Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@kokorunecka 5x? 😲 to by snad porazilo mna 😀 nasmu Benkovi staci 2x za den.. ale ideme teda minimalne na pol hodku.. kusok od domu mame vinohrady.. tam sa krpec vzdy vybeha 😉
@kohutovci No, ja ho tu pustiť nemôžem, lebo tu s prepáčením sprostí ľudia.... A na dome by ho zožral tatkov pes 😀
No.. Ja mám ešte takú potvorku malú pojašenú a ešte je aj v puberte 😀 A stále chce byť vonku...
@kokorunecka joooj puberta.. to si este cerstvo spominame 😠 nas krpec bude mat za par dni 3 roky a veru z voditka ho pustame len od tejto jari.. dovtedy to bol hluchy, slepy, pojaseny tatar 😀 teraz pekne pocuva na slovo.. co som velmi rada.. lebo ked budem uz s malou behat.. a este jeho by som mala nahanat.. fu.. asi by ma mrdlo 😀
@kohutovci 😀 No ja si to skúšam predstaviť, pojašený Feri na vôdzke ( pes 😀 ), kočík a v ňom bábo 😀
My ešte pobudneme dlho v puberte... Eštelen nám začala... Teraz má havo 14mesiacov... Takže si to ešte užijeme 😀 A vôbec neviem ako takýto malý puberťák bude reagovať na "votrelca" vo svojom teritóriu...
@kokorunecka to budes mat teda zabavne co ti poviem 😀 😀 😀
podla mna.. cim mladsi pes.. tym si lepsie zvykne.. 😉
@kohutovci 😀 Kde sa zabavím tam 😀 Najhoršie bude len zvyknúť si na nový režim, teda aspoň pre hava 🙂
Veď, mm nachvíľu pomôže, než pôjde zasa zarábať 😀
Len, keď on je teraz také trdlo... Aj keď, deti má rád.. Len doteraz mu žiadne z nich nekradlo mňa 😀 Či to nebude tak vnímať... Lebo on je trúbelka... On ma radšej aj pri sprcháči čaká, aby vedel čo je so mnou 😀
@kokorunecka joooj tak to aj nas Benko.. odkedy som teho.. tak je osobny opatrovatel 😀 chodi somnou vsade.. ked nechcem aby vyskraboval na dvere tak ho pustim aj na vecko 🙄 skoro cely den je pri mne.. nahodou vzdychnem a uz ma kontroluje ci som oki.. 😕 nastastie sme ho tak naucili ze na spalni na noc zatvarame dvere.. lebo keby mal byt na mne nalepeny este aj v noci tak to by uz bolo fakt aj na mna moc 😀
ja som presvedcena, ze ked sa narodi mala.. tak bude jej osobny patriot.. tak ako lubi nas.. bude lubit ju... a bude mi ju pekne strazit.. 😉
Ahoj holky, tak včerejší poradna dopadla dobře. Mimísek se má skvěle k světu, zrovna spinkalo. Hlavičkou dolů (což u nás je tak trošku nepodstatné) a odhadovaná váhá je 1320g...no tak asi nebudeme žádnej drobeček 😀 Pohlaví nepotvrzeno, jsme stydlín 😀 nebo provokatér 😀
Vidím, že řešíte domácí mazlíčky a dětičky. No Shelby (naše fenka) miluje dětičky, je to strašněj mazel, ale doma ji moc nemazlíme, aby se potom necítila odstrčená, ale moc dobře ví, že jsme tady pro ni. Kocour je samorost...před návštěvami a dětmi prchá, tak tam snad nic hrozit nebude. Shelby mě začala nějak víc chránit. Venku vrčí na psy, kteří se jí nelíbí...normálně je ignoruje a nikdy nevrčela, ale teď si stoupne mezi mě a cizího psa a zastrašuje. Na ty svoje kamarády a kamarádky ne, ale na cizí je už ostražitější. Snad nebude exrémě hlídat a nebudou z toho spíš probémy. O miminka se krásně stará, až je to dojemné. Kamarádčin syn, když měl dva měsíce a byli jsme tam i se psem (na tom kamarádka trvala) usnul v houpátku a ta naše z toho byla tak nervózní, že se nehýbe tak ležela vedle něj, hlavu opřenou o to lehátko a šňupáčkem do něj strčila, aby se pohnul, když se zavrtěl, tak byla spokojená a hlídala dál 😀
ahojte baby?v ktorych tt sa robi velky ultrazvuk?zatial som mala len jeden a to v 20tt?
ahojte baby,mate aj vy peoblemy s krcami v nohach???sa idem zblaznit,hlavne v noci.
@oluska88 ja sa na ne v noci tiez budim
@veronika9686 Ten druhý se oficiálně dělá 30-32tt.
@veronika9686 ma ide trafit.
@oluska88 Tak si kup v lékárně, je to volně prodejné a ničeho se neboj, moje dr. mi řekla, že můžu denně až 6 tablet po 0,5g(bývá různé, ale v lékárně Ti řeknou které je v těhu nej). A neboj, nemusíš to mít podložený třeba výsledky krve....já používám denně 4 tabelety a mám pokoj od křečí 🙂.
@veronika9686 oficiálně 30-32tt
@oluska88 magnézium je super, nebo si nech napsat magnosolv - ten je rozpustný ve vodě a mě děsně chutná 😀 (jeden pytlík je jako 6tablet, myslím) ale ono by ti na ty křeče asi jedna nebo dvě tablety nepomohly. Osobně mám magnosolv doma. Křeč mě chytla včera, ale mě pomáhá na tu nohu hned stoupnout, pak přejde.
Ahojte žienky 🙂 No, dr. povedal, že krček máme v poriadku, žiaden pred časný pôrod teda snáď nehrozí, ale až by mi to neprešlo do pondelka, kedy máme plánovanú poradňu, tak, že musíme niečo vymyslieť... Neviem ale čo mal na mysli panáčik.. 😀
@kohutovci Jéééj,to je aké chutné... Mne sa minule stalo, že ako sme boli na prechádzke, tak išiel nejaký podgurážený pán a Feri sa zostavil predomňa, celú dobu čo prešiel ho sledoval a vrčal.. Prvýkrát v živote vrčal...
Tak snáď bude mať aj malú rád 😀
@oluska88 Určite si kúp to magnézium.. Ani ja som nemala predpísané, ale prišla som do lekárne, opýtala sa a začala užívať podľa príbalovej info. 🙂
@kokorunecka tak to je super že krček je v poriadku 🙂 asi sme na tom rovnako krček drží ale brucho tvrdne :( čo už asi len to magnezko nám ostáva a klud a ležkanie 😀
@nuna55 Veď takýmto tempom nič druhé ani piť nebudem jak rozpustené magnézium 😀 😀
@veronika9686 ja ho mam naplanovany na 32tt
@kokorunecka tie nase zvierence urcite citia ze sme teho.. a chrania nas.. uvidis, ze aj male bude strazit ako oko v hlave.. nasi mali slovenskeho cuvaca.. bol len vonku na dvore.. narodila som sa v lete.. tak ma mama nechavala spavat vonku v kociku.. pes lezal cely cas pri kociku a ked som sa pohla .. uz aj utekal pre mamu.. a vraj malo prsat.. tak dovtedy drgal do mami.. kym ma neschovala dovnutra 😀 .. je to fakt zaujimave 🙂
@petrusew ja myslim ze vaha je oki.. my sme mali v 28tt 1280 g 😝 a doktor povedal, ze je to oki, ze je dobre zivena 😀
@kokorunecka
@nuna55 pocujte kocky aky je to vlastne pocit, ked brucho tvrdne?.. lebo v noci tiez nieco citim..akoby sa mi napinalo.. ale je to take.. neviem ci je to mala.. ci su to tie stahy alebo co..
@kohutovci 😀 Mal starosť, aby si nenachladla 😀 Len Feri bude asi najskôr žiarliť, než si zvykne... Aj keď, deti on má rád...(mops).. Ale badám zmenu, lebo doteraz mi robil zle, ale zrazu už je prítulný, aj labku si vyloží...
Ale on má zo mňa stres už od začiatku roka, lebo som skolabovala.. A teraz, keď mu nepoviem, že ideme ležať a iba si zrazu ľahnem, tak v momente je na posteli a ňuchá 😀 A keď mám zavreté očí tak ma oblizuje 😀

@kohutovci Veď snáď 😀 To aj fotograf vravel 😀 Že či sa má pripraviť na návštevu 😀 😀
No dve hodiny... To je teda vychádzka.... Mne by nemal kto psa venčiť... Vychádzka, nevychádzka... Na tých 10-20min. musí byť ten pes aspoň 5krát vonku... Jeho by inak porazilo...
Tak to sa ti ani nečudujem.. Ja som pomaly každý deň u starkej... Neviem čo by som robila zavretá celý deň doma.... ☹