Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
🙂
fuuuu tak dnes som bola u sestričky na oslave jej menín a zaroven narodenín,to sme si ale s malou pošmákli 😝
Ahojky,tak já si včera dovezla super tandem,sice ne nový,ale za 1.000 naprostá bomba. Bude to fakt praktický a doufám,že i mimču se tam bude líbit.Jolanka byla při zkoušení nadšená 😵
babule a dnes čo sme všetky zaneprázdné keď tu nie ste?
Jinak tady foto k dnesšku.30tt,děsná sranda
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/petja/album/...
@nuna55 Ja mam dneska za sebou uklizeci den + tiskla a vypisovala jsem si konecne vsechny papiry, ktere budu potrebovat k zarizeni rodneho listu a pasu v Agnlii. A jelikoz je dneska prvni adventni nedele, planuju konecne vylezt z domu 🙂 a vytahnout pritele po praci aspon na kratkou prochazku 😵 Vanocni svetylka uz ve meste sviti, skoda jen, ze jeste neni snih, to by byla teprve romantika 😉
Ahojte žienky 🙂 Trochu vás teraz zanedbávam, keďže mm je doma a venujem sa jemu 🙂
Dnes sme trochu pooslavovali jeho meniny u môjho tatina, lebo stará mama špeciálne pre mm varila 😀 😀
ahoj holky, jak jste na tom se striemi - objevily se nebo zatím ne? mě se udělaly takové menší v podbřišku:(:(:( myslíte, že se můžou zvětšovat? Musím říct, že jsem se z toho i rozbrečela:( vím, že nic není důležitější, než mimi, ale přeci jenom, doufala jsem, že tomu budu ušetřena, když se dvakrát denně mažu:(
Ahojte holky, tak já jsem po včerejších nákupech úplně K.O. Prcek dneska řádí, pořádně mě bolela levá půlka břicha a hlava. Měla jsem takovej divnej pocit jako na omdlení, naštěstí se to dalo do pořádku. Tlak jsem měla o.k. tak to možná přisuzuju té únavě a nízké hladině cukru...tu mi nenapadlo si změřit 😖
@petja Parádní fotka 😀
@loretana Hele, tak tohle je věc, která mě nedostane. Strie mám od dětství (puberty) mám je všude, takže nějaká navíc mě nerozhodí. Vím, že je to i díky kortikoidům, které beru ta kůže je hold jemnější a prostě praská. Stejně to neovlivníš, jestli se ti udělají nebo ne a nepomůže na to ani pečlivé promazávání. Chce to brát s nadhledem! Ony zase zesvětlají, neboj 😉
@loretana Strie naštěstí nemám, i když jestli přijdou, nějak to přežiju. Jestli ne, budu jen ráda 🙂 Do cca pátého měsíce jsem se nemazala, nevěřím, že krémy pomůžou. Teď už se mažu, ale spíš proto, že mě bříško hodně svědí, tím, jak se natahuje. Nesmutni kvůli tomu, jak říkáš, hlavní je mimuš, a jak píšou holky, nepůjde to později tak vidět 😉
Jinak mě dneska až vyšokovalo, jak mi za poslední týden, dva porostl pupík. Nějak jsem to nevnímala, sama to tak nevidím, ale nedopla jsem už dnes bundu, kterou jsem nosila ještě před týdnem, a když jsem se viděla ve výloze, ....no fíííha, roste mi před očima drobek 🙂 Jsem dost drobné postavy, a cítím se už teď jakobych měla pomalu vybuchnout 😀 Nedokážu si představit, co bude za měsíc, dva, ...a co teprve 3???? 😕 😀
@loretana Ja mám dotrhané prsia.. 🙂 Takže, nič si nerob z pár strií 🙂
A krémovanie aj tak nepomôže 🙂
Dobré ránko dievčence 🙂
MM išiel do banky, tak vám napíšem náš včerajší rozhovor 😀
MM : Izbičku si objednala?
Ja : Áno 🙂
MM : Kočík si objednala?
Ja : Jasné, zlatko, teraz som ho odklikla.
MM : Na maile nie je nič nové?
Ja : Prišli ti tam voľajaké reklamy od poisťovne.
MM : Jáj... A nejdeme teda radšej pozrieť čo píšu maminky na koníkovi?
😀 😀 😀
@kokorunecka 😉
@kokorunecka dobreee 😀 😀 😀 mna sa mm opyta.. kde si? na fib ci na konikovi? a ked odpoviem na konikovi zapina si hru a nasadzuje sluchatka na usi 😀
@loretana ja mam strie na spodku bruska asi od 4 mesiaca.. ale nerobim paniku.. raz som mala strie z nahleho pribratia a potom zmizli skoto uplne.. verim, ze tomu bude aj teraz tak 😉
no tak dnes som sa zobudila s bolesťou pravého boku ☹ a ďalšia poloha v spánku v prdeli 😖 no čo už nejako to musim prežiť, len keby sa ten hnusný kašel chcel odsťahovať niekde inde už fakt nevládzem.
Hmmm aspoň že slniečko trošku svieti 🙂
ahojky,
KOLIK JSTE MĚLI ODHADNÍ VÁHU MIMČA KOLEM 30TT??
Já jsme byla dneska v poradně, cukrovka negativní, mimčo naprosto v pořádku. Velikostí hlavičky a stehenní kosti jsme o 2 týdny napřed, miminko má už 1,666 kg, takže zase malý obříček. Já prosttě nemám nárok na maličké mimí 😀 ☹ ... pokoupila jsem tak nějak zbytek výbavičky, věci do porodnice atd takže mám radost.(už jen koupit dudlíčka, držáček na dudla, obal na lahvičku, lahvičku a čajíček - to se mi nelíbilo co tam měli, tak snad seženu). Koupila jsem manželovi ježíška, vyřídila vše co jsem potřebovala a mám vše z krku a můžu se věnovat už jen a jen pečení a vánoční náladě. 🙂
@petja
@petrusew
@petpop
@kokorunecka
@kohutovci holky, děkuji, je to tak, nic se s tím nedá dělat a věřím, že co nejdříve zesvětlají a hlavně že se nové neobjeví... vím, že o nic nejde, jen mě o tak nějak zamrzelo, že se můžu přetrhnout a stejně... ale to maličké stojí úplně za všechno, takže jsem se dnes naladila do pozitivna🙂 teď jdu prát věcičky, třídit věcičky podle velkostí , pak žehlit a srovnat do komínků do naší nové skříně v dětském pokojíčku - prostě nádherný program dne🙂🙂🙂
ahojte...tak od min.tyzdna musim mat kludovy rezim...s vankusom pod zadkom...tak lebo som citila krce..aj my tvrdlo brusko...tak ma dali monitor...a ten ukazal.ze naozaj mam stahy maternice..ze matetnica je podrazdena...
Babenko ma odhad.vahu.1340g..
Beriem Magnezko lacttici 6 krat denne aj ten guajaguan ten 2 krat..babenko je prorzne ulozene...
Tento tyzden idem na kontrolu..ak sa to nezlepsi tak do nemocnice....☹
Joj aj teraz mam take krce...ale vsak uz som 31 tyz...
Baby...dnes je taaaaak krasne vonku...🙂
dakujem...no magnezko mi prvom tehotenstve veeeeelmi pomohlo...ale teraz....no neviem uz 4 tyzden ho beriem...a ty mas ake bolesti.??? k comu to vies prirovnat.?? Ale teba ten kasel dlho drzi.....☹
@mamilia noooo kašel mám už viac ako 2mesiace ☹ a asi do konca tehu sa ho ani nezbavím. Myslíš tie bolesti boku? ako ponaťahované svaly a pri každom pohybe to cítim a možno je to aj z toho že malá ma tam stále kope 😀 😀 😀 uvidíme dnes do rána či to nepovolí. No a magnézko beriem aj ja tiež som mala a mám tvrdé bruško ale na šťastie sa neotváram.
@mamilia tak hodně odpočívej ať nemusíš do nemocnice. Já měla včera takovej divnej pocit. Ale jen na jedné straně břicha a vedlo to až pod žebra. Magnézko teda moc nepomohlo, ale spíš to vidím na nějaké pořádné kopance. Přece kdyby mi tvrdlo břicho, tak tvrdne celé a ne jen jedna půlka, ne?
@xxx.klarka já 1320g, další utž bude příští týden.
@kokorunecka 😀 😀 😀

No tak konecne mam za sebou cukor a poradnu ode mi doktor dal uz aj paapier na matersku co som dost prekvapena inamorata mam 2