icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

kokorunecka
1. dec 2011

@nuna55 No aj ja dúfam, že nie sú v nemocnici...
😀 😀 Veru... Ale čo keď.. U nás v Jednote si to rozoberú predavačky a čo zostane ostatným ľuďom?
No, nakakané.....

nuna55
1. dec 2011

@kokorunecka aká bola krupica???? ja som práve dovečerala a drahý mi urobil maslové pukance no nedaj si 😝 😝 😝

babatienko27
1. dec 2011

@nuna55 aj ja som ich prave dorazila maslove 😝

petrusew
1. dec 2011

Holky, no teda, vy si jíte! To já se musím držet, aby mi neletěl cukr do závratných výšin...ale budu si moct vzít druhou večeři a tam můžu něco sladčího, abych neměla ketony v moči.

kokorunecka
1. dec 2011

@nuna55 No, krupica bola úúúúžasná, ale nejako som sa prežrala 😀 😀 No, ale, odolaj.... Krupica, masielko, klasické kakao a kóóóóóóópa práškového cukru 😀
Hm... Pukance, dlho som nemala 😀 Ale maslové neľúbim, ja skôr klasické slané 🙂

nuna55
1. dec 2011

@kokorunecka no ja lubim aj čokoládové pukance, minulý týždeň sme mali u nás jarmok a tam vždy taký starší manželia predávaju čoko pukance juj dva velké balíky som si kúpila a zožuvala 😀 😀 😀 lepšie ako od nich som nejedla. No a teraz som neodolala a dali som si trošku z piva 😲 😲 😲 hups ale len trošku to nové čierne kvasinkové aby sa mi dobre odgrglo 🙂 🙂 🙂 .... no a možem zalahnuť do postele a pustiť si panelák.

kokorunecka
1. dec 2011

@nuna55 😀 To ja zasa keď je jarmok alebo nejaké mestské slávnosti, tak musím bezpodmienečne mať minimálne dve cukrové vaty 😀 Alebo aspoň jedno perníkové srdce 😀
Ja som si minule dala deci piva a tak dobre to padlo, že až no 🙂 Len mm zazeral, že mu odpíjam 😀
Ja zasa pozerám ordináciu 🙂

kika_c
1. dec 2011

my mame termin 24.2. 🙂 to nase malé ma momentálne diskotéku v brušku 😉 je tu ešte niekto s podobným dátumom z okolia Trenčína?? 🙂

kristinaanna
1. dec 2011

ahojte, baby, nestíhala som písať, ale mám prečítané 🙂 , držte sa a nestresujte, ešte prežiť Vianoce v kľude a potom sa "začnú" stresy,
od zajtra by som mala byť PN, tak sa teším že už nemusím do práce 😀, tak dúfam že stihnem ešte všetko čo som si naplánovala a príprava na bábo začne až v novom roku.

mareka
1. dec 2011

Ahoj holky já se omlouvám, že sem moc nechodím, ale opravdu je od té doby co jsem těhu šrumec, stěhování, uklízení, pak byl prcek skoro měsíc marod pak měl zlomenou nohu , ted jsme zařizovaly nové autí , no opravdu mazec ☹ a do toho práce ☹
Takže se omlouvám.
Jinak já jsem v pořádku jakž takž občas problémy ale zatím dobrý a přežívám, nějak mi to hrozně utíká tohle těhu nestačím si ho užívat jako s prvním dítětem 😒
Co vy jste všechny v pořádku a zdravoučký?

kokorunecka
2. dec 2011

Ahojte žienky, dobré ránko vám želám.
Cca pred hodinou mi volal kuriér, že okolo desiatej ho mám doma aj s kočíkom, tak sa už nemôžem dočkať ako si ho poskladám 😀 😀
@kristinaanna 😀 Veď treba aj oddychovať, nielen makať 😀 A určite postíhaš 🙂 Keď som už aj ja začala stíhať, tak ty určite musíš 😀 😀

krakorka
2. dec 2011

@kokorunecka jé tak to budeš mít supr a budeš se mít čím kochat 😀 koukla jsem ti do alba a teda závidim takové malušenké bříško,krásný.X-)

Mě je dneska lépe jak včera,tak snad to tak i zůstane,v noci jsem spala a dokoce jsem byla jen jednou na wc 😀

veronika9686
2. dec 2011

@petpop veru mas pravdu,ja dufam,ze k nicomu takemu nedojde a vydrzime dokonca

petpop
2. dec 2011

Taky přeju dobré ráno. Včera mi už druhý večer bylo hrozně špatně. Začínám mít trochu strach, o co jde.. Jestli je to fakt "jen" z jídla, nebo ne.. Ukrutně mě bolely záda, žaludek jak na vodě, píchalo mě pod hrudníkem, unavená strašně, ale usnout nešlo ☹
Dneska odpoledne jdeme s MM na první předporodní kurz, ..zkusím se tam asi někoho zeptat, o co jde.. Včera už jsem totiž fakt měla upřímně dost ☹

@kokorunecka Závidím 🙂

kokorunecka
2. dec 2011

@krakorka No, zistila som, že sama to neposkladám.... 😠 😀
Musím nájsť nejakú obeť, čo sa na to podujme 😀
A mne sa zdá, že už mám obrovské bruško 😕 Ale zasa, ty už ideš mať druhé bábo 🙂
@petpop A nechceš radšej zbehnúť k dr. ako sa pýtať okolia? Vieš, každý to môže mať teoreticky z niečoho iného a v inej vážnosti.... Ja len, aby sa niečo nezanedbalo... A dr. ťa musí chce-nechce vyšetriť, keď sa cítiš naozaj tak zle.
🙂

petpop
2. dec 2011

@kokorunecka Ted uz mi tak spatne neni, to vzdycky prijde na vecer.. Na tom predporodnim kurzu bude i moje "porodni asistentka-doktorka", ktera me ma tady na starost, spolu s mym Dr. Takze pomoct by mela i ona 😉 Uvidime, doufam. Jestli to ale na me prijde znovu, pojedu hned do nemocnice, tam me vyhodit nemuzou..

kokorunecka
2. dec 2011

@petpop Aj na mňa "ťažké stavy" dôjdu až večer, najlepšie tesne pred spaním, alebo potom hneď ráno..
Jáj, tak to potom áno, určite to s ňou prekonzultuj.
No, mňa mm posielal na pohotovosť.. Ale rozumieš, jak sa na mňa budú pozerať a koľko času mi budú venovať, keď by som tam sama po svojich prišla?
To ja mám nahovno to, že buď musím pretrpieť, alebo počkať pokým mm príde zasa domov.
A sanitku keby si zavolám tak vieš čo mi povedia? Že nie som v stave, keby ju potrebujem 😀 A môžem aj porodiť do rána...

danka483
2. dec 2011

Babule chcem sa vás popýtať aké fľašky kúpiť pre to moje škvŕňa? Neviem či avent alebo tommee tippe či? Je ich toľko že som z toho ... a ozaj akú veľkosť budete kupovať plienok? 2-5kg alebo 3-6 kg ?

nuna55
2. dec 2011

@danka483 ja mám už kúpené plienky 2-5kg pampersky a flašky ešte nemám.

danka483
2. dec 2011

@nuna55 ďakujem vy ste také šikule ako tu čítam čo už všetko máte.

tunylyk
2. dec 2011

@danka483 starsieho som prve 2mesiace dojcila aj dokrmovala z flase odsatym mlieckom,nam sa osvedcila flasa Lovi,neskor sme uz len dojcili,k flasi sa vratil tesne pred narodenim mladsieho,to sme mali avent,mladsieho som asi 2tyzdne dozadu odstavila uplne,ten flasu nechce ziadnu,tak mliecko nepijeme,iba z poharika,pampersky do porodnice stacia 2-5kg,potom kludne uz 3-6kg,pokial babo nebude velmi drobnucke,lebo aj tak velmi rychlo rastie 😉 nech su mu hlavne na brusku pohodlne 😉

kokorunecka
2. dec 2011

@danka483 Ja mám dva balíky pampers premium care 2-5kg a postupne sa idem preorientovať na pampers premium care 3-6, lebo tie mám zatiaľ len jedny 😀
A fľašky zatiaľ nekupujem, keď neviem či budem potrebovať...
Mám len jednu, čo som dostala zadarmo k objednávke detskej kozmetiky 😀 A to je tuším MAM či jak sa to volá... 🙂

tunylyk
2. dec 2011

@petpop presne tak,ak mas pocit,ze tie tazkosti su nezvladnutelne,radsej rovno do nemocky,urcite aj 3x zbytocne ako raz neskoro,tam ta nemaju dovod odmietnut,urcite ta vysetria.

danka483
2. dec 2011

@tunylyk
@kokorunecka ďakujem babule tak aspoň som sa zobrazila aj keď tie flaše jaj neviem ale nejakú vyberiem a basta ( pre istotu aby som mala doma) 😉

paja83
2. dec 2011

@petpop Neboj se, nejsi v tom sama. Mám to podobně, taky je mi je blbě, žaludek na vodě a cítím se unavená....Asi to k otmuto období hold patří. S jídlem taky bojuju, protože nějak nepřibírám, ale vlastně teď toho moc do sebe ani nedostanu....

paja83
2. dec 2011

@danka483 Já mám koupený Aventky, protože mám i odsávačku Avent, ale myslím, že je to celkem jedno, každému mimi vyhovuje něco jiného a dopředu to stejně vědět nebudeš. Ale často to je tak, že na co si zvykne na začátku, to mu vyhovuje. 😉

petpop
2. dec 2011

@paja83 Snad to nevyzní moc blbě, ale uklidnilo mě aspoň, že v tom nejsem sama 😅 Taky do sebe nedokážu dostat žádné pořádné jídlo, a když už, akorát je mi pak zle.. A právě že mám taky trochu problémy s přibíráním, za poslední cca 4 týdny jsem nabrala jen 1 kilo ☹ Tak doufám že je to jen nějaké přechodné období..

No nic, utíkám na první předporodní kurz, nemůžu se dočkat 😀
Jo a lahvičky budu kupovat od MAM ty protikolikove, ty si maminky nejvíc chválí 🙂 Plánuju kojit, ale kdyby náhodou...

vrabciatko
2. dec 2011

ženy chodievate niektorá z vás plávať? A keď už sme pri tej vode je tu niekto, kto aj napriek varovaniam neodolá horúcej vani, tak ako ja? ☹

luckyhoney
2. dec 2011

Ahojky děvčata, doufám že nevadí, že vám sem písnu, občas vás čtu, mám také termín v únoru 🙂 tedy přesně 22. 2. což by bylo super datum.
Závidím těm co nepřibírají, se mnou je to teď naopak, týdně dělám 1-1,5 kg a to je masakr, už si připadám jak slon. Ale poprvé jsem taky přibrala víc jak 20 kg takže teď jsem s tím smířená taky.
Lahvičky máme Avent a asi jiné kupovat nebudu, chci zase kojit, šlo to jednou půjde i podruhé.. tedy věřím tomu.
Jinak ten poslední trimestr je fakt nářez, nemám toto období ráda ale musí se to vydržet. Pořád mi něco bolí :D ale nejvíc mě asi drtí žáha, ta mě pálí neskutečně a téměř pořád, ale v předchozím těhu jsem měla to samé. Teď už se jen modlím aby mi vydržel tlak nízko abych nemusela do nemocky jako s Valinkou.. ale zatím se držím, ťuk, ťuk

@vrabciatko já chodím každý týden plavat, máme to hodinku a půl a vede to porodní asistentka a ještě každý týden plavu s dcerkou na kurzu batolátek

kokorunecka
2. dec 2011

@luckyhoney Ahoj, jasné, že nevadí, my budeme len rady, keď sem zavítaš aj častejšie 🙂
No veru, každú z nás tu niečo trápi 😀 A za seba hovorím, že ako prvorodička neviem čo ešte mám čakať 😀
Lebo už teraz sa mi to zdá veľa 😀
Tak nech sa ti tu s nami páči 🙂