icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

xxx.klarka
11. jún 2011

Holky, já chci už také TP, a vidět srdíčko, a toho maléko kulíška. Sakriš ... ještě tolik dní do UTZ. 😒

elise
11. jún 2011

@loretana môže to byť aj tehotenská nádcha (rýma)

loretana
11. jún 2011

@elise jeee, to taky exituje?🙂
@xxx.klarka děkuji za radu, za ten Pinosol, kdyžtak zajdu do lékárny ještě dnes...

elise
11. jún 2011

@loretana ano existuje skončí to pred pôrodom 🙂
ja sa už neviem dočkať ultrazvuku či tam potvrdia 2 bábenka🙂

obedwix
11. jún 2011

tajne som dufala že sa k vam pridam no zda sa mi že zase si trošku poplačem nad mrchou

jaya47
11. jún 2011

@obedwix Neplac. Daj si cervene vinko, aby si mala potom lepsiu sliznicu a este nieco, co v tehu nebudes moct. Ja som tuto mrchu, ktora neprisla, planovala sushi 😉

obedwix
11. jún 2011

@jaya47 tak zatial mrcha neprišla ale cítim že čoskoro je tu...a čo s tým sushi?nerozumiem trošku

olousek35
11. jún 2011

Ahojda devcata, muzu se k vam pridat? Tehu mam od patku potvrzene z krve, ultrazvuk jdu 27.6. Dnes jsem 4+4.

sara2515
11. jún 2011

Ahojte,tak ja som zistila,ze som tehu 31.5. na 34DC,test bol do par sekund pozitivny a ciarka silnejsia ako kontrolna,velmi som sa potesila,dovcera bolo vsetko v poriadku az ked som poobede sla na wc tak som nasla hnedy vytok,k svojej lekarke som objednana az 17.6: tak som sa zlakla a utekala hned na gyn. pohotovost a tam som bohuzial natrafila na jedneho otrasneho lekara,ktory mi urobil ultrazvuk a povedal,ze nic tam nevidi aby bolo nieco zle,ze to moze byt z toho,ze mam pracu pri ktorej cely den stojim.... vytlacil mi fotku ultrazvukovu a nedal mi ziaden papierik,ze som tam bola ☹poslal ma domov vylozit nohy a oddychovat....... podla ultrazvuku som 5tt 2 den....tak sa bojim ako to dopadne...zajtra cinknem asi mojej lekarke,ze mam problem,ci nemozem prist skor ako v piatok

loretana
11. jún 2011

@elise aha🙂 tak uvidíme🙂 každopádně mám rozšířené obzory🙂

suzamen
11. jún 2011

@olousek35 gratuluji a vítej 😉 😉
Koukám že tento rok bude opravdu velmi plodným 🙂 🙂

suzamen
11. jún 2011

@sara2515 hnědý výtok se může objevit pokud to není jasná krev tak by to mělo být v pořádku ale pro klid duše si zajdi k doktorce hned v pondělí...držím palečky 😉

suzamen
11. jún 2011

@sara2515 nicméně taky mám zaměstnání kde stojím 12 hodin na nohou takže si hned zažádám o neschopenku 🙂

jaya47
11. jún 2011

@obedwix No, sushi sa nemoze v tehotenstve jest. Tak som naplanovala, ze ked dostanem mrchu, tak si spravim.
Jaj, ked si este nedostala, tak este vobec nezufaj, to sa cloveku zda, ze ma bude mrcha, ale to su len pocity 🙂

obedwix
11. jún 2011

@jaya47 ano to viem že sa nemože.no ja sushi nemusim vobec. tak dakujem za povzbudenie...bodaj by si mala pravdu že to su len pocity...ty si tehulka?

akova
11. jún 2011

Ahojte dievčata, tak kontrola včera dopadla na výbornú 😀 😀 všetko je tam kde má byť, aj srdiečko veselo bije.. 😀 😀 😀 😀 a buduci tyžden si mám isť pre tehu knižku 😵 😉

suzamen
11. jún 2011

@akova gratulace ke kontrole 😉

jaya47
11. jún 2011

@obedwix Ano, som tehulka, uz skoro tyzden viem 🙂 Iba 2 dni mi meska, tiez som mala pred par dnami pocity, ze sa spusti, ale ciarky boli, tak som vedela, ze sa nespusti 🙂

jaya47
11. jún 2011

@akova Juuuj, uz tehu knizka? To musi byt krasny pocit, ked vidis to srdiecko bit 🙂

obedwix
11. jún 2011

@jaya47 blahoželám a tíško zavidim

jaya47
11. jún 2011

@obedwix Dakujem. A budem drzat palce, nech sa k nam pridas 🙂

moncicak.as
11. jún 2011

Tak holky, jelikož jsem jaksi myslela, že jsem těhu a vyvrátili mi to krví, tak jsme si ale celý měsíc v domnění toho, že jsem těhu nedávali pozor a sexovali bez ochrany, tak uvidim za týden až 2 (nevim, jaký mám cyklus), zda se mrška červená dostaví... ale jelikož začínám mít citlivá prsa a jsem tak celkově vnitřně klidná, tak by přijít nemusela 🙂 Ale víme, co dokáže psychika, že? Člověk jak chce, tak má těhu příznaky snad kdykoliv 😀

deenakee
11. jún 2011

Já mám sice test perefektně pozitivný (fakt dvě tlustice) MS nikde ale těhu příznaky taky skoro žádné.... (jen unava a hlad) Tak doufám, že tělo ví co dělá. (nebo třebas ví že mám spoustu práce s batolákem tak mě třebas teraz ušetří nevolnosí 😀

jaya47
12. jún 2011

Baby, ja mam fakt stastie. Este som ani u gynekologa na potvrdenie nebola.. A prave ma chytila nova vec, a to zapal mihalnic :( Na co sa davaju antibioticke masti...

22luma22
12. jún 2011

@deenakee Ahoj aj ja mam test krasny ale tehu. priznaky nikde tak neviem len ma boli brucho a nic viac.Som velmi zvedava ako to cele dopadne verim ze len dobre .Vsetkym vam prajem vela stastia 🙂

olousek35
13. jún 2011

ahojda, tak mně už bylo dnes v noci slušně zle. Nejspíš už to začíná. K těm příznakům se mi akorát během dne točí hlava a mám trochu citlivá prsa, jinak asi nic. Ale to je tím, že se moc pozoruju.
Jinak přeju všem dobré ránko.

lucika09
13. jún 2011

@akova gratulujem 🙂
Aký ste mali víkend? My celkom oddychový, čomu som aj rada, načerpala som zas nových síl do ďalších bojov.
Ozaj, smiem sa spýtať, komu ste oznámili, že čakáte prírastok do rodiny? U nás to vie len mm a 2 najlepšie kamarátky. Rodine to chceme oznámiť, až keď budem mať tehu knižku, no aj tak si myslím, že už to niektorí členovia tušia. Blbo sa mi vysvetluje, prečo si nedám kávu, alebo Kofolu a keď prídu otázky tipu či neplánujeme druhé bábo, snažím sa to zahrať do outu, ale ja neviem veľmi klamať 😅 Mame to chceme oznámiť začiatkom júla, tak ak bude všetko o.k. bude mať pekný narodeninový darček 🙂

deenakee
13. jún 2011

Jsem byla dnes na kontrole. Mimčo je prý o týden větší než by odpovídalo běžně poslední MS. Ale srdíčko ještě néni (je to moc brzo) Večer budou volat na HCG tak dám ještě vědět. Jinak všechno o.k. a mám fotečku toho flíčku : )

kharik
13. jún 2011

Ahojky, tak hlásím dnes 6+3, krásné srdíčko a 6,5mm

lucika09
13. jún 2011

@kharik gratulácia 🙂
@deenakee dôležité, že je všetko ako má byť a aj to srdiečko bude 😉 Júúj, ja sa ešte načakám, len dúfam, že je všetko v poriadku.