Dátum pôrodu december 2013
Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵
dakujem a ku akému doktorovi chodíš a ty čakáš prvé ? a už vieš čo to bude ?
hádam sa aj stretneme v nemocnici 🙂
ahojte, ja sice som minulorocna decembrovka,ale mam v bazariku pekne bodycko s ciapockou "moje prve Vianoce" pre drobca, ak by ste mala niektora zaujem nakuknite, je to červenej farby takze aj pre chlapceka aj devcatko...alebo mozno nieco ine sa vam zapaci...drzim palce vsetkym tehulkám
Baby poradte ked mám termín pôrodu 6.12 kedy mám nástup na materskú?každý hovorí inak akože viem že je to 6 týždnov no každý to počíta inak..ďakujem za radu
@mazurienka všetko závisí od lekára, ja mám termín 5.12. a na materskú ma chce doky vypísať 25.10.
@emode jaj lebo mne už dala materskú a povedala že si mam vypočítať kedy na ňu nastupujem 🙂
@mazurienka ahoj, ja mam datum porodu 6.12. a sestricka mi napisala datum od 25.10.
@magimary nuz uplne z nicoho nic, krcok 4cm zavrety, nikde ani naznak, ze sa cosi bude diat.. Bola som 33+2tt, ale babo bolo mensie, mala len 1650g a 40cm, proste kuratenko 🙂 tak bojujeme, nech len pekne pribera a najma nech je absolutne zdrava! 🙂 dakujem za pozitivne myslienky 😉
@mazurienka podla mna presne 6 týždnov pre terminom, takže 25.10.2013, ja mám termín o den skor a idem 24.10.2013, tie som si to sama vypisovala, tak mi kázal dr. 😉
@magimary vo stvrtok o 1.15h v noci mi zacala odtekat voda.. Nic ine sa nedialo, takze som si lahla spat do hodky ma vsak zacali pobolievat krize a furt zo mna po troskach vytekala cira voda.. Tak sme sa teda pre istotu o 3rano vytrepali na Kramare..kukli ma a ze nic, krcok zavrety, len zmaknuty.. Okolo 4.30 zacali kontrakcie,trojminutove, ale v pohode, dali sa predychat. O 7 rano mi opat kukli krcok a furt bol zavrety.. No ale po siedmej zacalo peklo! Kontrakcie po minute a o sile uraganu, vzdychala som brutalne nahlas, aj mi slzy tiekli a myslela som, ze to nevydrzim uz.. Napokon sa to zlialo do jednej nonstop kontrakcie, brutal.. O 8.30dosiel prednosta a kuol mi do miciny, co ma skoro zabilo, ako sa mi tam vrtal pocas kontrakcie, revala som, nfech prestane povedal, ze som komplet otvorena a zostupila aj hlavicka, takze cisarak, ktorym sa mi neviem preco vyhrazali, uz nastastie nehrozil o 8.33ma vysadili na porodne kreslo a vzapati nastal tlak, ze som myslela, ze sa mi trha telo na polovicu.. Spustila som brutalny rev jelena v ruji, naozaj na plne pecky ale trvalo to asi len 20sekund a Marina bola na to jedine zatlacenie vonku takze som porodila po 7minutach na kresle, ani ma
@47ala47 ahoj a akého máš doktora ? všetko máš v poriadku a čakáš prvé ?
@dadulik221 ja chodim k dr. Cellarovej...hej vsetko je ok chvala bohu a ano prve 🙂 ty kolke?? 😉
@dadulik221 hadam sa aj stretneme, vsetko je mozne 😉 ...dievcatko budeme mat a vy?
@47ala47 dakujem 🙂 no chcela som vselico, ale mala sa rozhodla inak 😀 ale do toho Vyskova by som to v pohode stihla, len tam neprijimaju pred ukoncenym 34tt, kedze nemaju specializovanu neonatologiu na predcasniatka, takze preto sme sa tam netrepali 😕 a navyse ja som neverila, ze idem rodit, sla som na Kramare len pre istotu, nech ma kuknu, co sa deje 😀 zdrava je, len treba nam priberat a rast 😉
@angie2601 dakujeme 😵
@masinka dakujeme, nuz sice o takmer dva mesiace skor, ale vyzera to velmi dobre, tak nech je to uz len lepsie a lepsie, vdaka za pozitivne myslienky 🙂
@usacek79 ako sa hovorí...človek mieni pán Boh mení...v Tvojom prípade to bola Marínka...ale naozaj sa veľmi teším spolu s Tebou, že to už máte za sebou, že ste zdraví...malá bude určite naberať a priberať...posielam jej veľa energie...a aj Tebe, nech máš dobré mliečko...z ktorého bude len rásť a priberať...

@dadulik221 ahoj ja som z NR a termin mam 19.12. tak vitaj v nasom klube 😉