icon

Dátum pôrodu december 2013

eva3107
20. mar 2013

Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵

47ala47
13. okt 2013

@dadulik221 ahoj ja som z NR a termin mam 19.12. tak vitaj v nasom klube 😉

dadulik221
13. okt 2013

dakujem a ku akému doktorovi chodíš a ty čakáš prvé ? a už vieš čo to bude ?
hádam sa aj stretneme v nemocnici 🙂

anastacia242
13. okt 2013

ahojte, ja sice som minulorocna decembrovka,ale mam v bazariku pekne bodycko s ciapockou "moje prve Vianoce" pre drobca, ak by ste mala niektora zaujem nakuknite, je to červenej farby takze aj pre chlapceka aj devcatko...alebo mozno nieco ine sa vam zapaci...drzim palce vsetkym tehulkám

theeylla
14. okt 2013

@usacek79 ahoj, prosim, pridas ma do sukromky? Termin mam 31.12 a mam problem s krvou a tlakom, mozno mi niekto aj poradi, dakujem pekne 🙂

eevicka83
18. okt 2013

baby nechceli by ste niektora uplne novy fusak emitex combi 3v1 bezovy... nadherny makkucky a da sa vyuzit do 3 rokov. s postou predavam za 49 eur lebo sme dostali a jeden uz mame.. tak za to kupime nieco ine.. 🙂

mazurienka
18. okt 2013

Baby poradte ked mám termín pôrodu 6.12 kedy mám nástup na materskú?každý hovorí inak akože viem že je to 6 týždnov no každý to počíta inak..ďakujem za radu

emode
18. okt 2013

@mazurienka všetko závisí od lekára, ja mám termín 5.12. a na materskú ma chce doky vypísať 25.10.

mazurienka
19. okt 2013

@emode jaj lebo mne už dala materskú a povedala že si mam vypočítať kedy na ňu nastupujem 🙂

magimary
19. okt 2013

@usacek79 😵 😨 😵
dobre vidím???!
že "2dni"!!!
tak Marína je už na svete??!
😵 BLAHOŽELÁM 😵
a verím, že ste v poriadku!!!

usacek79
19. okt 2013

@magimary dakujeme krasne, ta moja dievka proste musi byt nieco extra, co ona bude cakat tak dlho 🙂 dari sa nam dobre, musi len pribrat aspon pol kila, co bude trvat tak 4tyzdne, potom pojdeme domov.. 🙂

magimary
19. okt 2013

@usacek79 super! hlavne, že je zdravučká! verím, že mliečka bude dosť, aby čo najskôr pribrala. 🙂
a čo to na vás prišlo takto skoro? ktorý ste boli t.t.? koľko váži? 😵
júúj, viem, zvedavá som 😅 🤐 😵

andykruspe67
19. okt 2013

@mazurienka ahoj, ja mam datum porodu 6.12. a sestricka mi napisala datum od 25.10.

usacek79
19. okt 2013

@magimary nuz uplne z nicoho nic, krcok 4cm zavrety, nikde ani naznak, ze sa cosi bude diat.. Bola som 33+2tt, ale babo bolo mensie, mala len 1650g a 40cm, proste kuratenko 🙂 tak bojujeme, nech len pekne pribera a najma nech je absolutne zdrava! 🙂 dakujem za pozitivne myslienky 😉

magimary
19. okt 2013

@usacek79 júú, tak to sa málo komu podarí 😅
že zavretý krčok 😨 , naozaj je drobuľka, aj vám pichli surfaktant na pľúcka? či nebolo treba?
a prirodzene si teda porodila? ako pôrod?

povuma
19. okt 2013

@mazurienka podla mna presne 6 týždnov pre terminom, takže 25.10.2013, ja mám termín o den skor a idem 24.10.2013, tie som si to sama vypisovala, tak mi kázal dr. 😉

usacek79
19. okt 2013

@magimary vo stvrtok o 1.15h v noci mi zacala odtekat voda.. Nic ine sa nedialo, takze som si lahla spat do hodky ma vsak zacali pobolievat krize a furt zo mna po troskach vytekala cira voda.. Tak sme sa teda pre istotu o 3rano vytrepali na Kramare..kukli ma a ze nic, krcok zavrety, len zmaknuty.. Okolo 4.30 zacali kontrakcie,trojminutove, ale v pohode, dali sa predychat. O 7 rano mi opat kukli krcok a furt bol zavrety.. No ale po siedmej zacalo peklo! Kontrakcie po minute a o sile uraganu, vzdychala som brutalne nahlas, aj mi slzy tiekli a myslela som, ze to nevydrzim uz.. Napokon sa to zlialo do jednej nonstop kontrakcie, brutal.. O 8.30dosiel prednosta a kuol mi do miciny, co ma skoro zabilo, ako sa mi tam vrtal pocas kontrakcie, revala som, nfech prestane povedal, ze som komplet otvorena a zostupila aj hlavicka, takze cisarak, ktorym sa mi neviem preco vyhrazali, uz nastastie nehrozil o 8.33ma vysadili na porodne kreslo a vzapati nastal tlak, ze som myslela, ze sa mi trha telo na polovicu.. Spustila som brutalny rev jelena v ruji, naozaj na plne pecky ale trvalo to asi len 20sekund a Marina bola na to jedine zatlacenie vonku takze som porodila po 7minutach na kresle, ani ma

magimary
19. okt 2013

@usacek79 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😅 😵 😵 😵 😵 😵
a napokon sa teda zahraničie ani nekonalo??? a ležite na Kramároch??? 😨
ty brďo, ale TO BOLA rýchlosť!!!!! 😲
pri druhom už ani nedobehneš 🤐 😅
Marína je teda iný živlík 😵
juj, teším sa, že niekedy (snáď) vzhliadnem aj nej. fotečku 😉

usacek79
19. okt 2013

@magimary ani ma nenastrihli, ani som sa neroztrhla, mam len dva mini kozmeticke stichy 🙂 o hodku po porode som uz ani nevedela, ze som rodila 😉 a Marina hned po porode zacala plakat aj apgar mala plne 😉 takze je to zivotaschopna bojovnicka 🙂

magimary
19. okt 2013

@usacek79 úúúasná!! v takom týždni a plný apgar! 😵 😵 😵
tak to je decuľko, na ktoré sa OZAJ OPLATILO čakať 😵 😵 😵

usacek79
19. okt 2013

@magimary no Marina poslala vsetky moje plany do ... 😀
Hej, sme na kramaroch, no co uz 😉 dam aj foto hadam coskoro, zatial som si trufla len v sukromke 🙂 ale pochopitelne je naadhernaa, ako inak 😉

magimary
19. okt 2013

@usacek79 ale čo tam potom, kde to je, hlavne, že (ste) to zvládli, nie?
a Malinká-no snáď ani také minivecičky nemáš v talóne, či hej?
určite je nádherná a očarujúca!

dadulik221
20. okt 2013

@47ala47 ahoj a akého máš doktora ? všetko máš v poriadku a čakáš prvé ?

47ala47
21. okt 2013

@dadulik221 ja chodim k dr. Cellarovej...hej vsetko je ok chvala bohu a ano prve 🙂 ty kolke?? 😉

47ala47
21. okt 2013

@usacek79 vy uz to mate za sebou??? jeeej to ti gratulujem...supeeer, malicka je zdrava? no ako sa nam to uz rozbehlo...pomoooc...ani nebol cas ist do ciech co...tam si chcela myslim rodit, ci sa mi zda? ... ale super uz sa mozte len tesit...este raz gratulujem

47ala47
21. okt 2013

@dadulik221 hadam sa aj stretneme, vsetko je mozne 😉 ...dievcatko budeme mat a vy?

olivia31
21. okt 2013

@usacek79 ahoj čítam, že si mala termín december začiatok a , že maličká je už na svete gratulujem. A chcem sa opýtať či by si ma nepridala do súkromnej témy ja mám termín 26. 12 .2013. Ďakujem 🙂

angie2601
21. okt 2013

@usacek79 blahoželám ku krásnej princeznej....je naozaj veľmi krásna...prajem Vám veľa síl a veľa krásnych spoločných chvíľ...ešte raz blahoželám...

masinka
21. okt 2013

@usacek79 jej Marus, gratulujem 😀 prajem vela zdravicka tebe aj malickej. Drzte sa a tesim sa na fotky 😀

usacek79
21. okt 2013

@47ala47 dakujem 🙂 no chcela som vselico, ale mala sa rozhodla inak 😀 ale do toho Vyskova by som to v pohode stihla, len tam neprijimaju pred ukoncenym 34tt, kedze nemaju specializovanu neonatologiu na predcasniatka, takze preto sme sa tam netrepali 😕 a navyse ja som neverila, ze idem rodit, sla som na Kramare len pre istotu, nech ma kuknu, co sa deje 😀 zdrava je, len treba nam priberat a rast 😉
@angie2601 dakujeme 😵
@masinka dakujeme, nuz sice o takmer dva mesiace skor, ale vyzera to velmi dobre, tak nech je to uz len lepsie a lepsie, vdaka za pozitivne myslienky 🙂

angie2601
21. okt 2013

@usacek79 ako sa hovorí...človek mieni pán Boh mení...v Tvojom prípade to bola Marínka...ale naozaj sa veľmi teším spolu s Tebou, že to už máte za sebou, že ste zdraví...malá bude určite naberať a priberať...posielam jej veľa energie...a aj Tebe, nech máš dobré mliečko...z ktorého bude len rásť a priberať...