icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

nelynka
4. apr 2012

@kajuska09 dakujem :D

misulka30
4. apr 2012

Ahojte, tak sa pridávam aj ja k Vám decembrovkám, zatiaľ podľa kalkulačky mi to vychádza na začiatok mesiaca. Dúfam, len že všetko pojde tak ako má, a po trojročnom snažení sa nám splní sen. HCG v krvi mám zatiaľ 98,62, tak nech len pekne stúpa.

lovula
4. apr 2012

ahojte maminy
pridávam sa k Vám, mám termín 8.12.. 🙂

nelynka
4. apr 2012

@misulka30
@lovula ahojte vitam vas pekne u nas..

@misulka30 HCG mas krasne, ides este na kontrolu ci stupa alebo rovno na UZV?

@lovula super, to budeme kusok od seba, mne podla kalkulaciky vychadza 12.12 😀

valentina10
4. apr 2012

Ahojte kocky, aj ja sa pridavam🙂))))))) Krasne sa to tu rozrasta🙂... mne vychadza termin 10.12.2012:))

misulka30
4. apr 2012

@nelynka po veľkej noci pojdem ešte na krv, bola som už aj na sono, ale bola tam len malilinká bodečka, takže nič nebolo vidno, ale lekár povedal, že sa tvárime , že som tehu. Uvidíme , či HCG bude stúpať, verím, že áno.

nelynka
4. apr 2012

@valentina10 jeeeej vitaaaaaaaaaj..
to je aka supa kolko nas tu je..
ja len dufam ze to z nas vydrzia vsetky, nie tak ako v julovkach naposledy ☹

@misulka30 no bodecka tam je a to je dolezite, mimi je tam kde ma byt..
aj ked mne sestricka vravela ze na sone je vidiet az od HCG 1000 tak neviem 😝 😀
ja idem v utorok na krv 😀

mata_ba
4. apr 2012

@nelynka dnes je konecne aj mne tepluuuckooo 😀 a inak sa dnes citim super..nic ma neboli,nepicha a zle mi je,lebo som hladna 😀 a ty ako?

nelynka
4. apr 2012

@mata_ba jaaaj boze, mne je odrana jak som vylezla z postele horuco, normalne horucava ma oblieva, dokonca som aj bez deky a ponoziek spala, co ja nezvyknem a v kratkom tricku, to neeexistuje u mna 😀 😀

zuzu611
4. apr 2012

ahojte aj ja sa pridavam k vam velmi tsim

nelynka
4. apr 2012

@zuzu611 no to je uzasneeeeee vitaaaaj 😀 😀 😀 😀

lovula
4. apr 2012

@nelynka nechcem ťa strašiť, ale bude to ešte horšie. Mne sa malý narodil vo februári a od decembra sa u nás nekúrilo, ja som chodila len v spodnom prádle, aj som tak spala a aj tak som bola spotená aj za ušami. Manžel vtedy parádne prechladol 🙂

nelynka
4. apr 2012

@lovula no to mi ani nehovor 😀 😀 😀
bo ma v lete urve potom..ja vecne taka ze aj v lete pod dekou a paplonom spim a teraz este aj ponozky zhodim zo seba 😀 😀

mata_ba
4. apr 2012

@nelynka juuuj.to ja som mrzla vecer..nie a nie sa zohriat..ale uz je to oki 🙂

misulka30
4. apr 2012

dievčatá neviete aké má byť HCG v 5T? ja mám 98,62 , ale neviem či je to OK.

apoloma
4. apr 2012

ahojte tehulky tak uz decembrovciatka 2012 ale to letii my sme sa tiez pred rokom dozvedeli ze cakame pokladik a uz mame domka 3mesacneho chlapceka patrila som do temy decembrovky 2011 preto vam vsetkym mooc drzkam palce papik 🙂

koriatko
4. apr 2012

@apoloma ja som bola decembrovka 2010 😀 a teraz cakam, ci budem decembrovka 2012... bolo by to krasne, ale dopredu sa netesim 🙂
@nelynka to uz nejako skoro vies, ze si tehu, ked mas termin 12.12., ci? To ti este nemoze meskat MS, alebo si sa testovala skor?

koriatko
4. apr 2012

@misulka30 hladina hcg je u kazdej zeny rozna, je tam siroke rozpatie min. a max. hodnoty, takze sa tym netrap. Niekto ma vyssiu hladinu, niekto nizku. Dolezite je, aby hcg stupalo, vtedy je vsetko v poriadku. Mam to len z nejakej tabulky, takze nerucim za to, ale pre 5. TT tam boli hodnoty od 18 do 7300 mlU/ml...

nelynka
4. apr 2012

@mata_ba no ta ja zase navaly mam 😀 😀 😀

@misulka30 moja netrap sa tym ake ma byt HCG, mas ho uplne v norme, hlavne ja som sa stretla uz s dvoma meraniami HCG..jednej vyslo na jednom merani 1000j a na druhom merani ten isty den 47,5 😒

@koriatko no staci precitat par stran dozadu a zistis ze ja som po IVF a predlzenej kultivacii..
mne uz 3ti den po vklade zacali ukazovat // na tehuteste..
len musim cakat do utorka kedy mam termin do centra na krv..
🙂

koriatko
4. apr 2012

@nelynka ahaaa, tak gratulujem...! necitam si vsetko, len som tu zazrela tvoj termin, tak som sa nad tym zamyslela, lebo ja este len cakam... 🙂 Tak drzim palce, dufam, ze bude vsetko v poriadku a ty budes stastna tehulka a potom mamicka 😀

nelynka
4. apr 2012

@koriatko dakujem dakujem, ja by som ofikos mala terminik skorej, podla poslednej MS lenze pri IVF sa to inak trosku pocita a je to tam vsetko take akoby skratene, preto mi to takto vyslo..
len nech nam to potvrdia a budem stastna 😀

koriatko
4. apr 2012

@nelynka tak aspon budes mat pekny terminik 12.12.12´ Nech je pre teba stastny... drzim palce 🙂

nelynka
4. apr 2012

@koriatko dakujem, ale to je este pekne daleko, treba sa prehupnut este cez kriticky termin a bude dobre 😀

ajka81
4. apr 2012

ahojte 🙂
ďalšie nové tehuľky, super tešim sa 😀
mňa dnes tak strašne boli hlava od ráno, nič sa mi nechce 😝 😝

misulka30
4. apr 2012

@nelynka
@koriatko Ďakujem Vám, tak budem čakať, len nech stúpa!!

nelynka
4. apr 2012

@misulka30 neboj nic moja, bud stupat, cert by bol v tom keby nestupalo.. 😎

misulka30
4. apr 2012

@nelynka no ano , sa nám to konečne zadarilo, a to som vôbec nečakala. Bol to asi osud, lebo na dnes som bola objednaná na diagnostickú laparoskopiu, a moje telo sa asi toho zľaklo 😉

nelynka
4. apr 2012

@misulka30 no vidis, to je ake super.. 😀 😀
to ti len chcelo ukazat, ze funguje dobre, ze ziadnu laparku netreba 😀 😀

emode
4. apr 2012

@biibii ja som mala poslednu 6-7. marca, absolutne mi vypadlo, ktory den, nepisem si to, zvyknem si to pamatat ... 😒 a zvykne mat presne 28 dni, malokedy boli vykyvy, v poslednej dobe vobec ... trosku ma demotivoval ten test vcera, ale robila som ho doobeda asi okolo jedenastej po kave ... 😕 tak ani nemam odvahu na dalsi test

@ivoka je to ok, ale sleduj, aby tam nebola jasnocervena krv, ja som dost spinila pri prvom tehu asi v 7tt, a bolo to presne po vysetreni u mojho gynekologa, utekali sme vtedy aj na pohotovost, ale sono bolo ok, a vtedy uz aj srdiecko bilo a povedali, ze je to skor 6tt, nasadili mi Duphaston a Askorutin

ivoka
4. apr 2012

@jarka62 no viac menej nemešká,dnes zajtra by som ju dostala,som po IUI,16 dní včetne,HCG mi zisťovali z krvi v CAR