icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

margetakuska
4. jún 2011

@tigri myslím, že to je jasné 😉 každý chlap chce mať pokračovateľa rodu 😉

sara45
4. jún 2011

ja som to tiež zistila včera ráno ,celý deň som sa usmievala v robote,hneď si šef všimol ,že nie je všetkom postarom, ked som sa za celý deň ani raz nevytočila na zákazníkov . Minulý týžden ma strašne ma boleli prsia teraz je to sice už lepšie ,stále sa mi chce spať , keď sa prudko postavím tak ma strašne pichne v podbrušku ,že ani nemožem chodiť ,nesignalizuje to ničo zlé ????

moncicak.as
4. jún 2011

Normálně baby, asi jsem nemocná 😀 Bydlíme od všech cca. 100 km, a já zatim nezvládám to, že by mi Táďu odvezli babička s dědou třeba jen na víkend...jsou mu skoro už 2 a půl a já furt říkám ne, ještě ne.. 🙄 Mám pocit, že kdyby se cokoliv dělo, nezvládnu se tam hned tak daleko dopravit, kdyby bydleli ve stejnym městě, ale 100 km daleko? 😒 Máte to taky někdo?

popinka73
5. jún 2011

@margetakuska ja som bola 2 mesiace po a ked som mu to oznamila tak povedal ze no super to by bolo super keby sme to tam videli 🙂 🙂 🙂 a pritom to povedal aj mne ze po 6 mesiacoch ! samozrejme zalezi od doktora..

petra1303
5. jún 2011

@sara45 aj ja som mala priznaky pocit naliatych prs a sem tam ked sa rychlo postavim tak ma pichne a pobolieva v podbrusku tak som si v piatok urobila test...jeden den mi mesklali a ukazali sa // 🙂 takze moje tusenie sa potvrdilo a uvidime co povie doktor...tiez dufam, ze aj to pichanie nie je nic vazne...uz si bola u doktora?

petra1303
5. jún 2011

Ahojte pridavam sa k Vam este tak neisto, ale predsa zajtra idem volat k doktorovi a objednat sa tak mi potvrdi, alebo nepotvrdi tehu... Peknu nedelu...

cigaretka5
5. jún 2011

@tigri no ja som aj teraz zacala s femibionom, doporucila mi ho lekarka pri malej a kupila som si aj teraz. Pocula som nazor ze z vitaminov sa rodia vacsie deti, neviem co je na tom pravda, ale nasa mala sa narodila skor ale v termine a mala tri kila a to som brala femibion od 5 tyzdna

nemo1985
5. jún 2011

Všechny zdravím. Snažíme se o druhé mimi.
Tento měsíc proběhl první pokus, ted 8.7.. bych měla měsíčky mít, ale pociťuji na sobě, že možná nedorazí.
Dost nalitá prsa, pobolívání v podbříšku a dost mě i svědí.
Podobné příznaky jsem měla i u prvního mimíska.
Testík ještě dělat nechci, myslím že je dost brzy, co myslíte ????? Děkuji
🙂

petra1303
5. jún 2011

@nemo1985 myslela si 8.6. Asi ze? Skus vydrzat do meskania a ak nevydrzis tak aspon 10dni od pohlavneho styku to bolo...drzim paste nech sa zadarilo 😉

nemo1985
5. jún 2011

petra1303 ... napsala jsem špatný datum, to se omlouvám, ano myslím ted 8.6.
Ještě počkám a uvidím, ať pak nejsem zklamaná 😀

xxx.klarka
5. jún 2011

ahojky, v úterý tedy pádím k dr. tak jsem zvědavá co řekne. 🙂

red.miky
5. jún 2011

Zdravím vás, holky!
Dovolím si přidat se k vám, snad to nevadí. 😉
V pátek jsem byla u gyndr a na UTZ už byl vidět váček (akorát si teď nepamatuju, jestli jen gestační nebo žloutkový). Ale uvnitř zatím asi nic nebylo nebo jsem to asi od doktorky z rozhovoru nepostřehla. Byla jsem totiž moc ráda, že tam konečně něco vidět jde. Byla jsem na 1. utz 27. 5. a tehdy ještě vůbec nic vidět nebylo. Dle dr jsem byla v pátek 3.6. 5tt + 1, podle PM jsem 7tt + 1. Ale prý je zatím vše v pořádku. Na další kontrolu mě objednala až za 3 týdny, takže na 24. 6. Fakt nevím, jestli to do té doby vydržím.
Ale dnes jsem si všimla, že malinko špiním. Sice je to hodně slabé a opravdu malinko, ale mám strach, co a jak. Nerada bych o mimika přišla (ostatně kdo by chtěl, že?), ale vím, že se během prvního trimestru je riziko potratu a všeho možného větší. Ale zatím si to nepřipouštím. Uvažuju, že zkusím zítra zavolat doktorce, že jsem dnes trošku špinila, tak aby se raději na mě podívala. Nerada bych něco zanedbala...
Někde jsem taky četla, že právě v tom 5tt stáří plodu se embryo "zakusuje" do dělohy, aby se pořádně uchytilo a to právě může způsobit lehké špinění. Tak doufám, že je to když tak i můj případ... Ale jistota asi opravdu bude ta návštěva doktorky. Snad mě vezme hned...
Jinak vám holky VŠEM přeju šťastné a zdravé těhotenství!!! Všechno zlé ať se vám velkým obloukem vyhýbá!!!

sara45
5. jún 2011

@petra1303 ahoj ešte nie chystám sa v piatok.tak uvidime čo povie 🙂

kaleilah
6. jún 2011

ahojky těhule, můžu k vám? 🙂

loretana
6. jún 2011

@red.miky ahoj Miky, já bych určitě zavolala nebo rovnou šla k dr, ať máš jistotou... třeba tě nechá doma nebo dá utrogestan... pořád lešpí něco udělat, než si to pak vyčítat....

lucika09
6. jún 2011

ahojte, tiež sa zatiaľ veľmi potichučky hlásim k vám 🙂 dúfam, že to všetky dotiahneme do úspešného konca 🙂
@red.miky tiež by som radšej šla k dr, nech sa na Teba radšej pozrie.

xxx.klarka
6. jún 2011

@red.miky Také bych určitě alespoň k dr. zavolala. Já když začla špinit jen trošku už jsem volala a pokaždé mi řekla ať přijdu na UTZ radši, že se na mě podívá. 🙂

Já letím zítra na gyndu, ale dle MS bych měla být 5+0tt, takže myslím že to bude jen krev a objedná mě na UTZ na někdy jindy. Jsem napjatá.

lucika09
6. jún 2011

@xxx.klarka držím palce, nezabudni sa ohlásiť, ako si dopadla 🙂

yanqa
6. jún 2011

ja si tiez myslim, ze radsej treba ist k lekarovi aj ked mozno netreba, ako keby sa nieco malo zanedbat...
lahsie sa zvlada pocit, ze doktora otravujem, ako potom vycitky, ze by mozno pomohlo, keby som k nemu isla skor...
chcela by som sa vas spytat, aky mate nazor na pitie kavy v tehotenstve?

xxx.klarka
6. jún 2011

@yanqa já piji rozpustnou s mlékem, dávám si 2 denně. Dělala jsem to tak i při prvním těhu.

loretana
6. jún 2011

@yanqa já se zatím držím (tedy těcdh 10 dní, co to vím🙂 ) ale zvažuji, že koupím kávu bez kofeinu....
Holky, necháte si říct pohlaví, nebo se necháte překvapit? u nás to bude první a vytouženeé miminko a vždycky jsme si říkali, že to necháte až na porodní sál, ale od té doby, co je to vlastně "realita", tak jsem na vážkách🙂🙂

loretana
6. jún 2011

@kaleilah ahoj, vítám tě!!!!🙂

margetakuska
6. jún 2011

@popinka73 no tak ja som zvedavá čo mi povie, ja sa chcem ísť objednať až budúci týždeň,zdá sa mi to príliž skoro aby som tam chodila asi pôjdem teda až v tom 7 alebo 8tt... dúfam, že všetko bude ok a dúfam, že ma nevyhreší 😉

elise
6. jún 2011

krv potvrdil tehotenstvo hcg rastie 28.6 idem na prvý ultrazvuk

kaleilah
6. jún 2011

@loretana já se tentokrát nechám překvapit, pokud to vydržim. Dneska jsem měla první těhu ráno 😅 objímala jsem záchod od sedmi do rána skoro do jedenácti. pořád se mi nemohl zklidnit žaludek. pak jsem byla úplně vyhladovělá a snědla dvě misky polívky a letělo to znova 😝 😀 a zítra do práce, tam asi umřu

budete chtít pracovat co nejdýl nebo jít na neschopenku?

loretana
6. jún 2011

@kaleilah zorvna jsem se na to chtěla zeptat... když je ti takhle blbě, že ani nemůžeš ze záchodu pryč, jak to udělat s prací - vzala sis dovolenou? já totiž vůbec nevím, jak bych tohle řešila, navíc kdybych nechtěla, aby se to hned v práci dozvěděli...:(

kaleilah
6. jún 2011

@loretana no na mě je to hrozně moc vidět, takže už se v práci ptali, jestli nejsem náhodou těhu 😅 a dovču mi nedají, teď si berou holky, co mají naplánovanou, takže nemám šanci a navíc dělám jen na půl úvazku, takže jí moc nemám. ale zítra mám z práce strach, jak se jednou začně zvracet tak to jen tak nepřejde a navíc dělám dvanáctky, jsem celou dobu na nohou a šíleně unavená

loretana
6. jún 2011

@kaleilah aha, tak v tom případě bych neváhala a šla na neschopenku!!!

kaleilah
6. jún 2011

@loretana myslím že mě můj dr v šestým týdnu jít ještě nenechá hlavně s jeho přístupem že ted sice těhu jsem, ale ještě to je malý a každou chvíli dítě být nemusí.... 😠 😠

funny
6. jún 2011

ahojte, tak aj ja tu obcas nakuknem, termin vypocitany 2.2. k dr sa objednam az koncom juna. aj sa tesim, aj mam trochu strach, tesne pred tehu testom ma skolila poriadna bakterialna angina, tak som brala vsetko mozne, atb, paracetamoly, ibuprofeny, no som zvedava. ale hadam je vsetko ok.

baby za tu kavu sa netrapte, 1-2 salky su uplne v pohode!

kaleilah, nezavidim, to musi byt des ☹