icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

kohutovci
26. nov 2011

@petrusew mne sa to deje na oboch bradavkach.. ale vacsinou na lavej.. ty si sa nato pytala v poradni ci nato nevedia nieco poradit? ked ma to najblizsie chyti. tak skusim sprchu .. striedat studenu vodu s teplou.. mozno to uvolni

kohutovci
26. nov 2011

@petrusew jeeeej.. potom supni foto.. ked budete mat hotovo 😉 nam este chyba v izbicke postel na ktorej budem spat.. kreslo na kojenie.. a chceme obrazky na stenu..len sme sa este nerozhodli ci budeme malovat.. alebo kupime nalepky..

petrusew
26. nov 2011

@kohutovci Neboj šupnu, ale ještě to bude nějakou tu chvilku trvat. Snad si konečně švihne 😀 S tím střídáním teploty jsem to taky zkoušela. Víc mi dělá zle zima (studená voda) ale zase mám strach si na prsa pouštět teplou vodu, protože se bojím zánětu.

nuna55
26. nov 2011

@kohutovci tak to som našťastie s tym krčom v bradavke nezažila mňa skor trápi to moje tvrde bruško, dnes v noci som bola viac hore ako som spala ☹ a čo si to piekla? daj receptík skusim aj ja 😝

paja83
26. nov 2011

Ahojky, tak to se máte, u nás manžílek zrovna pokoj teprve maluje a o tom, že se bude teprve vybavovat, se mi nechce ani přemýšlet. Ale říkám si, že je čas, že stejně budu tak půl roku mimi s námi v ložnici, takže snad to nějak zvládneme dodatečně🙂.
Ty jo holky, s těma křečema v prsou vám vůbec nezvávidím, to já naštěstí vůbec nemám, já mám jen, jak píše @nuna55 tuhnutí břicha. Sice magnézko zabralo, ale stejně několikrát denně vytuhne skoro až do bolesti, ale naštěstí, vždy mi to samo povolilo.

silvia10131
26. nov 2011

Ahojte kocky,chcem sa opytat,je to normalne ked sa drobcekovi v brusku kazdy den ckaaa a 5 krat na den s vecsimi prestavkami?

kohutovci
26. nov 2011

@nuna55 este som nepiekla 🙂 spravila som cesto na zazvorniky.. vykrojila som ich a teraz ich susim pri izbovej teplote.. vecer ich budem piect.. 😉 v recepte pisu zeby maly byt hned makke tak som zvedava
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=19044

@paja83 vidiiiis.. to ma nenapadlo.. magneeeezko.. dam si magneeezko 😀

amelia17
26. nov 2011

ahojte, ktorej z vas v tomto tyzdni merali babatko? aku ma momentalnu vahu? rada by som len porovnala, ci sme OK, ci nie sme prilis mali alebo velki (nakolko mam tehotensku cukrovku)... moji dvaja drobci v brusku vazili vcera, t.j. na zaciatku 30teho tyzdna 1400g a 1480g 😉
apropo, brusko mi tiez velmi tvrdne, ale najma ked sa mi mali vyduvaju, to je strasne bolestive... vacsinou zacinaju tak okolo stvrtej poobede a trva to az pokym nezaspim... co sa casto teda vobec neda... 😝

nuna55
26. nov 2011

@amelia17 moja malá mala 1350g v 30tt

paja83
26. nov 2011

@kohutovci Jak už tady bylo řečeno, mám pocit, že to magnézko je opravdu v těhu všelék😀

kohutovci
26. nov 2011

@amelia17 no to ste kraaaaaasni 😀 ... myslim, ze ste oki..keby nie.. urcite by ta lekar informoval 😉

elisisse
26. nov 2011

@kokorunecka no vidis som ti to hovorila 😀 😀

amelia17
26. nov 2011

@kohutovci dikes moc... nuz lekar vie, ze mam cukrovku, takze to tak aj mozno berie... ale kedze ja dramaticky chudnem, resp. na vahe uz 2 mesiace nepriberam, nuti ma omnoho viac jest... ale diabetologicka mi to zase zakazuje...

amelia17
26. nov 2011

@nuna55 jeej, tak to som rada, ze sme na tom podobne... dufam, ze ta nasa miernejsia nadvaha nie je sposobena nadmernym cukrom

elisisse
26. nov 2011

@kohutovci ani mi nehovor sa tak bojim. moja mama ked porodila tak sa jej vsetky zuby roztrusili. no ja dufam ze je to len docasne. este som nebola u zubara chcela by som tam ist len ked ja sa ho tak velmi bojim ☹

babatienko27
26. nov 2011

@paja83 ahoj a ked ti tvrdne brusko ako si na tom s CS cislo v tehu knizke krcek ?? s kolko beres magnezia dakujem

babatienko27
26. nov 2011

@nuna55 ahoj a ked ti tvrdne brusko ako si na tom s CS cislo v tehu knizke krcek ?? kolko beres magnezia dakujem

babatienko27
26. nov 2011

@amelia17 ahoj a ked ti tvrdne brusko ako si na tom s CS cislo v tehu knizke krcek ?? a kolko beres magnezia ?? inak ti robili aj prietoky v tom tt ze dakujem

babatienko27
26. nov 2011

@amulienka z teraaz som sa dozvedela ze ako pojdem na kontrolu 8.12 tam je velky utz v 31tt ze prietoky robia ci je babatko dobre zivene pupoc snurou, meraju, kg a ci ju nema omotanu aj srdiecko pustia nahlas citala som na koniku ze aj v 25tt porodila ale mesiace v inkubatore ale ze v 34 tt sa daju pich injekcie na plucka aby rychlo dozdreli a 36-37tt su deti donosene, no ja ho dole citim ked zakopne o mechur nekdy inak pupok tam sa lubi babusit a komoda je krasna no ja som chcela spodok vo forme velkych zasuviek aby to bola uz aj skrina prenho ked sa da dolu ta prebalov podlozka

loretana
26. nov 2011

@amelia17 my měli ve 28+5 tt 1450 g, takže asi cvalíček🙂

amelia17
26. nov 2011

@babatienko27 krcok som mala skrateny na 3mm, tak ma nechal uz len lezat doma... tie prietoky mi vobec nerobi, ani tie popruhy mi nedava na brucho, vraj az od 36 tieho tyzdna

kokorunecka
26. nov 2011

@kohutovci To poznám, že nikto nechce mať s ničím nič spoločné... 😖
😀 😀 No vidíš 😀 Tak už to len dokončiť správne 😀 Ale tak oni by ich asi pojedli aj keby sa s nimi dali okná rozbíjať 😀 😀

paja83
26. nov 2011

@babatienko27 Nevím, kolik jsem měla, do těhu knížky mi to nepíše, ale říkala, že je vše v pořádku a beru 3-4 tabety denně. Tuhne stále, ale dřív jsem to měla třeba 4x do hodiny, teď tak 1x do hodiny.

nuna55
26. nov 2011

@babatienko27 CS mám 3 a beriem 4 magnézka

herolukynek
Odpoveď bola odstránená
petrusew
26. nov 2011

Ahoj holky, tak máme nakoupeno. Jsem strašně unavená a mám toho fakt dost. Všude bylo tolik lidu, že jsem ani neměla čas si to tam v klidu prohlídnout. Tak jsme nakonec nakoupili jen to co jsme chtěli a utíkali jsme směr domů! Fakt hrůza a to mě manža vzal ještě do Olymie (byli jsme v Brně). Ani tam jsem neměla moc klidu a pohody. Prcek kopal do ledvin 😠 a mě se už chtělo domů a to jsem se tam těšila 😖 Koupili jsme parádní čepičku a rukavičky pro miminko, skříňky do pokojíčku a mantinel do postýlky. Přidám ještě fotku mnou upletené čepičky s oušky (takové moje veledílko 😀 )

babatienko27
26. nov 2011

@nuna55 presne napodobne a PN si ?? a ten stav mas odkedy ? nemeni sa ? tak je fajn

petpop
26. nov 2011

Vidím že všechny máme něco, ty prsa teda nezávidím, to musí být asi dobrá bolest, co ☹ ?
Já jsem teda spíš "neštastná", protože jsem spolíhala, že prsa konečně poprvé v životě porostou 😀 ...a ono nic 😀
No jinak já si dneska ráno blinkla.,... normálně jsem vstala, něco málo pojedla, ...a už letěla na WC.. Už se mi to párkrát za poslední 2 měsíce stalo, ..nevím čím to je.. V úterý jdu k Dr. tak to zmíním..

nuna55
26. nov 2011

@babatienko27 to brucho mi tvrdne od 14.11. a mám to asi rovnako nejako sa to nezlepšuje je to stále rovnaké.Teraz som aj dosť unavená, ale doktorka mi povedala, že je to aj z toho magnézka tá slabosť. Musím sa donúniť aj začať prať a žehliť, len to je problem akonáhle niečo začnem robiť hneď mi to brucho stvrdne aj je po robote 😢 ano som PN ale ja som už od júna PN kvoli robote mala som hned na začiatku teho problém s krvácaním tak sme sa s doktorkou dohodli že ostanem doma.

xxx.klarka
26. nov 2011

Tak sepisuji seznam do drogérky a lékárny na pondělí a doufám, že jsem si vzpoměla na vše 😅