Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@martincankasr no pozeram že od nas z Čadce je to dve a pol hodiny autom... škoda že to nieje bližšie... neviem či by som tu cestu vydržala...
ja som tam sla a bola som v osmom mesiaci cestu som pohode zvladl robili sme si dost prestavky ale samozrejme zavisi od toho ako sa maminka citi...musis vediet ty my sme preto utekali lebo som sa zacala otvarat...tak sme sa poponahlali s kupou a teraz by som si vybrala iny kocik
Ahojte maminy,je tu nejaká z okolia Serede ktorá má tiež v tomto čase termín?Prajem vám krásny deň maminečky 😵
@misimimi neboj , nejako to do toho víťazného konca dáme .-)) ja som bola pri synovi od 7 mesiaca otvorená na 3cm .. a rodila som v termíne ... inak aj mna trápia opuchy .. je to des.. už si nemám čo obuť ☹ teraz sa mi zdá, že tá naša princeznička si leží v brušku krížom, lebo hore nad pupkom nemám nič .-)) ke´d si ľahnem na chrbát, zle je ... ke´d si ľahnem na bok začne kopať ,, asi budem spávať posediačky .-)))
@martincankasr no ved to , keby bolo niečo bližšie, musim najst nejaký obchod... ja to nechcem na poslednu chvilku zhanat, ako kočik to ma ešte času dost, ale take ostatne veci chcem mat už doma nachystane :D
@mishita2401 ja som doplnky vecicky a ostatne kupovala u nas v mt v tescu maju kvalitne vecicky hlavne nekupuj vela len zopar..deticky strasne rychlo rastu ja son kopec veci aj dostala nic som radsej nekupovala u cinaka..vies ako robia vsetko s plastovych flias...
@martincankasr ja u činaka nekupim nič pre babo, v meste mame jeden dobrý obchod čisto zameraný len na detičky, tak tam pojdem len sa mi to tam zda trochu drahe..aj ked ceny maju ako na nete, ale predsa len :D a ty si kupovala aku velkost najčastejšie???
@mishita2401 kupovala som velkost 56 ta jej bola trosku volna ale dobra aa fakt nekupuj moc staci ti zopar kopec veci urcite aj dostanes ja som bola u nas pozret v obchode anthony a poviem ti to su palky....ze jedny body 12 eur asi su tuk tuk...za tu cenu som mala v tescu trojo v baleni...tam sa to oplati
@martincankasr no v tescu som pozerala, tak v tom obchode maju ceny okolo 7eur, ale aj lacnejšie... musim to pokukat,a hlavne pozriet čo mame doma po mne sa sestre :D
@mishita2401 vsak aj ja som pouzila bavlnene plienky este po nas..kedze som s dvojiciek je toho dost...
Ahojte baby, tak dneska poradna dopadla dobre, počuvali sme ozvy babetka, srdiečko mu krasne bilo 🙂 sme v poriadku a o mesiac bude ževraj najviac vidiet či to bude chlapček alebo dievčatko :D
a za odmenu za statočnost pri brani krvi sme kupili termoobal na detské flašky :D- v tescu bol v akcii :D
Ahojky maminky, nakukla som sem naskok..ani nestíham čítať čo všetko ste tu popísali 😅 tento týždeň stagnujem s komentami a prispevkami, lebo mám návšetu a musím sa venovať..neostáva čas na sedkanie pri pc a ťukanie 😀 takže sa ozvem, keď sa bude dať..majte sa pekne a krásny deň želám 😵 😉
Baby, uz som domaaaa! 😀
Strasne sa tesim, len teraz mam este viac oddychovat ako doteraz. Ale to uz netusim ako sa da 😀
Včera podvečer som sa dozvedela že pediatrička ktoru som už mala aj v tehotenskej knižke napisanu na starostlivost o naše babo po pôrode ide na dôchodok... ako zaujimalo by ma či to nevedela pred dvoma týždnami ked som tam bola to orazit... teraz mam ako čo robit... miesto na druhe razitko tam už nemam...och joj
ahojte kocky,chcem sa opytat,som v 28tt a fundus-sponu mi namerala na 30cm..znamena to,ze mala nebude najmensia?ci ako?diky
@adka_praha takže ten 2-dňový sklz tam je stále 😖 😀
inak ahojte babule 🙂
mala som tu neter na prázkach, tak som nemala čas písať...
@mia258 mrzí ma tá nemocka, no hádam bude všetko v poriadku 😉 držkaj sa a šetri sa hlavne 😵
ahojte baby 🙂 tak glukózový test mám za sebou.sladká voda bola fakt sladká, ale horšie tam bolo dve hodiny sedieť bez jedenia a pitia. A dosť sa mi z toho grgalo 😀 tak snáď výsledky zajtra budú dobré. A malinký už nie je taký malý, má už kilo 😵

@mishita2401 je to v polsku za hodinku autom si tam teda aspon z mt je tam vela veci je to dvoj poschodovy obchod daj si do google baby-boo.pl