Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@elise jeee, to taky exituje?🙂
@xxx.klarka děkuji za radu, za ten Pinosol, kdyžtak zajdu do lékárny ještě dnes...
tajne som dufala že sa k vam pridam no zda sa mi že zase si trošku poplačem nad mrchou
☹
Ahojda devcata, muzu se k vam pridat? Tehu mam od patku potvrzene z krve, ultrazvuk jdu 27.6. Dnes jsem 4+4.
Ahojte,tak ja som zistila,ze som tehu 31.5. na 34DC,test bol do par sekund pozitivny a ciarka silnejsia ako kontrolna,velmi som sa potesila,dovcera bolo vsetko v poriadku az ked som poobede sla na wc tak som nasla hnedy vytok,k svojej lekarke som objednana az 17.6: tak som sa zlakla a utekala hned na gyn. pohotovost a tam som bohuzial natrafila na jedneho otrasneho lekara,ktory mi urobil ultrazvuk a povedal,ze nic tam nevidi aby bolo nieco zle,ze to moze byt z toho,ze mam pracu pri ktorej cely den stojim.... vytlacil mi fotku ultrazvukovu a nedal mi ziaden papierik,ze som tam bola ☹poslal ma domov vylozit nohy a oddychovat....... podla ultrazvuku som 5tt 2 den....tak sa bojim ako to dopadne...zajtra cinknem asi mojej lekarke,ze mam problem,ci nemozem prist skor ako v piatok
Ahojte dievčata, tak kontrola včera dopadla na výbornú 😀 😀 všetko je tam kde má byť, aj srdiečko veselo bije.. 😀 😀 😀 😀 a buduci tyžden si mám isť pre tehu knižku 😵 😉
Tak holky, jelikož jsem jaksi myslela, že jsem těhu a vyvrátili mi to krví, tak jsme si ale celý měsíc v domnění toho, že jsem těhu nedávali pozor a sexovali bez ochrany, tak uvidim za týden až 2 (nevim, jaký mám cyklus), zda se mrška červená dostaví... ale jelikož začínám mít citlivá prsa a jsem tak celkově vnitřně klidná, tak by přijít nemusela 🙂 Ale víme, co dokáže psychika, že? Člověk jak chce, tak má těhu příznaky snad kdykoliv 😀
Já mám sice test perefektně pozitivný (fakt dvě tlustice) MS nikde ale těhu příznaky taky skoro žádné.... (jen unava a hlad) Tak doufám, že tělo ví co dělá. (nebo třebas ví že mám spoustu práce s batolákem tak mě třebas teraz ušetří nevolnosí 😀
Baby, ja mam fakt stastie. Este som ani u gynekologa na potvrdenie nebola.. A prave ma chytila nova vec, a to zapal mihalnic :( Na co sa davaju antibioticke masti...
ahojda, tak mně už bylo dnes v noci slušně zle. Nejspíš už to začíná. K těm příznakům se mi akorát během dne točí hlava a mám trochu citlivá prsa, jinak asi nic. Ale to je tím, že se moc pozoruju.
Jinak přeju všem dobré ránko.
@akova gratulujem 🙂
Aký ste mali víkend? My celkom oddychový, čomu som aj rada, načerpala som zas nových síl do ďalších bojov.
Ozaj, smiem sa spýtať, komu ste oznámili, že čakáte prírastok do rodiny? U nás to vie len mm a 2 najlepšie kamarátky. Rodine to chceme oznámiť, až keď budem mať tehu knižku, no aj tak si myslím, že už to niektorí členovia tušia. Blbo sa mi vysvetluje, prečo si nedám kávu, alebo Kofolu a keď prídu otázky tipu či neplánujeme druhé bábo, snažím sa to zahrať do outu, ale ja neviem veľmi klamať 😅 Mame to chceme oznámiť začiatkom júla, tak ak bude všetko o.k. bude mať pekný narodeninový darček 🙂
Jsem byla dnes na kontrole. Mimčo je prý o týden větší než by odpovídalo běžně poslední MS. Ale srdíčko ještě néni (je to moc brzo) Večer budou volat na HCG tak dám ještě vědět. Jinak všechno o.k. a mám fotečku toho flíčku : )
Ahojky, tak hlásím dnes 6+3, krásné srdíčko a 6,5mm

Holky, já chci už také TP, a vidět srdíčko, a toho maléko kulíška. Sakriš ... ještě tolik dní do UTZ. 😒