Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@loretana Určitě je to možné, každý dr. má jinak kvalitná UTZ.
@moncicak.as ja by som sa teda vobec nebranila kontrole raz za tyzden 🙂
@yanqa @moncicak.as mě by taky vůbec nevadila kontrola jendou za týden. 😀
Ahoj byla jsem dnes na první kontrole jsme 6+3tt a šok...čekáme dvouvaječná dvojčátka!!! 😕 čekala sem to a taky se toho trochu bála 😅
@suzamen wow, moc gratuluji. 🙂
@xxx.klarka děkuji 😅 😅
@loretana urcite musia mat v CARe lepsi ultrazvuk a mozno ked uz to kontrolovali tam, tak tvoja doktorka uz ani tak podrobne nemusela
ja som bola vcera na ultrazvuku, tiez o srdiecku hovorila, aj babo merala, ale nic mi ani neukazala, lebo ze to dobre nevidno, pritom ale ked som bola pred 2 tyzdnami, tak tam este vazne nic nebolo vidno a to mi ukazala, tak som z toho tiez zmatena, hlavne z toho, ze mi len tak mimochodom spomenula aj nejaky hematom, ale sa tvarila, ze vsetko je v najlepsom poriadku
tak teda pre utechu len tolko, ze mozno takto v zaciatku naozaj tazko nieco vidno pre nas laikov na tom ultrazvuku, hlavne ked je menej vykonny 🙂 urcite je to vsetko v poriadku 🙂 aj ked ja som tiez trosku vydesena, ale viem, ze moja doktorka je velmi dosledna a trpezlivo vsetko vysvetlujuca, cize keby nieco nebolo ok, urcite by mi to povedala
zostava nam asi len verit, ze bude dobre a trpezlivo cakat na dalsi ultrazvuk, ja idem 1.7., sa asi zblaznim od nervozity dovtedy 🙂
@suzamen Jé tak to už je další případ v okoli, kdy čekají jako druhé dítě dvojčátka🙂 Nějak se to množí🙂 Tak velká gratulace, já jen doufám, že podobné překvápko na mě v pondělí čekat nebude🙂. Mě fakt stačí jen jedno🙂. Kamarádka, když se to poprvé dozvěděla, že čeká dvojčata, tak si připadala, jako když šla nakoupit a koupila toho víc, než měla od manžela povoleno🙂)))))
@suzamen naprosto krásné, dokonalé, úžasné. Ještě jednou gratuluji, až slzička ukápla, už chci taky fotečku našeho mrňouska. 😵 😵 😵
@xxx.klarka asi ano, věřím a moc doufám, že je to tím UTZ nebo že to jen nezdůraznila... bude to dlouhá doba čekání do 30.6.... ale věřím, že s dobrým koncem!!!!
@loretana neboj, kdyby měla nějáké pochyby tak to řekne 🙂
@xxx.klarka děkuju🙂
@akova Ahoj ... gratulujem .... pozerám, že máme skoro podobný osud, ja som mala tiež pred 3/4 rokom mimomaternicové a teraz mám pozitívne testy, takže ak to klapne, tak tiež február 2012, k doktorovi som sa ešte nedostala, ale chystám sa ..... je super vedieť, že sa to niekomu podarilo, ja sa strááááááášne bojím ..... aj sa snažím myslieť pozitívne, ale akosi mi to nejde ☹
zdravím, ja som si robila 3 testy v piatok a v sobotu pre istotu ďalšie 2 🙂 dnes som bola u dokorky a maličké má 0,81cm 🙂 pridávam sa k vám 🙂
@t_stehlova Gratulujem 🙂 Super, ze si malicke videla 🙂 To je taky mrnus 🙂)
@maggiore Neboj sa, uvidis, ake pekne tehotenstvo teraz budes mat 🙂
Baby a ako vyzera to prve vysetrenie? Spravi mi vraj ultrazvuk, zajtra som 5tt+0. Co este dalej tam bude? Len som zvedava, taka dlha doba je do zajtra 🙂))
@loretana Tvoj dr má asi horšie rozlíšenie 😉 Mne pri prvom videl srdiečko až v 8 tt a predtým som mala v správe, že vzhľadom na kvalitu utz nemožno hodnotiť. Len kľud, všetko bude dobré 🙂
@suzamen jéééj, gratulujem 😵 budeš mať čo robiť aj popri malej slečne, ale verím, že to zvládnete 🙂
@maggiore @t_stehlova vitajte
@jaya47 asi uvidí len gestačný vačok

Holky, já jsem nějaká vyplašená... minulé čtvrtek jsem byla v CARu a srdíčko krásně bouchalo, bylo to úžasně vidět.... a dnes jsem byla u mé dr (už ne v CARu) a její ultrazvuk byl dost jiný, takový víc šmouhatý a já tam srdíčko vůbec neviděla, žádný náznak pohybu... dr mi mimi ukazovala, říkala že má 6 mm (minulý čtvrtek mělo 3,9 mm) a že se uvidíme za 14 dní, že jsem dnes 6+4 tt... neřekla mi nic, co by naznačovalo, že by mělo být něco špatně, ale o srdíčku taky vůbec nemluvila ani mi ho neukazovala... Holky, co myslíte - může se stát, že jiný UTZ srdíčko nezachytí, že by v CARu měli nějaký výkonější? Jsem hrozně vystrašená....