Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
Ahojte, tak sa pridávam aj ja k Vám decembrovkám, zatiaľ podľa kalkulačky mi to vychádza na začiatok mesiaca. Dúfam, len že všetko pojde tak ako má, a po trojročnom snažení sa nám splní sen. HCG v krvi mám zatiaľ 98,62, tak nech len pekne stúpa.
ahojte maminy
pridávam sa k Vám, mám termín 8.12.. 🙂
Ahojte kocky, aj ja sa pridavam🙂))))))) Krasne sa to tu rozrasta🙂... mne vychadza termin 10.12.2012:))
@valentina10 jeeeej vitaaaaaaaaaj..
to je aka supa kolko nas tu je..
ja len dufam ze to z nas vydrzia vsetky, nie tak ako v julovkach naposledy ☹
@misulka30 no bodecka tam je a to je dolezite, mimi je tam kde ma byt..
aj ked mne sestricka vravela ze na sone je vidiet az od HCG 1000 tak neviem 😝 😀
ja idem v utorok na krv 😀
ahojte aj ja sa pridavam k vam velmi tsim
dievčatá neviete aké má byť HCG v 5T? ja mám 98,62 , ale neviem či je to OK.
ahojte tehulky tak uz decembrovciatka 2012 ale to letii my sme sa tiez pred rokom dozvedeli ze cakame pokladik a uz mame domka 3mesacneho chlapceka patrila som do temy decembrovky 2011 preto vam vsetkym mooc drzkam palce papik 🙂
@misulka30 hladina hcg je u kazdej zeny rozna, je tam siroke rozpatie min. a max. hodnoty, takze sa tym netrap. Niekto ma vyssiu hladinu, niekto nizku. Dolezite je, aby hcg stupalo, vtedy je vsetko v poriadku. Mam to len z nejakej tabulky, takze nerucim za to, ale pre 5. TT tam boli hodnoty od 18 do 7300 mlU/ml...
@mata_ba no ta ja zase navaly mam 😀 😀 😀
@misulka30 moja netrap sa tym ake ma byt HCG, mas ho uplne v norme, hlavne ja som sa stretla uz s dvoma meraniami HCG..jednej vyslo na jednom merani 1000j a na druhom merani ten isty den 47,5 😒
@koriatko no staci precitat par stran dozadu a zistis ze ja som po IVF a predlzenej kultivacii..
mne uz 3ti den po vklade zacali ukazovat // na tehuteste..
len musim cakat do utorka kedy mam termin do centra na krv..
🙂
ahojte 🙂
ďalšie nové tehuľky, super tešim sa 😀
mňa dnes tak strašne boli hlava od ráno, nič sa mi nechce 😝 😝
@biibii ja som mala poslednu 6-7. marca, absolutne mi vypadlo, ktory den, nepisem si to, zvyknem si to pamatat ... 😒 a zvykne mat presne 28 dni, malokedy boli vykyvy, v poslednej dobe vobec ... trosku ma demotivoval ten test vcera, ale robila som ho doobeda asi okolo jedenastej po kave ... 😕 tak ani nemam odvahu na dalsi test
@ivoka je to ok, ale sleduj, aby tam nebola jasnocervena krv, ja som dost spinila pri prvom tehu asi v 7tt, a bolo to presne po vysetreni u mojho gynekologa, utekali sme vtedy aj na pohotovost, ale sono bolo ok, a vtedy uz aj srdiecko bilo a povedali, ze je to skor 6tt, nasadili mi Duphaston a Askorutin

@kajuska09 dakujem :D