icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

natymaty
26. jún 2011

@xxx.klarka koukám,že máte Natálku 🙂 ...toto jméno jsem měla vybrané pro svoji holčičku snad už v 10 letech 😀 ..a pořád se mě líbí tak,že je favorit 🙂

xxx.klarka
26. jún 2011

@natymaty Byla jsem na tom taktéž, také jsem už x let věděla že když budu mít jendou holčičku, tak to bude Natálka. Naštěstí s tím tatínek neměl žádný problém, takže rozhodování bylo lehké. 🙂 Jen s druhým to je teď těžší...

natymaty
26. jún 2011

holky,zvětšily se vám prsa tak,že neoblečete podprsenku? 😕 ..já jsem se ráno do ni nemohla narvat,prsa mám jako kdybych už kojila 😝

natymaty
26. jún 2011

@xxx.klarka u nás to stejny 🙂

xxx.klarka
26. jún 2011

@natymaty u mě taktéž, a navíc já s mýma H 😀 .... teď jsem si zkusila objednat tu Ahh Bra, jak reklamujou na Top shopu, tak snad to bude k nečemu, už jsme zoufalá. A poprsenku pod 1500,- aby mi seděla neseženu. 🙄

natymaty
26. jún 2011

@xxx.klarka tak to ti nezávidím....já teda mám normálně B,teď jsem vyštrachala jednu,co jsem nosila,když jsem kojila,ta je C a sedí,takže zítra musím naběhnout do obchodu,bo tady ta je už ojetá 😀

xxx.klarka
26. jún 2011

@natymaty chápu chápu, já se modlím aby brzo přišla tamta a aby byla dobrá.

natymaty
26. jún 2011

snad jo,viděla jsem na to reklamu a vypadalo to dobře na velky prsa.Já sežeu bez problémů-na štěstí!

natymaty
26. jún 2011

@xxx.klarka kláry,kdy jsi měla poslední MS?

xxx.klarka
26. jún 2011

@natymaty poslední MS jsem měla 3.května, kdy Ty?? Dr. mi ještě termín neurčila, mám ho dle ms, tak jsem zvědavá jak ho určí pak dle UTZ. Vím že to není přesné. 🙂

elise
26. jún 2011

ja som včera večer bola dosť unavená o 20.30 som už spala, ráno unavená, je mi ťažko a trošku zima. hodte linku na tu tabulku pohlavia🙂

mimma17
26. jún 2011

@silvia.t no ja uz idem 3x prvy mi to potvrdil druhy povedal ze vacok sa zvacsil a zajtra idem opat a povedal ze by uz malo byt srdiecko vidiet ze pojdeme na lepsie sono na oddelenie tak som ako na ihlach.....18teho??to by som nevydrzala...to asi preto ze som z fachu zdravotnickeho robim sestricku na chirurgii tak preto som taka zvedava a mam tu moznost tak preco ju nevyuzit???🙂

zuzanka444
26. jún 2011

@lucika09 no vačok bol na správnom mieste v maternici, ale na internete som čítala, že sa môže vytvoriť aj pseudo váčok v maternici pri mimomaternicovom tehotenstve... no musim ešte vydržať aspoň do piatku keď pôjdem k Dr. a urobí všetky potrebné testy...

jaya47
26. jún 2011

Ja na bruchu tiez nemozem spat, ale to preto, ze by som nemala kam dat prsia 🙂))) Ale teda, aj brucho ma boli, ked na nom lezim, ale tie prsia hlavne 🙂
Na strie som sa ja uz zacala mazat, alebo teda skor mm ma zacal mazat 🙂 Ale iba obycajnym detskym olejom. A pravdepodobne cele tehotenstvo budem iba detskym olejom. Myslim si, ze netreba drahe masticky, ci sa mylim?
A kedy som otehotnela, to neviem 🙂 V spravnom case bolo asi 5 moznosti, predsalen sme sa snazili poriadne 🙂))))

natymaty
26. jún 2011

@xxx.klarka právě proto se ptám,je mě divny,že jsme stejný týden,skoro stejný termín a už máte srdíčko.Já jsem měla 13.května a OVU až koncem měsíce-ten poslední víkend.Je to divny,že?,já bych měla mít termín podle tebe až po 20.2....no uvidíme na příští kontrole.

natymaty
26. jún 2011

@jaya47 mě sestřička na gynekologii taky říkala,že nejlepší je dětský olej 🙂 ,že jde o to,aby to bylo hlavně mastny a nevysušovalo to pokožku.

jaya47
26. jún 2011

@xxx.klarka Ahoj. A skusala si niekedy objednavat podprsenku na astratex.cz ? Ja si tam objednavam pravidelne, su velmi dobre a za lepsiu cenu (ja mam len E, ale maju az po I). Aj ked teda, teraz uz objednavam na ebayi, tam maju lubovolne velkosti za nejakych 5E aj s postovnym.

xxx.klarka
26. jún 2011

@natymaty Já sice měla MS už 3.května, ale mám dlouhá cykly cca kolem 35 dní, takže ovulace byla později. Srdíčko jsem měla vidět před týden, kdy UTZ ukazovat 6+1tt. Ale při dcerce bylo vidět až o týden později než teď.

natymaty
26. jún 2011

co vaříte dnes na oběd? 🙂

xxx.klarka
26. jún 2011

@jaya47 Né, tam jsem nikdy neobjednávala, kouknu se. Děkuju.

natymaty
26. jún 2011

@xxx.klarka já jsem právě z toho taková nesvá,protože při synovi v 5tt byl už vidět plod a o týden později i srdeční akce.Teď jsem podle poslední MS 6+2 a není tam krom váčku nic.Mudra mě včera na pohotovosti říkala,že je ve v pořádku,že jsem teprve od oplodnění 4týden a že srdíčko je až tak v 6 týdnu od oplodnění.Podle HCG mě to vychází taky,no jsem z toho zmatená abych pravdu řekla...

natymaty
26. jún 2011

@jaya47 taky objednávám z astratexu 🙂

elise
26. jún 2011

@zuzanka444 dakujem🙂

xxx.klarka
26. jún 2011

@natymaty Na další kontrole už srdíčko určitě vidět bude.

natymaty
26. jún 2011

@xxx.klarka podle té kalkulačky,jak jsem sem házela odkaz,tak 11.7.,takže když půjdu 18,tak to tam být prostě MUSÍ 🙂

natymaty
26. jún 2011

to je z těch mých dat 🙂
11.6.jsem měla //
Ovulace (k oplodnění pravděpodobně tento den): 30.5.2011
Těhotenský test má smysl provést nejdříve: 12.6.2011
Vajíčko se pravděpodobně dostalo z vejcovodů do dělohy: 3.6.2011
Vajíčko se pravděpodobně začíná uhnizďovat: 7.6.2011
Na ultrazvuku viditelná srdeční akce: 11.7.2011
Vytvořeny končetiny a prsty: 30.7.2011
Lze pozorovat pohyby plodu: 1.8.2011
Konec prvního trimestru: 29.8.2011
Plně se diferencují ženské a mužské pohlavní orgány: 29.8.2011
Růst vlasů a nehtů: 18.10.2011
Rozdělení očních víček: 11.11.2011
Konec druhého trimestru: 27.11.2011
Datum narození: 22.2.2012

elise
26. jún 2011

mne podla tabulky vychádza dievčatko🙂 uvidíme prvý je chlapec tak druhé by mohlo byť dievčatko, potešilo by🙂

beritek
26. jún 2011

Ahoj! Jsem teď nějak na začatku 7tt (nebo na konci 6 tt 🙂 ). Je tu ještě někdo, kdo mírně krvácel? Mně se to stalo v pondělí večer, takže v úterý jsem byla vyplašená u doktora a teď se bojím, co kontrola ve středu příští týden... (Podle doktora bylo vše v pořádku, nic se neotvíralo, ale stejně mě to vyděsilo..).

elise
26. jún 2011

@beritek ak trošku krvácaš ale fakt iba trošku ako keby špinenie tak sa môže bábenko ešte uhniezďovať neboj všetko bude v poriadku