icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

kohutovci
30. dec 2011

@petpop my sa riadime takou teoriou, ze naco myslis to si privodis.. skutocne sa nam to v zivote vela krat potvrdilo.. a preto nechce aby som tam tu stuzku nechavala.. lebo tym, ze som ju tam dala a myslim na zle veci.. tak si ich privolam.. ja sa mu naopak snazim vysvetlit, ze myslim pozitivne.. som len opatrna.. 😉
@kokorunecka ja som poprosila tetusky v tescu aby mi odkladali vesiaciky a chodila som si postupne pre ne.. oni ich aj tak vyhadzuju.. 😉

petja
30. dec 2011

@kokorunecka Holky,mluvíte o uřknutí? 😕

kohutovci
30. dec 2011

@petja ano... mas s tym skusenost?

petja
30. dec 2011

Právě že ne,už sem kolikrát četla že dávají mimču něco červeného,ale jak se to zjistí,nebo předpokládá.že je uřknuté?

petpop
30. dec 2011

Ženy, které už jste rodily, poraďte 🙂
tady nedávají na porod ty tvz. "andělíčky", musím si sama donést něco, do čeho se převleču na porod (nebo už v tom přijedu). U porodu mi asi bude celkem horko, co? Takže nejlíp nějaké starší dlouhé tílko, tričko?
Hrubé ponožky pro případ studených nohou už sbaleny mám 😉
A na kojící pyžamo se asi vykašlu, stejně spím většinou v nějakém tílku, a z toho nebude problém prs vytáhnout, no ne?

petja
30. dec 2011

@petpop no asi bych volila noční košili s krátkým nebo dlouhý tričko s krátkým,nátělník možná moc odhalený ramena

kohutovci
30. dec 2011

@petja v tomto fore je to velmi pekne opisane.. stoji to za precitanie..
http://forum.annwin.sk/prirodne-metody-a-system...
to cuckanie energie je skutocne pravda.. ja som na tychto ako sa im vravi ludskych upirov velmi sensitivna.. staci mi 5 minut v pritomnosti cloveka ktory mi cuca energiu a som mimo na cely den.. a co este take male babano ☹

petpop
30. dec 2011

@petja No premyslim, ze si vezmu tricko od chlopka 🙂 Spodek musi byt stejne holy ze 🙂 a pocitam s tim, ze uz se to pak nedopere, takze urcite nema smysl kupovat neco noveho.

vrabciatko
30. dec 2011

huráááá, postieľka stojí 🙂 🙂 🙂

danka483
30. dec 2011

Baby potrebujem poradiť, podprdu na dojčenie mám kúpiť nejakú väčšiu alebo normálne svoju veľkosť alebo ako? Som z toho jeleň 😅

petpop
30. dec 2011

@vrabciatko Krásná, a ještě ten stromeček k tomu 😵

@danka483 Ja kupuju o číslo větší košíček, obvod stejný, jako mám teď.

danka483
30. dec 2011

@petpop no lebo nemám potuchy aké veľké môžu byť 😅

petja
30. dec 2011

@vrabciatko Krásná postýlka! Zátiší se stromečkem 😵

defs
30. dec 2011

@petpop jj, jak píšeš, je to smysl života. Já jsem chtěla děti vždycky,proto jsem je i brzo měla - kolikrát jsem si říkala, že bez nich by ten můj život neměl smysl. Byl by takovej fádní, strohej...nenaplněnej. Právě jsem začala pociťovat to, když už Tě dítě nepotřebuje úplně ke všemu... není to nic příjemnýho, když děcka vyběhnou ven a sedíš sama doma a nevíš co, je najednou smutno a prázdno. Ti povím, jednou to bude masakr, až nám vylítnou z hnízda..... asi budu ta, která to těžce ponese a nebo za ty roky budu mít už jinej názor... nechám se překvapit.... teď si budeme užívat ty naše miminečka malinkatý. Dneska jsem byla s mužíkem v Brně, tak jsme malé nakoupili spoustu oblečků za super cenu.... aniž by jsme to plánovali, o to mám větší radost....už se perou

kristinaanna
30. dec 2011

@petpop určite dlhšie tričko alebo staršiu krátku nočnú košeľu

defs
30. dec 2011

@eniciatko gumové do sprchy, páč bosá tam by asi nebylo dobré a z předchozích zkušeností jedině gumové 😉

babatienko27
30. dec 2011

kocky ak ste kupili alebo dostali pod stromcek detsku kozmetiku prirodnu ALVERDE treba vratit obsahuje zarodky bakterie http://www.dm-drogeriemarkt.sk/Master_CMS/index...

kohutovci
30. dec 2011

@vrabciatko vaaaaaaaaaaaaaaaaau.. nadhera.. fakt naaadhera.. ja mam tiez baldachyn ale na mojej postielke sa mi nepaci 😝 asi preto, ze je kombinovana s pultikom.. na tej tvojej vyzera uuuzasne.. 😉

vrabciatko
30. dec 2011

@petpop
@petja
@kohutovci ďakujem babulky, ja mám až dnes predsilvestrovské vianoce 😉

petpop
30. dec 2011

@danka483 Tak to nikdo nemuzeme vedet dopredu, jak moc se nam prsa mlekem naliji nebo ne 🙂
Mi se rozmer zmenil uz ted v tehotenstvi o cislo kosicku i obvodu, a kojici podprsenku mi doporucili primo v "mama obchode" koupit o cislo vetsi kosicek (az se prsa naliji) ale obvod zustane stejny..

danka483
30. dec 2011

@petpop ďakujem zlatko síce už teraz mám D no bude to prča 😀

petpop
30. dec 2011

@defs Jo jo, ja si teprve ted uvedomuju, co prozivala moje mamca.. S tatou to dlouhe roky nemeli mezi sebou ruzove, nez se rozvedli, a pamatuju si, kolikrat jsem prisla uz jako "nactileta" domu nekde z venku, a ona sedela sama v kuchyni u stolu, nekolikrat i povedela, ze se citi sama, je ji smutno apod....... A ja to nikdy nechapala... A ted chapu 😢 Ale co, neprinutis decka, aby sedely s rodici doma, ze? Taky si myslim, ze budu jedna z tech se syndromem "prazdneho hnizda", a verim, ze to snad musi mit vsechny matky, kdyz jim deti odejdou z domu....
Aaaaaaale, dobra zprava je, ze do toho mame jeste daleko!!!!!! 🙂 ¨Ted je treba mysler´t na jine veci, a uzivat si drobecky 😉

petpop
30. dec 2011

@danka483 Tak ja vzdycky mela B, ted mam C, ...kde nic, tu nic, ....no mozna neco malo pribylo 😅 , a nemuzu se smirit s myslenkou, ze budu nosit D 😀 A po kojeni asi padnu na Acka 😀 😀

defs
30. dec 2011

@kokorunecka Jee.... máš nádhernou komodu na přebalování !!! Kde jsi ji koupila, nebo spíš, co je to za značku, prosím ?

danka483
30. dec 2011

@petpop fúú veru no možno budeme prekvapené, inak dnes som bola na nákupoch a už mám aj ja výbavu do pôrodnice zakúpenú už len tie podprdy...

petpop
30. dec 2011

@danka483 No ja tady radim, a sama je taky jeste nemam 😀 Ale jinak uz taky do porodnice vse 😉

danka483
30. dec 2011

@petpop inak keby vás tu sem tam nečítam tak mám pocit že mám ešte stále kopu času.....

rossalinda
30. dec 2011

@petpop no ja som mala najradsej tielkove nočné košele aj teraz si beriem len take a ani ponožky hrube si neber ked sa ti začne tvoriť mliečko bude ti horuco

petpop
30. dec 2011

@danka483 No jo, a my se tady uz chystame rodit 😀 To je davove silenstvi 😀

petpop
30. dec 2011

@rossalinda Ponozky beru na porod 🙂 A kdyz nebudou potreba, zas tolik mista nezaberou. Ja spim normalne v tilkach, takze do porodky si taky vezmu jedno tilkove pyzamo,a jedno asi normalni, abych se tam tak neodhalovala 🙂