icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

mell
29. dec 2011

@annickka první je chlapeček, jmenuje se Matouš a druhý bude taky kluk, to bude asi Marek. No, očekávám, že se budou řezat jako koně, ale to jsme se mlátily se ségrou taky 😀
Určitě začátky budou náročný, noční vstávání k miminku a k tomu ranní vstávání s Matoušem a celodenní zápřah... jediný v co doufám, že po obědě zalehnem všichni 😀

@matulat určitě se zeptej nebo se podívej, jestli to nemají na webu. Každá porodnice poskytuje něco jiného, takže co dostaneš, to určitě využij, pak už ti nikdo nic zadarmo nedá 🙂

petpop
29. dec 2011

@annickka Ty blaho, tak to budete mit asi teprve jako prekvapeni u porodu, co to bude 😀 Ja si taky porad rikam, ze tam mozna Dr videl spis pupecni snuru nebo neco, bo jsem ze zacatku tehu mela hodne silny pocit, ze to bude holcicka, a pakl "bum", ze kluk 🙂 Trvalo nam dlouho vymyslet jmeno "Alex", a u toho uz nejspis zustaneme. Jinak holcicka by byla 100% Ellen.

mell
29. dec 2011

@petpop hele, mně u prvního těhu bylo totálně šumák, co to bude, ale každej mi říkal, že to bude holčička, tak jsem to asi nějak vnitřně přijala za svý a když mi dr. na utz řekl, že to je kluk, tak jsem se rozbrečela a vůbec tomu nemohla uvěřit 😀 Takže ono ty silný pocity - nevím, nevím, v té bouři hormonů 😀 😀 😀
A z kterého týdne ti řekli, že je to kluk?

annickka
29. dec 2011

@mell mi mame tiez prveho chlapceka Davida a teraz by sme chceli aj mi bud Matúš alebo Tomáš sa nam pači no pred nedavnom mi lekar zasa iny povedal ze nevie ci to nieje dievca vraj nic nevidi medzi nozkami tak dilema je tu...a to niesu zle mena Ema alebo Klára....

defs
29. dec 2011

Mám děti od sebe 3 roky, a to už byla pohodička, i když malej byl taky čertík.Asi to budete mít horší v začátcích, než si najdete režim, ale pak už si budou spolu pěkně hrát a to bude fajn 🙂 .Když malýho pěkně zapojíš, aby Ti podal co budeš potřebovat,myslím, že ho to bude bavit a nebude pociťovat tolik žárlivost. Mám teď dvouletou neteř a když švagrová něco chce, je vidět, že jí dělá strašně dobře, že to může donést, nebo udělat a nedělá potom tolik blbostí 🙂 . Náš malej když viděl jak kojím, tak si vzal panenku a kojil taky 🙂, nebo si lehl do postele s panenkou jak já s malou..... byla to docela sranda 🙂

annickka
29. dec 2011

@petpop no mne co povedal ten lekar ze chlapec ten mi aj pri prvom synovi vravel ze chlapec a aj bol no ale aj kon ma 4 nohy a potkne sa....tak mena pre istotu nachystam aj ,aj a uvidime ked sa narodi ake bude treba...ale rozmyslala som este naj jednym lekarom ze by som si zaplatila nech mi pozre 🙂 a pekne menaaaa len mi v rodine aj v okoli mam Alexku tak to sem viradila hned ale pekne tak sa nam zapacil ten Matus alebo Tomas...a teda babske Ema alebo Klara... 🙂

petpop
29. dec 2011

@mell Jaaaaj, a me to bylo blby takhle narovinu priznat, ze jsem z toho taky mela trochu depku 😀 😀 😀 Ty prvni chvile, co mi to Dr. rekl, ....pritel radost, jak by vyhral v loterii, a ja ....skoda mluvit 😀
Fakt jsem na tu holku byla psychicky nastavena. Jinak kluka nam rekli ve 20tem tydnu. Pak uz nikdo nepotvrdil..

mell
29. dec 2011

@annickka tak to je dilema snad jen kvůli barvě oblečení, ne? Jména jsou obě hezká, tak nějaké určitě vyberete 🙂 Jinak já myslím, že je hezký mít dva lumpy i páreček. Dva kluci jsou praktičtější, u párečku si zase člověk užije obojí 😉 Já to mám potvrzený z několika zdrojů, jednou jsem trošku špinila, tak jsem jela do porodnice na pohotovost a tam mi dělal doktor hodně důkladný ultrazvuk a když jsem se ho zeptala, tak mi to tam našteloval tak, že to opravdu bylo do očí bijící 😀 😀 😀 A pak mi to potvrdili ještě dva doktoři, takže dívčí jméno neřeším, protože to by byl kámen úrazu u nás doma. Co se líbí mně, nelíbí se manželovi a co se líbí jemu, tak se zase nelíbí mně 😀

annickka
29. dec 2011

@mell aj mne pri malom hovorili ze ty vyzeras na dievca aj ti zobralo s krasy a take tie veci a bol to chlapec co mi aj obrovsku radost urobilo....a teraz tento teda aj ten isty lekar co pri malom povedal aj dal teda snimku otom ze chalan a bolo to 3.11 fuuuha tyzden?myslim ze 29 tyzden....a teraz moj lekar co povedal ze tam nic nevidi ze asi dievca to bude tak to mynuli tyzden som bola...

annickka
29. dec 2011

@defs no tak dakujem peken naozaj budem sa snazit teda ho zapajat do hocicoho aj ked viem ze n bude utekat uz aj sam ako ho poznam...a to mohla byt teda sranda ked chcel napodobnovat 🙂 tak sa tesim teda aj docela

annickka
29. dec 2011

@petpop no mne za chlapceka v 29 tyzdni a moj lekar stale nevedel do vtedy a az teraz minuly tizden ze asi dievca mi povedal tak...a tiez ked som to manzelovi povedala ze mi teraz povedal dievca tak lne ze co???a to jak??? lebo obydvaja tuzime po chlapcekovi zase ale tak ja si poviem ze hlavne je aby to bolo zdrave nech to je uz co chce 🙂

annickka
29. dec 2011

@mell no tak to mas fajn ozaj istota a u tych nazoru to je rovnake co ja ano manzel nie a co on ano ja nie .-)

defs
29. dec 2011

@petpop Jé Ellenku máme taky v plánu jako jedno jméno ze tří možností. Já tíhnu k Barunce, protože mi tak říkal, ač se tak nejmenuji můj taťka, vždycky si mě vzal na klín, i když už jsem čekala syna tak říkal, "tak co Báro, jak je atd...." a já to mám prostě jako milou vzpomínku na něj. Když se mi narodila dcera, táta zemřel, tak asi proto to mám tak v sobě zakořeněný, ale bohužel to nechce mm.... ale už si nějak zvykl a prej už mu to tak nevadí.... tak uvidíme, ale nutit ho nechci. Potom ještě Karolínu. Je smutný, že za chvilku se malá narodí a nemáme vybrané jméno, kolikrát už bych ji chtěla oslovovat a prostě tatínek se ještě nevyjádřil 🙂. Vždycky, když ojíždí do práce, tak mi píše potom smskou, že zítra už to vymyslíme a pořád nic, tak nevím, na co čeká 😠 😉

defs
29. dec 2011

@annickka Máme to doma úplně stejně, ale jen s tím rozílem, že on mi ještě moc jmen nenavrhl, ale když, tak to bylo stejný on jo a já ne a naopak. Na to, že nám už moc času nezbývá, to bude ještě zajímavé 🙂

matulat
29. dec 2011

@annickka ahoj, neda mi nezareagovat, nemusis mat obavu, uvidis ze toto druhe dieta bude hotovy anielik. sestra ma dvoch chlapcov, a je medzi nimi rozdiel 1 rok 8 mesiacov. A zatial uplne v pohode zvlada. Mladsi je velmi dobrucky, napapa sa a spinka, malokedy place. Takze mysli pozitivne a uvidis aku velku radost ti deteciky urobia

annickka
29. dec 2011

@defs ved to my stale nad tym Matusom a Tomasom vahame no to sa mu nejak este obydve pacia ale ked pocuje ze by to mala byt baba a poviem to Klara a nedajboze Ema vobec sa mu to nepaci...nemu sa paci hrozne viktoria co zasa mne moc nie 😒

annickka
29. dec 2011

@matulat ach kiez by si tak mala pravdu ...ale aj ot som pocula vraj je druhe dieta taky opak ale ani prvy syncek nebol zly len papal a hajal a co az na silne koliki ktore nas velmi drzali takze noci boli veeeeelmi nekludne a dlhe.... a samozrejme sa tesim nech to je uz cokolvek len nech je zdrave babo a dufam ze si ten rezim nejaky najdeme a bude ok...len strach mam preto taky ze som sama stale ked muz pracuje a nikoho ineho nemam 😒

defs
29. dec 2011

@annickka nemámeto jednoduchý...co 🙂 ? Mám taky doma Tomáše a dcera je Michaela, u těch bylo jasno okamžitě, ale tady u té princezny...... už z toho mám i blbé sny.... že jsem užporodila , malá je den na světě a pořád nemá jméno.... asi už blbnu 😀

defs
29. dec 2011

@annickka a fakt je pravda, že ty druhý děti jsou andílci, měla jsem to tak já a všechny kolem sebe co znám!
Tak si myslím, že nebudeš vyjímka 😉

annickka
29. dec 2011

@defs no to teda nemame niekomu na tom anui velmi nezalezi ale mne teda ano u meleho Davidka sme vedeli hned ale teraz nevieme vobec a hlavne teda to babseke....a sny? tiez som ich uz zopar mala a take blbe teda ze ked sem sa zobudila sem bola rada ze mam pred sebou to brucho este... 🙂

petpop
29. dec 2011

@defs My mame Ellen vybrano podle me mamci (Helena) a babicky (Alena) - jako dve nejdulezitejsi a nejmilovanejsi zeny meho zivota 🙂 Nastesti s tim pritel souhlasi od zacatku, vzdycky rika "Jo, Ellenka, to se mi moc libi" 🙂
No ale ukazal se pindik a bylo treba vybirat jmeno ....coz byla katastrofa. Neschvaloval mi NIC. Chtela jsem Damiana, Dariena, navrh na Alexe taky padl, ale tim, ze on se toho hned chytl, ja chtela neco jineho 🙂 Pak me jeste napadl Krystof, ale zijeme v UK, a pritel je polak, tak by se nam to spatne "komolilo". Chteli jsme jmeno bez hacku, carek..a polsky "Krzysztof" - to bych asi nedala 😅 No a vicemene od zacatku mluvime na prdolku "Aliku, Alicku"...tak uz u toho zustaneme 😉

Me se libi, jak ti chlapi nic neschvaluji, ale sami nic nenavrhnou, ze? 🙂 Ja bych v tvem pripade na 100% dala Barunku.. Je to krasne jmeno, ....a jeste kdyz k tomu mas takovy "vyznam" - nevahala bych..

annickka
29. dec 2011

@defs juuuuuuuuuj b 🙂 abbule nech to je pravda ....

petpop
29. dec 2011

Ja chci taky zlate hodne dite, i kdyz bude prvni 😅 😅 😅 😀 😀 😀

annickka
29. dec 2011

@petpop no ja sem mala prveho dobruckeho papal a hajal ale ako osm uz pisala maly sme problem s kolikou detskou a to bolo ubyjajuce ci den ale hlavne v noci to prdkanie no hroza a chlapci to mavaju dievcata ani tak nie... 😒

petpop
29. dec 2011

@annickka Ja o kolice precetla a pozjistovala vsechno mozne, nakoupila jsem kapky, nahrivaci polstarek, mam v planu na tesno zavinovat, v nejhorsim pripade mam i rektarni trubicku 😀

annickka
29. dec 2011

no mi sme maly az take silne ze sme museli na pohootvost jazdit a tam mu museli ulevovat on mi s placu az modral... ☹ bolo to hrozne kapky nam nepomahali doma a ani ta nasa trubicka a mly sme az 6tku...ale strasne dobre bolo masirovat po smere hodinovych ruciciek mastickou (pupik).... 🙂

annickka
29. dec 2011

@petpop no mi sme maly az take silne ze sme museli na pohootvost jazdit a tam mu museli ulevovat on mi s placu az modral... ☹ bolo to hrozne kapky nam nepomahali doma a ani ta nasa trubicka a mly sme az 6tku...ale strasne dobre bolo masirovat po smere hodinovych ruciciek mastickou (pupik).... 🙂

petpop
29. dec 2011

@annickka O jaaaj, a co mu delali na te pohotovosti, jak mu tam ulevovali? To je hruuuza, tak aby se nam to tentokrat vyhnulo!! 🙂

defs
29. dec 2011

@petpop 🙂 asi se táta nenápadně smíří s Barčou 😀 . Minulejsemmu psala že ho pozdravuje Barunka a dobrý.... prý už si zvyká. A to tom nechtěl ani slyšet ... prej Barbora brambora, ale to se najde ke každýmu jménu něco 🙂 ,pro mě to už Barunka je

annickka
29. dec 2011

@petpop no tam mu pomahali tie ztrubyckou ale takou specialnou jak striekacka to vyzeralo a vzdy to tam chudatko zasvinil ale od toho tam su ale hned jak mu to urobili a zaablila sem ho spinkal vzdy jak dudek...