icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

martinamk
25. nov 2011

Ahojte Maminky 🙂 tak konecne som po dlhom case opat tu...nahnevali ma Nemci v praci zase tak som si povedala ze radsej idem "konikovat" a kym som vsetko precitala, ubehla skoro cela pracovna doba 😀 ...uz vam aj zavidim ze ste niektore doma. Ja este budem pracovat asi mesiac a uz teraz neobsedim dlhsie na stolicke, tak ma vsetko boli 😒
@petra123456789 a pobavilo ma to savo a domestos 😀 mne strasne vonia beton alebo zemina 😕 preto strasne rada chodim do pivnice kde mame jablka. Mozno chybaju nejake vitaminy alebo nejaka latka v tele :-P aj ked neviem ake vitaminy mozu byt v domestose

elisisse
25. nov 2011

@veronika9686 nic si s toho nerob, ja to tiez neviem od mojho gynekologa nejak sa mi zatial nevyjadril. ja to viem len kvoli tomuze som bola na tom 3D ultrazvuku a ked som naposledy lezala v nemocnici tak mi go potvrdili. 🙂 ale moj gynekolog nejak na mna kasle ani sa ma nopytal ci to chcem vedeiet alebo co! ale nevadi. aj keby to bol chlapcek tak ho budem mat rovnako rada ako dievcatko 🙂 🙂

veronika9686
25. nov 2011

@elisisse to je jasne,ze ich budeme lubit rovnako 😀 suto predsa nase a s pohlavim uz aj tak nic neurobime
moja gynekologicka to nepovie nikomu,ked som sa jej pytala,co to je,tak mi povedala,ze mam byt rada,ze som tehotna a tesit sa rovnako na dievcatko aj chlapceka.dokonca ani mojej tete to nepovedala a to su super kamosky.
a na velkom v 20tt sa otocilo,tak asi nas chce drzat v napati 😀
ale s manzelom si aj tak stale myslime,ze je to dievcatko,tak sa asi nechame prekvapit cisme mali pravdu

elisisse
25. nov 2011

@veronika9686 no vsak to sa ani neda ich nelubit rovnako. 😀 no tak mozno vas necha cakat az do porodu ci? ja som tiez citila ze to bude dievcatko a nakoniec aj tak bolo 🙂 musite sa nechat prekvapit. 🙂

veronika9686
25. nov 2011

@elisisse tak uvidime ci aj my mame spravne tusenie,ja som vzdy chcela chlapca a zrazu,ked som otehotnela,tak som citila,ze to bude dievcatko,snad ma moja intuicia nesklame

paja83
25. nov 2011

@veronika9686 To nechápu, proč Ti to nechce říct. Jeslti má strach, kdyby se sekla, tak abys ji z něčeho neobvinila...nebo nevím, nic jiného mě nenapadá. 😒

elisisse
25. nov 2011

@veronika9686 no vidis ty to uz mozno vies aj bez toho aby ti to lekarka povedala 😀

kokorunecka
25. nov 2011

@elisisse Tak to ma vážne mrzí, že stále tak trpíš... A pritom by si si mohla pekne tehotenstvo užívať, aj keď možno ako my tu, že s kŕčami v nohách apod.. 😅
.Dúfam, že sa ti to zlepší aj na tú noc, nech sa vyspíš ešte chvíľu...
Marlenku som mužovi k meninám upiekla 😀 😀 😀 Len neviem ti povedať či sa vydarila, lebo nervy som akurátne chytala pri každom ceste 😀 😀 Ale hádam mu bude chutiť 🙂

elisisse
25. nov 2011

@kokorunecka no nieje to nic prijemne ale co by som pre malinku neurobila 🙂 vcera to bolo troska lepsie ale stale sa bojim aby sa mi to nevratilo. :( no ty si ale sikulka neboj urcite sa podarila vsak si ju robila z lasky 🙂

silente
25. nov 2011

Ad přibírání v těhu - můj gynekolog je úžasný pohodář. U prvního prcka jsem přibrala 20 kg .... když jsem byla asi +15, tak jsem tam s hrůzou šla, co mi asi řekne ... a on mrknul na váhu, na mě a povídá: "Nebojte, minimálně půlku necháte v porodnici a zbytek vyběháte."
A teď - když přibírám pomaleji než poprvé - tak jsem mu říkala, že doufám, že to na těch 20 zase nedotáhnu. A on mi říká: "Ale to neřešte, to už máte fuk, jestli hubnete 18 nebo 21, hlavně že je vše v pořádku".
Asi ho miluju 😀

loretana
25. nov 2011

@rozum děkuji za uklidnění, je to tak, ale přeci jenom, jen ať o něm vím🙂🙂

kokorunecka
25. nov 2011

@elisisse Len treba dodržiavať liečbu a nevráti sa nič 🙂
He, ďakujem za prejavenú dôveru 🙂 O hlavu mi to snáď neobúcha 😀

elisisse
25. nov 2011

@kokorunecka vsak sa aj snazim🙂 co mi ine zostava neboj neobucha uvidis ako sa bude tesit. 😀 😀

kokorunecka
25. nov 2011

@elisisse A to som chcela ísť ešte urobiť kokosové guľôčky, ale od rána už ledva kukám... ☹

petpop
25. nov 2011

Holky, vím, že už jsme to tu rozebíraly, ale musím znovu. To "píchání" v břichu při chůzi. Je to hrůza. Mám to pravidelně, kdykoli vyjdu ven, po pár minutách mě jakoby začne píchat v boku, a někdy do nepřejde, dokud si nesednu... Co to jako je? ...asi ne natahování svalů 😒
Jinak poslední dny se celkově můj miláček v bříšku asi rozhodl mně potrápit, cpe se mi pod žebra, až nemůžu dýchat 🙂 No není mi nejlíp poslední dny, hlavně nervy kvůli bydlení, asi to semnou prcek prožívá ☹

kohutovci
25. nov 2011

@veronika9686 noo ked sa ma take opytaju.. tak im odpoviem tri sestricky a dvoch doktorov.. a boli dobre vypaseni 😀 😀 😀
@amulienka joooj to som ti fakt take chute spravila? 😀 pekne si si to vynahradila 😝
@kokorunecka dnes som si kupila kilove balenie gumovych macikov.. v tescu maju akciu 😀 😀 tak som zvedava dokedy vydrzia vhladom k tomu, ze manzel je moj spolutrpitel 😀 😀 😀

kohutovci
25. nov 2011

@kokorunecka joooj marlenka.. robila som ju raz a povedala som ze naposledy 😀 😀 cesto som si nedala na mastny papier tak som ho vyklepavala z plechu.. vies si to predstavit? 😠 4 hodiny som sa mordovala s tou svinou marlenkovou... ale spravila som ju... 😠 vsetkym taaaak chutila ze som len zirala 😲 a na vianoce ju teda spravim zas 😀 😀 😀

@petpop to pichanie mam aj ja.. ale neviem.. myslis ze je to nieco zle? pride mi to normalne.. ved predsa mame v brusku uz peknych mackov 🙂 .. ked si cupnem alebo sadnem prejde to.. ked sa chodime prechadzat s manzelom.. vela krat stojime a ja sa chytam za brucho.. ze ma picha alebo mi mala strasne svaly natahuje.. chvilu to predycham a idem dalej..

petrusew
25. nov 2011

Ahoj holky, tak zimní spánek se ještě nekonal, ale dneska ráno jsem opět zaspala...no tak zítra si zdřímnu déle. Už mě to počasí opravdu ale opravdu zmáhá. Už se těším, až napadne sníh, protože v tom případě bude o trošku víc sluníčka. Ještě nebyly ani čtyři a venku byla tma. No prostě hrůza. Je ale fakt, že se těším na leden a začátek února. Uvidíme, uvidíme.

vrabciatko
25. nov 2011

@kokorunecka môžeš tu hodiť recept alebo link naň? a načo si dať pri pečení bacha? Ď 😉

kokorunecka
25. nov 2011

@kohutovci Aj ja mám rada gumových macíkov, ale nemôžem ich jesť, lebo by mi asi zuby vypadali.... 😠
😀 Ja som išla presne podľa video návodu, kde bolo, že treba piecť na rubovej strane plechu, ale aj tak to išlo úplne nenormálne zle dole z toho... Žiadne len, že zošuchneš a ideš ďalej.. Nechápem čo to je za cesto, že sa tak hrozne mrví..... 😖
@petrusew Aj ja už čakám sneh 😀 Ale dnes som veru zaspať nemohla... Vstávala som už o šiestej.. A teraz už ani nevidím... 😖
@vrabciatko http://www.akosatorobi.sk/video/2386/marlenka-r... .Podľa tohto videa som to robila... No ja som mala jediný problém s tým cestom... Porážalo ma už pri prvom, ktoré bolo hneď predurčené na mrveničku... 😀 Neviem vôbec, že ako to urobiť, aby to z toho plechu išlo ľahko dolu... Lebo všetky sa mi zlomili na polovicu.. Akože, nevadí, veď to potom dáš plnku a je "jak nová" 😀 Len ma to nas*alo.
A keď už máš rozbehnutú rúru, tak vôbec to netrvá 5 minút to jedno 😀 Menej, treba sledovať... Lebo mne jedno tak náramne trošku zhnedlo 😀 😀

petpop
25. nov 2011

@kohutovci Nemyslím si, že by to bylo něco zlého, jen už mě to štve. Vždycky mu v duchu "hubuju" co tam zas hysterčí v tom břuchu 😀 Mám to úplně stejné jako Ty, začne mě tam píchat jakoby v boku, někdy pomůže když si to místo jakoby promasíruju dlaní 🙂 Možná jen chtějí pohladit 😀
@petrusew To počasí už musí lézt na nervy každému ☹ Mě to celodenní šero a tma už ve 4 úplně vysává energii ☹ Už ať je sníh, ...a Vánoce 😵

petrusew
25. nov 2011

@kokorunecka to mi říkej. Já se budím v noci co dvě hodiny a pak jsem ráno k neprobuzení 😒 Já jen doufám, že se za chvíli aspoň trošku vyspím. Fakt už bych to potřebovala jako sůl. Já si tak říkám, že až napadne sníh, tak se mi bude aspoň trošku líp dejchat, teď to fakt stojí za prd. a taky doufám, že se tím sněhem trošku prosvítí dny. Teď je tam tak smutno ☹

petrusew
25. nov 2011

@petpop Taky se těším. Letos to strašně rychle uteklo...jestli to nebude tím těhu 😀

kokorunecka
25. nov 2011

@petrusew Ja som teraz taká unavená, že ani zaspať nemôžem, čo ti poviem..... 😖
Ale s tým snehom to bude vážne lepšie... Trochu svetla do tej tmy.. A aspoň nebude taká zima bez príčiny..
Len potom zas tá čľapkanica..... 😖

kohutovci
25. nov 2011

@kokorunecka super..ja som video recept nemala.. robila som velmi podobnu.. ale tato sa mi veru paci viac..
inak ja som mala problem uz pri valkani.. trhalo sa mi to.. a to ako som premiestnovala to cesto z dosky na plech.. och.. vobec mi to neslo takto pekne 😒 nabuduce to skusim s tym papierom na pecenie.. dam ti potom vediet ci je to lepsie 😉
este mam super typ ako si totalne zakydat kuchynu a mat pekne aj kraje 😀 potrela som plnkou aj kraje a pekne som ich ocapkala mrvenickou 😉
inak vraj gumaci su vraj zdravy.. obsahuju vitaminy z ovocnych stiav a su dobry na klby a svaly... 🙂 neviem. ale myslim ze zuvacka je vacsi tahac blomb ako gumaci 😉

petrusew
25. nov 2011

@kokorunecka To už mi je celkem jedno, jen se těším na to, až to příjde, protože je to příslib toho, že to táhneme ke konci a v únoru budeme maminkami 😉

petpop
25. nov 2011

Tim spatnym spanim se uz asi telo pripravuje na to co prijde 😀 Ja se za noc budim i co hodinu. Dneska jsem od 2 do 5 rana cumela do stropu 😀 A mezitim 3x sla do kuchyne neco snist, takovy jsem mela hlad 😀

amulienka
25. nov 2011

@veronika9686 @elisisse
pridavam sa, moj doktor tiez nechce povedat, povedal mi, ze mam sa starat o seba aby som to donosila a nie ci tam ma susuru alebo penis. nezabral ani argument, ze ci mame kupovat ruzove alebo modre, povedal ze mame kupovat biele 🙂

petrusew
25. nov 2011

@petpop no to jo, ale nemuselo by to být od začárku! Už mě to fakt zmáhá, jako jo, vím, že už se několik let v klidu nevyspím, ale představa to není moc lákavá 😅

amulienka
25. nov 2011

@veronika9686 uuuplne sa stotoznujem, ja som dievca nechcela ani pomysliet a odkedy som tehu, tak citim len babu a chlapca uz ani nechcem tak velmi, lebo nevieme vybrat ani meno chlapcenske.