Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
v sobotu som bola 26dc kedy dostávam mrchu...no špinila som len chvíločku...a doteraz nič...dufam že to je na dobrej ceste. zrejme sa prekonam a pred večerom testnem....držte mi palce!
Ahoj holky. Můžu se přidat? Dneska jsem ráno našla //, jsem 27 DC. Mám strašnou radost, protože si mimi už dlouho přejem a navíc jsem v březnu potratila v 7tt. Tak pevně doufám, že tentokrát se dotaneme až do 40tt (a nebo tak nějak).
ahojte ale ste toho napísali uf... baby ktorá si tu písala, že tehu nevoľnosti sa začínajú kolo 7tt... no zbohom... ja som 6+4 a je mi už 4 dni tak špatne že len ležím a fučím a spím a myslím, že umrem...takto zle mi ešte nikdy nebolo síce nevraciam, ale aj tak to stojí za to... dnes som bola v robote ale chvála bohu to bolo ok a ateraz som došla domov a idem zas umreť... to mi asi to domáce prostredie neprospieva 😉 dnes chcem zavolať na gyndu nech ma objednajú lebo po tých nevoľnostiach chcem vedieť či je to ok a či by mi niečo neporadil čo s tým... a vy ako sa máte? všetkým gratulujem k srdiečkam a super výsledkom a držím všetkým päste 😉
Baby, jen se chci optat, když styk byl 4.6 a poslední menzes začal 20.5, kdy má tak smysl si dělat test? Vim, že je to brzy 😀 Ale jen, abych věděla, do kdy to vydržet 😀
@moncicak.as tehotenske testy pisu, ze 5-7 dni od oplodnenia by mali byt schopne potvrdit tehotenstvo, zavisi od testu, videla som uz aj taky, ze citlivy na hcg uz po 3 dnoch, ale to sa mi zda moc skoro
mne vysiel pozitivny az v den, kedy som mala dostat menzes, a aj to bola velmi slabucka ta druha ciarka
ale tak ked si ich nakupis dostatok, mozes skusat 🙂 drzim palcek 🙂
dnes som bola na ultrazvuku (6+3), srdiecko uz bije, vyzera, ze vsetko zatial v poriadku 🙂 ale jedna vec sa mi trosku nezda, povedala mi, ze tam mam nejaku modrinu, podliatinu, ci co, ale ze to je v tehotenstve bezne, tvarila sa, ze nic nezvycajne, tak som sa nic nepytala, ale stale nad tym premyslam a sa mi to nezda.... mate s takym niecim skusenost?
@moncicak.as Já měla poslední MS 18.5., ovulaci 15DC a v pátek jsem měla ještě test bílý, dneska ráno už ale čárka do limitu 🙂 Takže zkus tak ve středu?
@yanqa Měla to kamarádka, pokud je to velké, může krvácet - ale nejedná se o potrácení nebo tak, je to prostě hematom. Ležela kvůli tomu v nemocnici. Myslím, že je lepší být v klidu a pokud by začlo krvácení, tak hned k doktorce. Ale má to dobrou stránku - pukud začneš špinit, tak je to nejspíš hematom a nic špatného se miminku neděje 😉 Je fakt, že to mívá spousta holek.
@moncicak.as já měla na mamatestu citlivost 10 desátý den po oplodnění docela krásné čárky 😉
ja som si kupovala test dr.maxmaju ho za 1,99 € a su tam 2 testy
s tymi testami je to vesele, niekedy 1 stoji viac ako balenie v ktorom su 2, ten dr. max asi vychadza najvyhodnejsi, otazne potom je, ci naozaj niektore znacky testov su citlivejsie ako ine, alebo to vsetko len reklama a snaha zneuzit, nalakat na svoj vyrobok nedockave buduce mamicky 🙂
@yanqa Ono, niektore su citlivejsie nez ine, treba si vsimat take ciselka. Predavaju citlivost 10, 20, 25 - 10 je najcitlivejsie, najskorsie pouzitie. Ale teda, zneuzivaju velmi nedockave mamicky.. Tie texty, ze uz 5 dni po oplodneni.... To je tak 1 z miliona mamiciek.
S tymi testami je to vesele, ked sa ich clovek naucit kupovat na ebayi. Potom 10 testov stoji 2-3 eura aj s postovnym...
Asi zítra zkusim nakoupit nějaké testy a ke konci týdne testnu, jen musim až manža nebude doma, on se mi pak směje, že jsem testozávislák 😀 Jsme se i vsadili, že on si myslí, že nejsem těhu a já že si myslim, že jsem...nevim, nějak to cejtim, ale může to být vsugerované... 🙂 Tak pokud vyhraju já a jsem těhu, tak dostanu Medovník 😀 😀 😀
@moncicak.as super odmena 😀 ale bábetko bude ked sa narodí najkrajšia odmena🙂
@moncicak.as aj ja som bola testozavislak, uplne chapem 🙂 ked chlapi to proste prezivaju celkom inak, vacsina, nechcem ich zase hadzat vsetkych do 1 vreca, zeze? 🙂
tak drzim palcek, nech vyhras stavku 🙂
@moncicak.as ahojda, já jsem taky závislák na testech. Tentokrát jsem testovala od 6.dne a od 7.do 11.dne dokonce 2x denně. 😀
Zdravím všechny ostatní, jak se daří?
ahojky,
jak se vede holky? Co nevolnosti?
U mě pohoda, nikde nic, jen občas píchnutí při blbém pohybu. Až jsem z toho nervozní, a na UTZ jdu až za 7 dní. 😖
@yanqa On by byl z mimi taky nadšenej, jakmile ví od dr., že čekáme mimi, je zlatej, ale směje se mi, že se testuju každý den, že to nevydržim až třeba týden od zpoždění 😀
@moncicak.as držím palce, aby si si popri // pochutnala aj na medovíčku 😉
@xxx.klarka celkom dobre, nevoľnosti stále rovnako, ale mám pocit, že sa to po sladkom jedle zhoršuje, tak robím experiment, uvidím, či sa moja teória potvrdí.
Túto noc som sa k malému prudko otočila a tiež ma dobre začalo pichať v boku, normálne som sa zľakla. Po chvíľke to prešlo a zatiaľ je všetko o.k. Ale som kľudnejšia, keď čítam, že to máme viaceré 🙂
@xxx.klarka ahojky tak kontrolu mám za sebou jedno se neuchytilo tak máme jen jedno 🙂 hlavně at je to zdraví, další kontrola je až 11.7. 😢 chjo se zblázním je to až za měsíc. Už máme srdíčko krásně fungovalo tak držím palečky at ti to do kontroly uteče jako voda 😉
@istokovam Je mi líto, že se jedno neuchytlo, držim palce, ať je všechno v pořádku s malým bojovníkem v bříšku. 🙂 člověk by nejraději chodil na kontroly minimálně jednou týdně, že? 🙂
@istokovam gratulujem k srdiečku, je mi ľúto, že sa druhé neudržalo, ale našťastie už máte srdiečko, tak verím, že všetko bude v najlepšom poriadku 😉
@xxx.klarka dík za upokojenie, pri prvom som nič také nemala, naozaj je každé tehu originálne a výnimočné, ale plnými dúškami si ho začneme asi vychutnávať až v druhom trimestri. Teraz asi všetky máme strach, keď nás i niečo pichne, zabolí, či je všetko tak, ako má byť.
@lucika09 Já mám prozatím úplně vše stejné jako při prvním těhu, tak jsem zvědavá jak to bude pokračovat. 🙂

@deenakee
@kharik oběma moc gratuluju