icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

st2
4. máj 2012

@ika84 jasneee pridavam

franina
4. máj 2012

@miruska1903 dobré ránko, teraz som len nedávno vstala, taká som dokrčená... mne lekárka ešte doporučila magne b6 toto papám aj s kyselinou listovou... ty beries vitamíny?

a vy sa ako máte?

janulap
4. máj 2012

@st2 gratulujem k povyseniu na admina nasej temy 😉

st2
4. máj 2012

@janulap 😀 😀 😀

lenka_enka
4. máj 2012

@franina ahoj, beries listovku aj magne B6? ja som prestala brat magne ked mi dala listovku, lebo tam pisalo ze opatrne s inymi vitaminmi....tak som nevedela co a ako....tebe to takto urcila Dr? magne by som si veru teraz dopriala...beriem ho na tetaniu, a uz som mala jedno trpnutie okdedy ho neberiem.....

franina
4. máj 2012

@lenka_enka ahojky magne mi dost pomaha, netoci sa mi tak hlava, aj viac vladzem, dr. mi kázala brať dve tabletky za den, trpli mi aj ústa niekedy a teraz musím poklopkať, že nič...
Nič iné mi nepovedala, že by som nemala brať kys. listovú.

lenka_enka
4. máj 2012

@franina no super, hned si idem dat, dakujem, ani nevies aku radost mi to spravilo 🙂 teraz pred tym stresom ich potrebujem ako sol :D uz som sa videla ako im tam vysvetlujem, ze nemozem odpovedat na ich otazky, lebo mam strpnutu polku tela :D

franina
4. máj 2012

@lenka_enka darí sa ti v učení? mne veľmi nie 😅

lenka_enka
4. máj 2012

@franina co sii, prave som si k tomu sadla, lebo od rana bojujem s nevolnostou a teplom....odhodlanie je...ale energia nikde 😠 a vecer uz zas budem unavena.....chcela som mat babatko hned po statniciach...neviem preco sme sa spamatali az teraz ! :D mohla som uz mat pupok ako sud, boli by na mna dobri a ja by som bola fit na ucenie :D miesto toho mi je miesto ucenia na grc a ani na mna nebudu milsi, lebo este to poriadne nie je vidiet :D moj strategicky plan nevychadza :D

franina
4. máj 2012

@lenka_nieco uz je urcite vidiet, zoberies na seba nieco tesnejsie a mas po probléme... 😅

lenka_enka
4. máj 2012

@franina 😀 este mam tyzden na ucenie...ked to nevladnem mozgom, zapojim zenske zbrane :D niekedy treba zacat, hoc aj na poslednej skuske :D a ty sa tiez v stvrtok drz 🙂 ked bude zle, vyhovor sa na nevolnost :-P

sepi
4. máj 2012

Ahojte dievčatá, práve som objavila túto skvelú tému, tak by som sa rada pridala 🙂 Zatiaľ si tehu neužívam, keďže trpím hroznými nevoľnosťami. Ráno pred odchodom do práce spravidla vraciam, dnes som stihla dokonca dvakrát 😖 a najhoršie na tom je, že po vracaní sa nedostaví žiadna úľava, ale je mi hrozne ťažko na žalúdku po celý deň. No hrúza! V lekárni som si kúpila nejaké homeopatiká, ktoré mi ale vôbec nezaberajú ☹
Neviete mi poradiť? Prajem všetkým krásny deň, papa

franina
4. máj 2012

@lenka_enka oooooooo tyzdeň tak to je parádička 😅 hádam bude lepšie 😀 ja mam v sobotu skúšku vo štvrtok idem na utz 🙂

@sepi ahoj a vitaj a gratulujem 😀 na zvracanie neviem ja nezvraciam momentálne, mne sa len točí celý svet 😅 je aj súkromná téma tam ti skôr poradia @st2 ťa určite rada pridá 😉

lenka_enka
4. máj 2012

@franina jaaj ja ze v stvrtok skuska :D tak to mas razdva za sebou, drzim palec 🙂 a aj vo stvrtok na ultrazvku 🙂
@sepi Ahoj, zle je aj mne a keby som vedela ako na to, bola by som straaasne stastna 😅 nie je to sice take ako mas ty, ale mam zaludok ako na vode....jedine co zatial zabralo bol suchy chlieb na rano, hned po tom ako som vstala z postele.....a hlavne co nerob, nepi hned, lebo dopadnes ako ja dnes....zaludok sa rozkyval a uz sa nechcel zastavit :D

miruska1903
4. máj 2012

@franina No ja beriem Femibion 800, tam su vsetky vitaminy...brala som to aj 3 mesiace pred otehotnenim. Ja som , cudne, ale tuto noc dobre spala...inak aj ja spavam hrozne, stale mi je zle, na WC chodim, a uz o 6. som hore a nie a nie zaspat ☹ Chcem sa opytat, ako casto jes denne? lebo ja mam pocit, ze dost...🙂 sice malo ale o chvilu sa nezmestim do gati 🙂))

dominikuska
4. máj 2012

Ahojte baby, chcem sa vas opytat, ci spinite alebo slabucko krvacate? Ja som v siestom tyzdni mala nasadeni dicynone a duphaston, preslo to ale v stredu znova krvacanie skoncila som v nemocnici znovu mam nasadeni dicynone a aj pichli mi nejaku injekciu. krvacanie prestalo len mam spinenie slabucke, som styri mesiace po potrate tak mam neskutocny strach. Inak mne nevolnosti uz trosku ustupili, ale tak 10 dni dozadu som prezvracala a ledva som zila ☹ teraz uz je to omnoho lepsie, ale napinacky mam stale 🙂

lenka_enka
4. máj 2012

@dominikuska ahoj, to mi je luto, ze mas problemy, ja som tiez spinila, v 4tt, dali mi duphaston a po 3 dnoch sa to zlepsilo...potom som mala este tyzden dost veke bolesti, ale to spinenie prestalo...kamoska mala nieco podobne ako ty, tiez bola s tym v nemocnici, s tym, ze uz mala potrat za sebou, takze bola v dost velkej depke, ale teraz je v 5mt a je vsetko ok, takze asi prejavy su podobne, len priciny vzdy ine, neviem ti poradit, snad len so vsetkym hned utekat k lekarke, nech si stale pod dohladom, snad oni vedia co maju robit 🙂 drzim ti prsty, nech male zacne pocuvat a zvysok tehu si ok 🙂

franina
4. máj 2012

@miruska1903 mne zatial lekárka dala vlastne navrhla magne B6. Ja zase túto noc som sa prehadzovala, nespala som vobec dobre... 😠

@dominikuska ahoj, keď máš špinenie pre istotu choď k lekárovi, istota je istota, držím palce... 🙂

dominikuska
4. máj 2012

@franina sla som hned ako som zacala krvacat, babatko je nastastie v poriadku, ja uz len trochu spinim. Ono to vraj mohlo byt tym ze som mala mat v tom case menzes, inak si to neviem vysvetlit 😒
Ja kazdy den prosim babatko nech pekne ostane v brusku a hadam ked skonci prvy trimester tak uz bude vsetko uplne v poriadku.

@lenka_enka duphaston beries este stale? ja ho beriem dvakrat denne

lenka_enka
4. máj 2012

@dominikuska ano, este ho beriem, tiez 2x1 a v pondelok idem na kontrolu...no uvidime, ci moje babatko pocuvlo moje podobne prosby ako to tvoje od teba 🙂

franina
4. máj 2012

@dominikuska ja beriem duphaston 2xrano a 2na obed a plus aj utrogestan vecer2x.
Bude dobre určite 😵

lenka_enka
4. máj 2012

@franina fuuha, ty toho beries teda dost 🙂

franina
4. máj 2012

@lenka_enka dúfam, že aj pomôže 😕

bambulka026
4. máj 2012

Pripajam sa k Vam, my mame termin 25.12.2012 😀
Dufam ze sa to nejako pusunie, lebo stravit sviatky v nemocnici sa mi moc nechce...
Aj ked...pekny darcek pod stromcek 😀 😀 😀

tinushka13
4. máj 2012

Ahojte kočkyy... ja som k vam tak nakukla... keďže nám vychádza termín podľa PM (23.2.) na koniec novembra 29.11. ale tak človek nikdy nevie ako si to babatko premyslí a vypočíta.. 😎 😎 Držím Vám silno palčeky a hlavne si užívajte krásne obdobie tehuľkovanie.. 😀 😀 😀

@bambulka026 trošku skôr.- a stihneš dať bábatko doma pod stromček.. 😀 😀

govinda
5. máj 2012

ahojte kočky 🙂 Prišla som vás pozrieť... s mojím TP to vyzerá kadejako - podľa usg mi termín vychádza na 1.1.2013, ale skôr si myslím, že to bude ešte v decembri. Uvidíme podľa najbližšieho usg, či sa to nejako ešte upresní 🙂

andie25
5. máj 2012

Ahojte tehulky 🙂 Mozem sa pridat medzi Vas? My sme prisli na to, ze sme tehu len tento stvrtok, no a termin nam zatial vychadza na 19.12. 🙂 Radost je o to vacsia, ze pred rokom a pol sme o prve babo prisli v 12tt - mimochodom nam to trvalo dlho, asi 2 roky prvykrat a teraz rok druhykrat. . Strasne sa tesim, momentalne som v 7tt ale nic zle si nepripustam. December to proste isti a hotovo! 😉 Tak Vam vsetkym prajem vsetko najlepsie a nech vsetko ide ako ma!

vrtoch
6. máj 2012

Ahojte Tehulky mi sme sa dozvedeli v apríli že čakame bábetko.som v 6 týždni a termin máme 25.12.takže bude to vianočný darček je to velká radost 😎

slnieckozlc
6. máj 2012

Ahojte tehulky. som rada, ze som objavila tutu temu. Termin mi sice vychadza 1.1.2013 ale aj tak verim tomu, ze to bude aj skor. Drzim vsetkym palceky, nech drobcekovia rastu a su zdravi.

bambulka026
6. máj 2012

@tinushka13 no ved to, bol by to uzasny darcek 😀
Ale to je fuk kedy, hlavne nech sa zdrave narodi...