icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

ludka77
11. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a ja som dnes aj v lekárni bola ale radšej som si test nekúpila lebo by som ho hneď doma ocikala 🙂 takto keď ho nemám doma nemá ma čo dráždiť 🙂

ludka77
11. apr 2012

@nelynka podozrenie žiadne, ale ani pri predchádzajúcich tehu som nemala žiadne príznaky, skôr mám pocit, že každú chvíľu príde mrcha :/ ale od potratu som mávala 26DC a dnes som 28DC tak uvidím

l_e_n_o_c_k_a
11. apr 2012

@ludka77 😀 dobre si to vymyslela... ja mam doma clearblue digitalny, a mam obavu si ho spravit, ale rano to risknem 😀

ludka77
11. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a 🙂 no ak sa tá hnusoba dnes neukáže a ani do rána nepríde tak normálne začnem veriť na zázraky 😀 zajtra ale (ak nepríde) kúpim test a pozajtra ráno ho spravím

nelynka
11. apr 2012

@ludka77 ejha,tak nadej potom me ked 2dni meska,drzim palce :D
hlavne ja som tiez mala vtedy pocit ze kazdu chvilu pride mrcha,
furt som bola na zachode ocumovat..

l_e_n_o_c_k_a
11. apr 2012

@ludka77 oki 🙂 tak potom vyfot tie dve kolajnice 🙂

ludka77
11. apr 2012

@nelynka no tak ja som tiež pod chvíľou na WC 🙂 a kukám a kukám 🙂 asi mi hrabe 😀

nelynka
11. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a kolko stal ten clearblue?

l_e_n_o_c_k_a
11. apr 2012

@nelynka 7 €

nelynka
11. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a asi kupim aj ja dneska :D

ludka77
11. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a si zlatá 🙂

ludka77
11. apr 2012

@nelynka to je ten čo ukazuje približný týždeň?

nelynka
11. apr 2012

@ludka77 xi :D
ja sedim u obvodneho a cakam jak cheva a neskutocne
tu smrdia cigarety,ble

nelynka
11. apr 2012

@ludka77 ano ten :D

ludka77
11. apr 2012

@nelynka fuj tak to ja by som sa tam dovracala ako tehulka. Pri malej som tak trpela asi od 6tt na smrad voňaviek a cigariet, že až 😝

l_e_n_o_c_k_a
11. apr 2012

@nelynka ja som ho mala velky problem zohnat u nas, 5 lekarni som presla a nic az v poslednej mali 🙂

nelynka
11. apr 2012

@ludka77 ja tiez trpim a mam to doma v trojnasobnej forme..svokor,svokra a svagor,ble

@l_e_n_o_c_k_a no ale to dlho nevydrzi svietit vsak

l_e_n_o_c_k_a
11. apr 2012

@nelynka že vraj 1-2 dni 😠

ludka77
11. apr 2012

@nelynka som čítala, že zháňaš šaty tak ma to inšpirovalo konečne aj sem zavesiť moje 🙂 na MS to mám ale na MK sa mi uráčilo až po prečítaní tvojich príspevkov 🙂) tak dik 😀

nelynka
11. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a ta to 7e za to nedam..

l_e_n_o_c_k_a
11. apr 2012

@nelynka ved nik ta nenuti 😀

ludka77
11. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a no ja som si myslela, že to tam bude svietiť na furt 😅 blbá 🙂 tak radšej budem kupovať klasiku papierikovú aby som potom prípadne mohla hodiť bábatku do krabičky spomienok : )

l_e_n_o_c_k_a
11. apr 2012

@ludka77 aj ja som robila klasicke testiky... tiez ich mam odlozene na pamiatku 🙂 ale ten digitalny je podla mna najlepsi... a budem vediet aj v ktorom tyzdni som

ludka77
11. apr 2012

@nelynka booože to fajčia v byte???? juuuj takých ľudí by som pozatvárala!! ja neznášam fajčiarov tvrdím, že sú humusáci, lebo po fajčení si ani ruky neumyjú potom s takými jedia, fúúúj najlepší sú tí čo si ešte aj nechty potom ohrýzajú a to nehovorím o tom že špaky hádžu na zem!!! fuj fuj fuj

ludka77
11. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak to ja som sa s malou orientovala podľa tehukalkulačky a presne mi to sedelo 🙂 dokonca aj termín bol na deň presne 🙂

st2
11. apr 2012

@nelynka no pozerala som co si sem tie linky davala na vypocet datumu, tak mne to podla toho vychadza na 21.12.2012

martinkaastefanek
11. apr 2012

@janina7911 Hej staviame svojpomocne a tohto roku bude hruba stavba a cez zimu sa budu vo vnutri robit voda, elektrika, plyn..vsetky siete a tak Borisko je uz dost sebestacny , uz beha, aj napapat napit sa vie sam 🙂 ak vyslovene nepapa polievku to by este nezvladol, takze stavba s nim bude ok, no ked dojde druhe tak to uz potom neviem..ale tak byvame zatial u svokry tak dufam ze pomoze, teraz moc nemusi, stiham maleho sama..ona s nim ide malokedy na prechadzku a to je vsetko, lebo inak s nim chodim aj vonku ja, tiez sa potrebujem vyvetrat a odreagovat..
no a potom by stavba mala svizne pokracovat dalej lebo najneskor v lete 2013 sa chcem stahovat.mm mi strasne pomaha ale tak na to budem moct zabudnut bude zaneprazdneny dost..No ako mam vselijake pocity, no budeme to musiet zvladnut, uz mi 3 den nedosla ms a ja ju mam na den presne takze je to asi iste ze cakame este sme sa stale netestovali skusim zajtra testnut nech sme na isto..

ludka77
11. apr 2012

Ty kokso márna snaha úžasný admin mi stiahol inzerát tých šiat, vraj toto je bazár pre detičky a mamičky a tie šaty to akože nosí kto? či pes??

nelynka
11. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a ja som myslela ze to vydrzi dlhsie aspon..ne len tak kratko 😀

@ludka77 hej fajcia v byte,v obyvacke a si predstav ked sa ta vsetci traja zidu, ani okno neotvoria vyvetrat bo zima..more..hlavne ze furt radiatory naplno zapnute..

@st2 xi 😀 😀
tiez krasny datum 😀

martinkaastefanek
11. apr 2012

@gubinka no tak to veru bude zaujimave nas bude 100% ziarlit , ale vraj su deti megarychlo prisposobitelne tak cakam ze sa do seba zamiluju a hotovo 🙂

st2
11. apr 2012

kocky chcem sa vas spytat mate aj vy take nafuknute brusko, ty koky ved ja som len uuuuplne na zaciatku a vyzeram ako v piatom mesiaci minimalne