Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
@cleona my mame takmer kazdy pokus s rucickou pred tvarou ale vcera sa vystihol pravy moment a dal na ktasnu fotecku
@martinkamm len tisko závidím. Ale nevadi. Ved za chvilocku uz ziadne fotky nebudeme potrebovat a svoje male nadhery budeme mat v naruci ;)
My sme mali teraz v 31tt uz dve kila 😅 sme o dva tyzdne popredu. A vraj aj ja vela priberam! Zase 3 kila za posledny mesiac. Ze mi staci jest menej, ale ved to uz by som bola na diete, vobec sa neprepchavam. Takze jem aj nadalej normalne a som zvedava, kolko nas drobec bude vazit. Dr povedal ze sa moze narodit aj skorej, mate niektora taku skusenost?
@katus226 mne sa prva dcerka narodila o mesiac skor. Ale nie kvoli tomu z by bola velka. V kazdom pripade aj keby to prislo skor, nemusis sa strachovat. Aj pri mojej dcerke to tak bolo. Aj ked bola mensia (2450 g) bola uplne zdravucka a vobec sme neboli na oddeleni predcasniatok ale na klasickom novorodeneckom oddeleni. Niet sa coho bat ;)
Ahojte guľky tehuľky... tak my sme sa po dnešnej kontrole dozvedeli... sme 30+0 ale podľa sona 33tt mali by sme mať okolo 1500g ale podľa meraní, 2000g (ja už +15kg)... takže sa už teraz teším aká bude pôrodná váha 😂 a ani u nás to nebolo na fotečku.. malinká sa rada schováva.. tak prajem krásne doguľkanie všetkým vám maminkám-tehuľkám ❤
@martinkamm kraaaasny presne po takom som origi kukala ake zdal sa mi drahý a nakoniec sme dostali lodger fusak pod stromcek od mojich rodičov 😂 Ale páči sám mi z tejto série aj ta decka aj takú tašku na kočík som videla a kolko ta prosim stal tento aj ta dečka? A z akej stanky si objednávala pls?
@betarka25 deku som objednavala tu z MK od jednej pani tiez nieje original za 23 a fusak ma vysiel 52 z aliexpresu...aj tu deku som tam videla.Nam sa tento vzor hodi ku kociku a nesmierne sa tesim 🙂
@nikusska26 ahoj chcem sa ta spytat, ked mas malinku vacsiu termin porodu ti zmenil? Plus ti posunul skor matersku? Lebo ja mam malu tiez o cca 2tt vacsiu ( v pondelok idem na poradnu)...
@miirka25 ahoj.. nie.. termin sa nemeni... len to znamená, že bude malinká väčšia.. a ani s materskou to nič nemá.. aj ja som si myslela, že pôjde drobec skôr, doktor na to, že je to genetika.. bude po tatovi proste..
@miirka25
@nikusska26 vitajte v klube valibukov 😀 nas drobcek je vacsi o 2tt a 2dni. A to sme povodne zo zaciatku boli pozadu. Termin sa najpresnejšie urci podla ultrazvuku v prvom trimestri, takze sa nam neposunul. Ale dr spomenul ze sa moze aj skorej narodit, tak neviem...
Babule ja som v 31+3 bola na poradni a maly mal 1800 podla biometrie sme 32+3 ale nemenil nic...a na dalsiu idem o 4 tyzdne 5.3.
Ja som bola v stredu 31+4 1800 a zodpovedá týždňu.... ďalšia poradňa 26.2. s vypísaním na materskú
@katus226
@netswan
@martinkamm
@jannyr
@nikusska26
Budete niekto v TN rodit???? Zajtra idem na poradnu tak Vam dam vediet kolko uz bude mat mala a co s materskou.. zvedava som
@miirka25 ja pojdem ;)termin mam 6.4 mozno o tyzden skor uvidime.Matersku mam uz vypisanu od 23.2 ;)a poradnu najblizsiu 5.3
@katus226 aj ja som zostala pozerat ked povedal, ze dalsia kontrola o mesiac,ale povedal, ze ked je vsetko v poriadku a ani sa neotvaram, ze je zbytocne chodit skor.Ale papier na matersku mi uz dal. Mam termin na 6.4 ale povedal ze to moze byt aj o tyzden skor.
Dievcata mam na vas otazku. Beriete este niektora tehotenske vitaminy (femibion 2 a pod.) Ja som teraz dobrala skatulku a rozmyslam ci este dokupit.
Chcela by som sa spýtať, či je tu baba kt cukor vyšiel vyšší či aj navštevuje doktora. Mne vyšiel 8,12, moja dr ma poslala cukrárke, kde mi dali glukomer, odvtedy som ale vyšší nemala. Chodím tam každé dva týždne, a dnes som povedala, že už tam chodiť nebudem, veď načo. Ale vraj musím, až do konca tehu, aj keď bude cukor stále ok. Chcem sa len spýtať, či aj vy stále chodíte. Dík
@martinkamm hej? Ja tiez ale termin mam 1.5 a mala by byt sekcia tak som zvedava 😊.. mne materska az od 20.3.pojde.. dnes kontrola ale akosi mi nic nerobil. Ze mam prist 23.2..

aj ja mam akurat po poradni. Podla poslednej ms som 29t4 ale moja krasna Lucka je cca o tyzden mensia. Ale kedze ja som od zaciatku nepribrala este ani kilo, tak asi sa niet co cudovat. A to sa pritom nejako neobmedzujem. Momentalne ma 1278 g. A mne si nie su sudene take krasne obrazky. Nebolo nic vidno, pretoze mala rucku pred tvarickou. A tak som sa tesila na obrazok ;)