Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@kohutovci multi mum pamatam si a fakt je najlepsiiii mne pomohli aj take chladive vložky na bradavky od nich ale je pravda ze boli prišerne drahee
co se stresujeme....... my budeme mít hodné a bezproblémové děti holky 😉
@petpop neboj tvoje dieťa bude najlepsie na svete teda az po mojom 😀 skus mu puišťať už teraz hudbu ja zháňam od Katky Knechtovej uspavanky - pri prvej som pocuvala od Jany Kirchner Pokoj v duši a mala ju pozná a aj sme ju pri nej uspavali a upokojovali ked nerVACILA a fungovalo
@petpop aj moj chlap by bol najšťastnejší na svete keby mal chlapca on ma už babu z prveho manželstva a so mnou 2 baby bude mať a teraz ma otravuje že chce ešte predsa len toho chlapca ale ja už nechcem zažiť tehu tentokrat to nezvladam robim si srandu že šak nech si spraví lavobočka
inak zajtra mi pridu svokrovci a budu s nami silvestrovať no odpadavam bude sranda určite sa podelim o zažitky oni su uplne z ineho cesta ako´ja a moj muz taký malomeštiaci alebo čo ked ma svokra uvidí ako vyzeram + 25 kg no to bude kava zase ma bude podpichovať že už neschudnem a mm si najde inu ženu atd dufam že to zvladnem a nebudem revať do vankuša
@defs Me na to bolave brisko hodne maminek strasne moc doporucilo pytlik s tresnovyma peckama. Prodavaji ho pry v DM drogerii, ja ho koupila na netu. Pry je to zazrak 🙂 No nejradeji bych byla, kdybych to ani nemusela zkouset..
@rossalinda Ja te muzice moc nedavam. Doma posloucham celou dobu radio, nebo hudbu z TV, tak maly bude asi "vsehomil". 😀
No nic ženy, jdu spát, dobrou noc všem!
Dobrou nocenku, taky to jdu zalomit 😀
Dobré ráno mamulky 🙂 a krásný zasněžený den 🙂 . Jsem ráno otvřela očička a venku bílo a chumelí a chumelí. Takhle mi sníh nevadí,ale na těch silnicích,akorát se bojím, aby táta dojel vždy v pořádku domů, nehledě na to, že bydlíme na kopečku a že by se to zde nějak udržovalo.....to se říct nedá. Bydlím v Moravském krasu, tak solit se nesmí a se štěrkem to moc nepřehánějí, tak doufám sebou někde neseknu. To bude podíváníčko....už tak chodím jak lachtan a k tomu uklouzaná cesta..... se budu smát sama sobě 😀
ahojky,
vy jste toho nakecali zase. 🙂
My čumíme s mlaďaskou na telku, nasnídali jsme a já půjdu připravit občerstvení, dneska má mm svátek, tak přijdou odpoledne gratulanti. 😀
Jinak musím pochválit mlaďasku, už se ám daří nočníkovat docela s přehledem, přes den když jsme doma, tak plínu nemá, a už si umí i sundat kalhotky a sednout na nočník. Máme už jen jednu nehodu denně, takže pohodička 😵
@annickka ahojky, i my máme malý věkový rozdíl, dětičky budou od sebe 21 měsíců. 🙂 Nijak se nestrachuji, malá je dost samostatná a děti takhle blízko u sebe jsme si přáli. 🙂
taky si myslím, že děti mají k sobě blíž,když není mezi něma takovej odstup.
🙂
Tak to Ti povím, že malá je šikulka,když už si sama stáhne kalhotky,moje dvouletá neteř pořád nic, pak z ničeho nic si začala říkat, že i v noci jsou už v suchu, ale vyslíct se teda neumí, fakt jste šikulky 😉
@defs děkuji, svléknout se umí až moc dobře. 🙂 Jen oblékání ji dělá problém, ale na toč asem přijde. Jsem rráda, že to čůrání na nočník pochopila i když je oblečená, chodila čůrat jen když byla nahatá a my máme doma docela zimu od podlahy, tak jsem se bála, aby mi nenastydla. ☹
@xxx.klarka vy jste si děti takhle po sobě fakt přáli? To máš nějaký mega klidný dítě, ne? Já teda, co jsem si s malým prožila a prožívám, tak když jsem zjistila, že jsem v tom, tak jsem to hoooodně dlouho rozdejchávala... A pořád jsem doufala, že se doktor na UTZ spletl 😀
Ale jako taky si říkám, že zas k sobě budou mít blíž a hezky si spolu vyhrajou a já pak budu mít třeba klid 🙂
@mell Ano 😀 mimi bylo plánované. Je fakt, že má ja hodná, jako malá spinkala převážně celou noc, moc neplakala, teď už od roka spinká sama ve svém pokojíčku, ve své velké posteli. Dokáže si sama hrozně dlouho vyhrát a je hodně samostatná.
Kdybych doma měla nějáké dítko co si samo nevyhraje, a není samostatnější nebo by mi dávalo hodně zabrat, taky bych do toho tak brzo nešla. 😀
Stejně je sranda, jak pořád nic, nic a pak najednou ze dne na den se jim podaří nové a nové věci a dovednosti....že 🙂 a to je skoro se vším 🙂 . Jsou to naše šikulky. Stejně je ten život zajímavej.... jak tady již bylo zmiňováno, máme o ně strach už v bříšku a nikdy se už o ně bát nepřestanem, život se hodně změní, ale nedovedu si ho už bez dětí představit. Když vidím, jak to uteklo u mých dětí, a teď jsem ráda, že čekáme babulinku, mám strach co budu dělat až vyroste i ona..... no rodit pořád nebudu........ 😀. Musím si teď vychutnávat úplně každou sekundu, páč se to už nikdy nevrátí a to mě docela tíží ta myšlenka, a což.... pak budou vnoučátka, ale to už jsme daleko...... 🙂
Dobré ránko dievčence 🙂
Dnes ma čaká dúfam, že posledné, žehlenie 🙂
Sestričke mojej premilovanej na silvestrovskú párty, na ktorú odchádza už dnes, budem robiť pizza slimákov-taký mali úspech 😀
A tatinko zasa v nedeľu odchádza na jazdu do Nemecka, tak ma poprosil či by som mu koláč neurobila 😀
No nesprav to, keď ich ľúbiš... 🙂
Bre rankooo ..... 🙂 @kokorunecka inac tych pizza slimakov lubkame aj my... Mnamiky...🙂🙂🙂 tak prajem prijemne zehlenie a pecenie..🙂🙂
@kokorunecka Já mám v troubě právě slaný štrůdl, nechtělo se mi to krájet na šneky. 😀
@mamilia Ďakujeem 🙂 Len sa odhodlať a pustiť sa do toho 😀
@xxx.klarka To ani mne sa minule posledné nechcelo 😀 Ale potom som ľutovala, že som to nenakrájala, lebo ten spodok nebol celkom dobre upečený 😀
@kokorunecka Já to mám zase radši jako štrůdlík. Už se těším až vystydne a dám si do nosu 😀 I když to je až na zítra. 🤐
@xxx.klarka Do zajtra urobíš zasa ďalšie 😀
Dobré ráno,teda spíš dopoledne.
😀
@defs závidím snížek,u nás je jen popršek,teda jak tak koukám na pole,tak už neni. 😒 Akorát u nás fučí docela velkej vítr
@kokorunecka Na slané šneky se taky chystám,ale až zítra,budem tu mít akci ale já bych je do zítra sežrala,takžefakt musim až zítra 😀 A to ješt zítra pojedem nakoupit a pro Andulínu ke tchánovcům.
Dobré ránko 😉
@kokorunecka Oni Te zamestnavaji, aby ses nenudila a nemyslela uz na porod 😀 Mnam, ale delas mi dobre chute teda.. 🙂
@defs Premyslim stejne.. Nikdy jsem to tak nemela, az ted kdyz jsem tehu. Rikam si, jak se mame krasne (no ne vzdycky ze jo 😀 ) a ted prijde prdolka, ...a ono to zacne tak rychle utikat. Jsem uplne na nervy, kdyz si predstavim, ze jednou to bude tak velke jak ja ted, a bude mi to oznamovat, ze ja budu babickou... 😀 Teprve s tim miminkem si clovek asi zacne uvedomovat ten beh zivota, a v mem pripade konecne i smysl.. 😉

holky, toho se taky bojím, když jsem viděla, jak si švagruše užívala s neteří.... trvalo to 3 měsíce a to kupovala všechno možný..... nic nefungovalo ☹