Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
ahoj dievčatá 🙂 ja som mala termín vo februáry 2011,ale malá sa poponáhlala....a pozerám,že už je február 2012 😨
chcem vám všetkým tehulkám zaželať všetko dobré a bezproblémové tehu 🤐 🤐 🤐
@moncicak.as to mi je ľúto 😢 dúfam, že sa skoro opäť podarí.
@deenakee vitaj, doma to zvláda v pohode. Snažím sa s ním veľmi neblázniť, väčšinou sa hráme na zemi a na obed si s ním, ak sa dá, pospím 🙂 Horšie je to vonku, keď ho chytí dáky vzdor, alebo sa i hodí o zem 😒 ale ako tak sa to zatiaľ dá zládnuť 🙂
@kaleilah teším sa s Tebou 🙂 Už si asi aj videla srdiečko, však?
@suzamen Chřipku? No pokud je to opravdová chřipka a ne viroza tak nevím.
Pomáhá šalvěj nebo propolis na kloktání, jitrocelový sirup na kašel, vitamín C, nějaké cucací tablety a pro úlevu lze paralen..... No ale je to potřeba vyležet.... v těhotenství (pokud nechceš skončit na ATB) je dobré všechno vyležet. Nic víc mě momentálně nenapadá. A než mít horečku (nad 38,5 raději paralen - horečka je pro mimčo nebezpečnější než celá chřipka dohromady.... takže radši paralen než poškození nervové soustavy). Ještě lze zkusit homeopatika... Já musím zaklepat , že jsem v těhu převážně zdravá. (teda aspoň v tom minulém)
@deenakee já nemám doma ani ten obyč. paralen jen šalvěj ale už sem napsala vedoucí že nepřijdu že jsem nemocná nestojí mi to za to abych zase potratila navíc můj chlap mi zakázal jít do práce a kdyby se nedej bože něco stalo tak by mi to vyčítal to radši budu mít problémy v práci než přijít o miímčo ☹
Ahojte potichucky sa k vam pridavam stvrtok som si na teste nasla dve krasne ciarkya v piatok tak isto podla tehu. kalkulacky termin porodu je 12.02.2012 krasny datum nechcem to zakriknut lebo o jednu fazulku som prisla pred troma rokmi v 8tt dufam ze teraz to dotiahneme spolocne do uspesneho konca....🙂
@lucika09 právě že vůbec nevím, chodila jsem k doktorovi, minulý týden v pondělí byl zatím jen gestační váček 7mm, a dneska jsem šla kolem nové doktorky, tak jsem zaťukala a ona mě hned vzala, udělala vstupní vyšetření, já z toho byla tak vyjukaná, že jsem se ani nerozkoukala a abylo po všem. Jen na utz koukala tak divně, lekla jsem se jestli je vše v pořádku, prý ano, jen je knoflík trošku menší než podle MS, takže klasika u mě. a musel ajsem jí teda poprosit aby mi ukázala monitor, abych knoflíka viděla, viděla jsem ho tak 3 vteřiny a vypnula to, ještě jsem si vyprosila fotku a byl konec, na srdíčko mě ani nenapadlo se zeptat... 😅 za 4 týdny si jdu pro průkazku. A kolikátý ttz jsi ty?
jen mě napadlo, mám tu s váma zůstávat když mám termín v lednu? 😅
@22luma22 vitaj 🙂
@kaleilah zostaň 😉 dnes končím len 5tt, TP mi vychádza na 10.2., no uvidíme, lebo k dr idem až za 2,5 týždňa. Aspoň, že Ťa nová dr zobrala a keď je všetko o.k. o to lepšie. Musím povedať, že mám super dr, aj keď sa k nemu čaká strašne dlho, vždy mi všetko ukázal aj na utz, popísal, čo robí atď. Vždy som odchádzam od neho s pokojným svedomím.
@deenakee tak mala som jane nomad no dvojkolesove kolieska v predu na kociku uz nikdy viac co sa tyka ostatneho bol fajn aj vanicka no vajicko bolo tesne takze sme ho rychlo menili...potom quinny buzz to sa da, no zdal sa mi tazky a veliky ked sa poskladal plus rychlo zacal vrzgat...asi by som ho uz nechcela...a teraz mam peg perego si a mam ho od zimy a som spokojna do mesta je ideal a je super skladny...ty mas aky, alebo ake si mala?
@petra1303 mám quinny speedy jsem spokojená (měla jsem v-cross byl fainý ale úzký a těžký)
Speedy je lehký skladný a lehko sa s ním otáčá... ale vadí mi, že je malá korba takže dítko musí brzo do sporťáku a sporťák se nedá otočit směrem ku mě... (rozmýšlím že na nějakou přechodnou dobu bych si od někoho kočár půjčila... nebo tak.
Také jsem chtěla jane nomad.... no byl drahý a taky se nedá otáčet sporťák. A peg perego (není víc druhů ?
@kaleilah Nevím mě jako sem tam píchne ale břicho mě (oproti minulému těhu) nějak zvlášť nebolí. Jen sem tam nějaké tlaky.... Ale posledně doktorka říkala že to bolí jak se roztahujou ty vazy a jak se zavrtává mimčo. A vazy už mám asi fakt roztáhlé. Ale já ani před MS nemám bolesti. Oproti minulému těhu mě teraz mnohem víc bolí prsa (hodně podobné bolesti jak když se mi po porodu spouštělo mlíko : ))) Já teda doufám, že se cítím jinak protože třebas čekám jiné pohlaví : ) ale kdo ví. No doufám že to vyjde. 🙂
Jinak je tu ještě nějaký blázen, který je večer tak unavený že usíná v 8 a ráno je probuzený v 4-5 hodinu (a to i když jsem šla spát v 11, stejně se vzbudím v 5)
ahojte, ja som dosť unavená, tolke čakanie na 28.6 kedy idem na ultrazvuk, zdá sa mi to dosť daleko🙂 strašne som hladná ale mám pocit ako keby mi žaludok plával na vode, nevraciam. my by sme tiež chceli dievčatko ale hlavne nech je to zdravé a všetko, čo má mať🙂
ja som mala hlboký pri malom demu a bola som velmi spokojná malý sa narodil v zime a bol v nej v perinke fusaku a ešte tam bolo kopec miesta a na snehu sa dobre tlačil aj som ho sama v pohode zvládala do auta🙂 baby disinf sme mali káričku, tiež maximálna spokojnosť. ak by boli dvojičky musíme potom poriešiť dačo iné🙂
@deenakee taky jsem děsně unavená, pořád bcyh spala... jsem i malátná, když se rychle zvednu ze židle, motá se mi hlava... ale nevolnosti zatím nemám...
Holky, taky mám pocit, že na mě něco leze, mám knedlík v krku... zatím jsem si udělala čaj s citronem a vitamín C, ale chtěl jsem se zeptat, jestli myslíte, že můžu nosní kapky? nerada bych udělal něco špatně....
@loretana Při prvním jsem na rýmu používala Pinosol, jsou super, zabírají a hlavně se můžou. 🙂
@xxx.klarka
@elise
@jaya47 holky, moc děkuji, ležím ležím, snad to bude lepší a je to jen takové přechnodné a jen náznak choroby, snad to úplně nepropukne... předpokládám, že teplota znamená hned k praktickému, že?
@loretana K praktickému bych asi hnedka neletěla. Na případnou teplotu si vezmi paralen, 2 denně můžeš. A fakt ležet a ležet, já v těhu měla zastydlou rýmu v dutinách a šlo mi to až do uší a ten pinosol a mořská voda mě z toho dostala. Naštěstí .... Pokud by to do 2-3 dnů se nezlepšovalo, tak bych šla, dřve ne. 🙂

Ahojky holky prosím vás nevíte jak mám do zítřka vyležet chřipku bez léků? ☹