak nemusím nikam ísť, tak do 8.h som v posteli 😵

raduga
2. júl 2012

@emilii ja už mám plus 9 kíl, ale za chvíľu sa to prehupne už na 10 😨

emilii
2. júl 2012

@anelka5 super, že nie som sama na dvoch váhach .-)) dnes som sa doma ráno odvážila a prírastok je rovných 8kg .. uvidím koľko sa toho na mňa ešte nalepí 🙂)) alebo koľko toho teraz vypotím .-)))

emilii
2. júl 2012

@raduga to nevadí .-)) hlavné je, že s naše slniečka v poriadku .-))) akurát som našla môjho mladšieho synčeka spať nad obedom 🙂) asi ho zmohla tá horúčava ...chúďatko malinké ☹

mishita2401
2. júl 2012

@natalinda88 ahoj, tak neska som bola na tej diabetologii, ako ked tam pojdeš tak chod pred 7hodinou, daj jej tu tehotensku kartu celu aj s tým sprievodným :D ja som neska čakala pol hodku kým ma vzala lebo tam bola sama neska ta sestrička tak toho mala vela. ešte ked tam pojdeš tak si tu glukozu kup v lekarni dopredu!-aby si bola vybavena rýchlejšie a nemusela chodit hore dole. ked ta pichnu prvý krat tak ti to daju hned vypit, potom budu kazat za hodinu prist-zaklopat a pojdeš hned, nič nepapat a nepit, potom ta pichnu druhý krat a zasa za hodinu nič nepapat ani nepit, a to ta pichnu treti posledný krat..ja si idem po výsledky zajtra, tak mi kazali.... ako je to utrpenie tri hodiny nejest... a ešte tu gebuzinu prestrašne sladku vypit... a ešte v tomto horku...fuj... dnes som si stihla vybavit ešte aj detsku doktorku :D tak som rada že už mam aj to za sebou ... čo maš noveho???

natalinda88
2. júl 2012

@mishita2401 ahojky 🙂
tak už to máš za sebou, gratulujem 🙂 😉diki za rady, potom sa ťa na to ešte radšej raz opýtam, lebo ja tam pôjdem až tak za mesiac... no...mňa už teraz šoky berú z toho, že nebudem nič celé doobedie jesť a ani piť....a obzvlášť v lete 😠 😠 ☹ si toho dnes postíhala, šikulka 😉
nemám nič nové...konečne mi prišiel mm a v noci sa nebojím 😝 akurát to spanie mám také trhané a stále ma budí ten môj spevavý vtáčik pod oknom každé ráno okolo tretej 😀 😒
včera sme si boli kúpiť bazén, tak sa aspoň takto osviežujem, zatiaľ si len nohy močím, kým sa voda nahreje...
a mám dovolenku na záhrade 🙂 😉 nechceš prísť ? 😉
a ty čo nové ?

natalinda88
2. júl 2012

@mia258 @anelka5 ja som tiež baby taká pažravá a aj tak rýchlo vyhladnem ☹ a pijem stále....a potím sa neskutočne...
s nespavosťou mám problémy , nie je nič horšie ako sa v noci len tak hádzať....uf a ešte keď zaspím ma zobudí nešťastný spevavý vták, ktorý mi pod oknom vyspevuje každé ráno o tretej 😀 😝 😒

natalinda88
2. júl 2012

tak takto si vegetím 🙂 😉