Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
ahojte 🙂 neviem sa tu este orientovat, ale rada sa pridam, termin mam 30.10.12 a velmi sa tesime 🙂))
ahojte,tak aj ja by som sa rada pridala....🙂...aby sme to spolu dotiahli do uspesneho konca a aby nam to rychlo zbehlo....🙂
ahojte mamičky nezhána niekto overalik na zimu?pre drobčeka?poprosim ip
Pekný den môžem sa k vám pridať aj ja mam termín v oktobri presnejšie 17. 10.. Ak by tu bola mamička aj zo Ziliny budem rada ked sa ozve prajme zatial pekny den 🙂
Ahojte, tak aj ja sa pridavam, termin mam 7.oktobra, už sa neviem dočkať ale čim je to bližšie tým viac sa bojím pôrodu....už keby to bolo za mnou 😉
Ahojte, pridavam sa k vam aj ja. My mame termin 2.10. A cim je to blizsie tym viac sa tesim a bojim zaroven 🙂 uz by som to chcela mat za sebou a uzivat si drobceka 🙂
ahojte, tak sa pridávam aj ja :o) My by sme to mali mať za sebou 4.10. a už sa nevieme dočkať nášho drobčeka :o) Všetkým držím palce, aby všetko dopadlo na jednotku s hviezdičkou 🙂
Ozaj, nie je tu nejaká tehulka zo Zvolena?
ahojte ja čakám koncom oktobra 🙂 velmi sa teším na našu maličku 🙂
😅 awojte ja mam termin 25.10 ......vcera ma dost bolelo kolo pupka....aj vas niekedy bolel pupok??????......hm?
@marienka_baby ale nam temu uzamkly 😀 ja som pribrala od zaciatku 12kg, uz sa radsej doma ani nevazim posledný mesiac len na kontrole u dr 😀 popri tom vela nejem, neprejedam sa, ale sladkosti to mozem, zase nie na kilaaa len sem tam, nepijem ani nic ochutene, cistu vodu a mineralky, caje...sem tam si dam ked mi pride na chut dzus, a stale sa to splha hore ☹ mozno to je aj od tých vitaminou co papam pre maleho, ty tiez uzivas neake vitaminy pre tehotne? Inac s tým pupkom som mala ja a dost casto rozrobene, lebo mna zvyklo pichat okolo a aj ako by tahat a boliet, dr. mi dal magnezium, celkom aj zabralo alebo mi povedal ze na kontrolnom sone nech mi pozru rozlozenie placenty ci je dobre ulozena, ale asi bola lebo mi nic na to nepovedali...potom ma to zvyklo prejst...teraz mavam vcsinou krce pod bruskom a pichanie neskutovcne, neviem ci je to normalne alebo to aj ty mavas? akoby babo tlacilo na krckok a pichalo ma ☹ aku ms polohu baba? ja mam HII, to je dole hlavickou s chrbtom do prava...
@maminkaalm ahoj niesom zo Ziliny ale aj ja mam termin 17 😀 tak aby nam to rýchlo ubehlo a aby sme boli zdravý 🙂 co cakate?
@manittu ahoj my by sme mali čakať chlapčeka ale na 100 percent to nevieme a vy?
manittu Ja neužívam ziadne vitaminy len som brala maltofer koli zelezu pretoze som mala zly krvný obraz ☹ ale uz som prestala pit maltofer lebo ma z nich bolelo brucho aj som mala hnacky....ja sa stravujem zdravo aspon sa snazim jem vela zeleniny ovocie a obmedzujem mastne jedla..tiez sa neprepchávam jem pravidelne . Krce pod bruskom a pichanie nemam niekedy mam pocit ako pred menstruaciou ale to potom prejde a poloha dietatka je tiez dole hlavou.....heh kolko váži tvoj drobcek vies?
😵
@marienka_baby minulý týzden som bola na sone a vazil 1740g a tvoj?
manittu moje dietatko je malicke kedze som bola na velkom ultrazvuku v 30 tyz, a malo len 1100g ...podla mna dost mala vaha ale doktor ma ujistil ze vsetko je ok...ze ono to dobehne 😢
ahojte môžem sa pridať aj ja? čakáme bábo koncom októbra, tak dúfam, že nebudem prenášať 🙂
@maminkaalm Ahoj, ja byvam v Ziline a termin mam 20.10 🙂
ahojte, pridavam sa k vam, ja mam termin 1.10. a som z LM 🙂
@maminkaalm my cakame chlapca asi to vieme na 100%, bola som na 3D kde nam dr odfotil vsetko potrebne na rozpoznanie 😀 😀 😀 dokonca vsetci 4 rozny dr ( bola som pocas tehu u 4 roznych, lebo moj gyn.nema sono v ambulancii) mi potvrdil ze isto chlapec 🙂
@marienka_baby neboj to dobehne kazdym dnom pribera 🙂 ja som bola v 26t malo do kila za mesiac pribralo dalsie kilo....teraz zacne aj tvoje babo na vahe 🙂
@tinasc
@janinkapm
@zuzkalm1989
@marienka_baby baby a co cakate? lebo u nas v Lc sa roztrhlo vrece s chlapcami 😀
@janinkapm a kam sa chystaš rodiť? ja po prečítani roznych príspevkov o Žiline rozmýšlam že pôjdem inde lenže sa bojím že to zase nebudem stíhať tak mam s toho dilemu ☹
@manittu ja som na 3D nebola takže preto to nevieme na isto ale ved to nevadi hlavne nech sa to narodí zdravé 🙂
ahojte mamičky 🙂 nie so zo Ziliny ale rada by som s vami pokecala 🙂 termín mám koncom oktobra dufam že nebudem prenášať A rodiť idem doBanskej Štiavnice. Čakám dievčatko , najväčší problem mám s priberaním držim dietu doktor mi prikázal a stale kila idu. Pri pupku aj man bolievalo ale chvala bohu prešlo to ale krče v noci do noh mávam ešte stale :( a druhý moj problem je kočík 🙂))) NEVIEM SI VYBRAť PORADTE najviac sa mi asi páči Tako Laret Multicor sivo ružový.
baby pišeme si v sukromke ak chcete pridajte sa , napište @natalinda88 -ona sukromku založila a môže vas k nam pridat 😀 ale sa pekne rozrastame 😀

@mia258 Ďakujem krásne 🙂