Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@kokorunecka Holky,mluvíte o uřknutí? 😕
Právě že ne,už sem kolikrát četla že dávají mimču něco červeného,ale jak se to zjistí,nebo předpokládá.že je uřknuté?
Ženy, které už jste rodily, poraďte 🙂
tady nedávají na porod ty tvz. "andělíčky", musím si sama donést něco, do čeho se převleču na porod (nebo už v tom přijedu). U porodu mi asi bude celkem horko, co? Takže nejlíp nějaké starší dlouhé tílko, tričko?
Hrubé ponožky pro případ studených nohou už sbaleny mám 😉
A na kojící pyžamo se asi vykašlu, stejně spím většinou v nějakém tílku, a z toho nebude problém prs vytáhnout, no ne?
@petja v tomto fore je to velmi pekne opisane.. stoji to za precitanie..
http://forum.annwin.sk/prirodne-metody-a-system...
to cuckanie energie je skutocne pravda.. ja som na tychto ako sa im vravi ludskych upirov velmi sensitivna.. staci mi 5 minut v pritomnosti cloveka ktory mi cuca energiu a som mimo na cely den.. a co este take male babano ☹
Baby potrebujem poradiť, podprdu na dojčenie mám kúpiť nejakú väčšiu alebo normálne svoju veľkosť alebo ako? Som z toho jeleň 😅
@vrabciatko Krásná, a ještě ten stromeček k tomu 😵
@danka483 Ja kupuju o číslo větší košíček, obvod stejný, jako mám teď.
@vrabciatko Krásná postýlka! Zátiší se stromečkem 😵
@petpop jj, jak píšeš, je to smysl života. Já jsem chtěla děti vždycky,proto jsem je i brzo měla - kolikrát jsem si říkala, že bez nich by ten můj život neměl smysl. Byl by takovej fádní, strohej...nenaplněnej. Právě jsem začala pociťovat to, když už Tě dítě nepotřebuje úplně ke všemu... není to nic příjemnýho, když děcka vyběhnou ven a sedíš sama doma a nevíš co, je najednou smutno a prázdno. Ti povím, jednou to bude masakr, až nám vylítnou z hnízda..... asi budu ta, která to těžce ponese a nebo za ty roky budu mít už jinej názor... nechám se překvapit.... teď si budeme užívat ty naše miminečka malinkatý. Dneska jsem byla s mužíkem v Brně, tak jsme malé nakoupili spoustu oblečků za super cenu.... aniž by jsme to plánovali, o to mám větší radost....už se perou
@petpop určite dlhšie tričko alebo staršiu krátku nočnú košeľu
kocky ak ste kupili alebo dostali pod stromcek detsku kozmetiku prirodnu ALVERDE treba vratit obsahuje zarodky bakterie http://www.dm-drogeriemarkt.sk/Master_CMS/index...
@vrabciatko vaaaaaaaaaaaaaaaaau.. nadhera.. fakt naaadhera.. ja mam tiez baldachyn ale na mojej postielke sa mi nepaci 😝 asi preto, ze je kombinovana s pultikom.. na tej tvojej vyzera uuuzasne.. 😉
@danka483 Tak to nikdo nemuzeme vedet dopredu, jak moc se nam prsa mlekem naliji nebo ne 🙂
Mi se rozmer zmenil uz ted v tehotenstvi o cislo kosicku i obvodu, a kojici podprsenku mi doporucili primo v "mama obchode" koupit o cislo vetsi kosicek (az se prsa naliji) ale obvod zustane stejny..
@defs Jo jo, ja si teprve ted uvedomuju, co prozivala moje mamca.. S tatou to dlouhe roky nemeli mezi sebou ruzove, nez se rozvedli, a pamatuju si, kolikrat jsem prisla uz jako "nactileta" domu nekde z venku, a ona sedela sama v kuchyni u stolu, nekolikrat i povedela, ze se citi sama, je ji smutno apod....... A ja to nikdy nechapala... A ted chapu 😢 Ale co, neprinutis decka, aby sedely s rodici doma, ze? Taky si myslim, ze budu jedna z tech se syndromem "prazdneho hnizda", a verim, ze to snad musi mit vsechny matky, kdyz jim deti odejdou z domu....
Aaaaaaale, dobra zprava je, ze do toho mame jeste daleko!!!!!! 🙂 ¨Ted je treba mysler´t na jine veci, a uzivat si drobecky 😉
@kokorunecka Jee.... máš nádhernou komodu na přebalování !!! Kde jsi ji koupila, nebo spíš, co je to za značku, prosím ?
@petpop no ja som mala najradsej tielkove nočné košele aj teraz si beriem len take a ani ponožky hrube si neber ked sa ti začne tvoriť mliečko bude ti horuco
@rossalinda Ponozky beru na porod 🙂 A kdyz nebudou potreba, zas tolik mista nezaberou. Ja spim normalne v tilkach, takze do porodky si taky vezmu jedno tilkove pyzamo,a jedno asi normalni, abych se tam tak neodhalovala 🙂

@petpop my sa riadime takou teoriou, ze naco myslis to si privodis.. skutocne sa nam to v zivote vela krat potvrdilo.. a preto nechce aby som tam tu stuzku nechavala.. lebo tym, ze som ju tam dala a myslim na zle veci.. tak si ich privolam.. ja sa mu naopak snazim vysvetlit, ze myslim pozitivne.. som len opatrna.. 😉
@kokorunecka ja som poprosila tetusky v tescu aby mi odkladali vesiaciky a chodila som si postupne pre ne.. oni ich aj tak vyhadzuju.. 😉