icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

danka483
24. júl 2012

@kkl82 tak toto poznáme 😀 😀 aj ten môj vrabec robí také kúsky radosť ich sledovať 😵 zlatučký je Kubko cmuk 🙂

bebel
24. júl 2012

@kkl82 som zvedavá ako dopadneš...ja plánujem pri MMR napísať do karty bez podpisu vyhlásenie, že nesúhlasím so zložením vakcíny.Malo by to byť takto nepriestrelné.

A buď v auguste alebo v septembri začneme plávať 🙂 http://www.stredisko-hrosik.sk/Preco-plavat-u-n..., vrele odporúčam - chodila som na baby plýávania s oboma staršími súrodencami-ale bohužiaľ potom pri Bibi sme si kúpili šteňa a nemohli sme si dovoliť nechať ho tak dlho samého, tak sme trávili čas jeho cvičením a výchovou, čo ma mrzí, lebo Bibi nemá tak pozitívny vzťah k vode ako najstarší syn.

Aktuálne foto kúpajúcej sa spokojnice 😉

kkl82
24. júl 2012

@bebel rozkosny usmevcek 😉 a ty uz kupes vo velkej vani? nam sa bubo uz do vedierka moc nemesti, stale je spokojny, ale tie nohy chce uz furt vystrkovat von... a prave sa bavim o plavani s jednou maminkou tu z nitry a neviem sa rozhodnut. ja som ako dieta vodu milovala a zatial to vyzera, ze aj bubo bude taky. ale zas, s nami na plavaren nechodili vobec, len v lete po jazerach, strkoviskach a kupaliskach. svokrovci maju bazen na dvore, tak by som mozno radsej zacala tam. zatial sa clapkal len v malom bazeniku a bol vo vytrzeni. tak si este pozistujem info 😀

bebel
24. júl 2012

@kkl82 my sa kúpeme od narodenia všetci spolu...teda ja s deťmi. Drahý mi len príležitostne asistuje s vyberaním z vane a obliekaním. Dostala som od kamošky to kúpacie vedierko a mám aj detskú vaničku ešte po Bibi, ale nevyhovuje mi to a takto je to najjednoduchšie 3 muchy čisté 1 ranou. 😅

danka483
25. júl 2012

@kkl82 ahojky zlatko ja som chcela s malým chodiť plávať do tej hviezdice tu v Nr ale ma odradil dotóre čo robí s mojou sestrou vraj nie sú tým ani hygienici moc nadšení vraj tam vodu menia raz za rok aj keď majú filtre ale ... 😝

danka483
25. júl 2012

@bebel malá je zlatučká a ako pokračujete s papkaním spravili ste nejaký pokrok 😉

kkl82
25. júl 2012

@danka483 dani, presne to som vcera zistila ja, ze sice maju filtraciu a davkovac schvalene ruvz (tym tak veeeelmi doverujem, uz sa tesim na osobne stretnutie kvoli ockovaniu 😀), ale menia vodu 2x do roka. maju to pisane aj na ich strankach. takze dakujem, neprosim, v chlorovom roztoku ho ucit plavat nechcem... len keby ta bratislavska, co bebel nahodila link, bola blizsie... 😖

danka483
25. júl 2012

@kkl82 no veď toto aj ja som chcela ale dotóre ma hneď stopol že niééé tak teda ok síce si to maminky chvália ale som rada že malý nemal zatiaľ ani soplík tak to nebudem riskovať . A ozaj KUBKOVI všetko najlepšie k meninkám 🙂

kkl82
25. júl 2012

@danka483 dakujeme krasne 😉

bebel
25. júl 2012

@kkl82 aj v TT je slaná voda http://www.klubkvapka.sk/

bianca2
25. júl 2012

caute baby, to su nadherne deturence 🙂 wow dvojicky, ako to zladas @suzamen? tak ja mam teda dost co robit s mojou malou a dve neviem ako by som teda zvladala. drzim prsty. nasa mala uz je na styroch, uz nam lozi je to uz asi tyzden ci dva, zatial ako take teliatko moce ju trosku ale uz polozi hore dole celu postel dnes urobila 6 okruhov na manzelskej posteli, uz je teda na kolienkach a takto. tesime sa velmi. aj vam uz lozia deticky? ona je taka svalnatejsia a silna, nosime ju, tak to pripisujem aj tomu, lebo je velmi pohybliva, hlavku si tiez pekne skoro drzala a obracala sa z chrbatika na brusko sama v 3,5 mesiacoch, odvtedy skusa lozit vselijak a uz je na styroch.

@kki82 dnes ideme do poradne aj my, tak asi podpiseme rovnaky papier haha, po 6 mesiacoch malo byt druhe ockovanie, u nas bude pomaly siesty mesiac teda termin druheho ockovania. po 3 mesiacoch sme podpisovali papier ze neockujeme. ale lekarka je v pohode, znama, tak som rada.

bianca2
25. júl 2012

aj nasa mala ma strasne rada vodu, ked ju okupeme a vyberame stale je krik, este by sa v nej clapkala, vo vanicke sa smeje ostosest a vsetko je mokre, tak kope, voda je aj na stene 😀 do bazena by som ale s nou nesla, vlastne skusenosti, mala som problem s plesnami, tak tym chlorovanym bazenom nedoverujem, chytila som to vo welness a dlho som sa toho nevedela zbavit, trvalo to asi 4 roky a nevedela som z coho to mam. ked som prestala chodit do wellness, razom sa to upravilo, takze my len len ked tak na otvorenej vode ako more, jazera a podobne ale ziadne chlorovane bazeny kde je na malom priestore kopec ludi.

bianca2
25. júl 2012

baby, este otazka na vas: nevypadavaju vam vlasy? mne od cca sttvrteho mesiaca malej teda dost vypadavaju, uz to trva asi 2 mesiace a trochu sa obavam co s tym, nechcem sa zatial strihat, mam ich dlhe. asi chybaju nejake mineraly ale zatial som sa nedopatrala co presne. viete poradit? robite s tym nieco? z makrobiotiky odporucaju riasy pridavat do polievky a este polievku z celeho kapra tak asi to vyskusam ale nepisu tam presne co kojacim zenam chyba, len ze zhruba po tretommesiaci dojdu zasoby v tele zeny mineralov a tak sa to prejavi na vlasoch, kojenie ze je narocne obdobie a treba doplnat vsetko v strave.

suzamen
25. júl 2012

@bianca2 ahojky zatím to zvládám 😀 to máš teda doma šikulku, Sebin se akorát otáčí jinak je to lenoch a Sofinka ta se zase otáčet nechce ale už skoro sama sedí takže na nějaký lezení se ještě počkáme 😅 myslím že i první krůčky přijdou později než u Sáry 😅

bebel
25. júl 2012

@bianca2 je to hormonálneho rázu, s tým nič neurobíš...upraví sa to po ukončení kojenia. 😎 A super malá je šikulka...naša Bibi bola tak motoricky šikovná...ona už v 10 mesiacoch sama chodila, teda behala 😉 ale zase jej verbálny prejav sa ani zďaleka nechytal na prejav nášho najstaršieho. Ona ani teraz v 2,5 roku nehovorí tak dobre ako rozprával on v roku a pol. 😉 deti sú rôzne a individuálne sa vyvíjajú aj napriek rovnakým podmienkam a starostlivosti rodičov 🙂 .

oluska88
25. júl 2012

@bebel nadherna,na zozratie.ake leharo tam ma...

oluska88
25. júl 2012

@kkl82 drobcekovi prajeme vsetko najlepsie k meninkam

oluska88
25. júl 2012

@danka483 mojko,vopred sa ospravednujem,az teraz som zbadala,ze mal tvoj syncek meninky.prajem mu vsetko najlepsie k meninkam,vela zdravicka,lasky a mliecka a vela pusiniek mu posielame...

danka483
25. júl 2012

@oluska88 Oli a ako sa máte samé baby doma to mávate aj dámske jazdy bez chlapov čo?

danka483
25. júl 2012

@bianca2 Aj mne vypadávajú strašne priam celé chumáče už som si ich aj skrátila o 15 cm ale niekde som čítala že vlastne celé tehu nepadali čo je v mojom prípade pravda tak teraz padajú vlastne tie čo by vypadali aj tak (neviem či som to zrozumiteľne napísala) 😅

oluska88
25. júl 2012

@danka483 ale tak zabavame sa,chodime aj do mesta ak sa nudime ale tak je tu smutno bez nich.a hlavne vtedy ked mala uz vecer o siedmej spinka.a maly za mnou plackava.ale potom sa ukludni.

kkl82
25. júl 2012

@bianca2 ako pisala @bebel, to vypadavanie sposobuju hormony. padat budu ale coraz menej, vraj je to masove vypadavanie je sposobene tym, ze posledny cca trimester v tehotenstve stare vlasy nevypadavaju. po porode sa narusi ta hormonalna rovnovaha a vypadnu vsetky tie, co mali za to obdobie vypadnut plus tie, co by vypadavali teraz. takze ich je o dost viac 😒 mne zacali vypadavat uz pred dvoma mesiacmi a chcela som to riesit uz mnohymi sposobmi, ale myslim, ze stravu mam vyvazenu a nejake tie vitaminiky si pridavam aj teraz. sampony moc nepomahaju a tie ucinne sa neodporucaju pre kojace zeny... takze treba najst nejaky prirodny, ja mam teraz zihlavovy, a aspon ten stav trochu zlepsit, ked uz sa to neda vyriesit uplne 😉

matulat
27. júl 2012

@kkl82 ahoj skus ABC plavko Zlate Moravce...tam nie je chlorovana voda ale slana ktora podla mna nie je zdraviu skodliva...alebo sa mylim...vyzera to tam krasne

kkl82
27. júl 2012

@matulat fakt? to sa na to hned pozriem, diky 😎

danka483
29. júl 2012

Ahojte baby ako pokračujete s príkrmom? Ja som dnes Dadovi dala nejaké bio papaníčko z dm-ky lebo sa pri všetkom tvári veľmi znechutene a zasa nebol úspech niečo sa podarilo ale riešim to len pár lyžičkami denne 😖 ale aspoň sa naučil to prehltnúť a nie omálať to v pusinke donekonečna 😅

nelinqua
29. júl 2012

ja zacinam mat podozrenie ze do ovocnych hipp prikrmov davaju "extazu" alebo co🙂)) mala je po nich ako z divych vajec...vrieska, krici, smeje sa, chce sa salit...naspeedovana vevericka 😀

kristinaanna
29. júl 2012

@amulienka neviem, či je to este aktualne s tým UM, ale ja osobne by som večer skúsila mliečne kaše kľudne mozes ,ryzovu alebo kukuricnu, ked už prikrmujes, tam ju je UM

bebel
29. júl 2012

@danka483 nijak zvlášť....nula bodov...ani ovocné, ani zeleninové zatiaľ nemali úspech. Ani ryžová kaša. ☹
Naučila sa akurát parádne flusať.

danka483
29. júl 2012

@bebel paráda sme na jednej lodi netuším čím krpca zaujať 😒

amulienka
29. júl 2012

@kristinaanna vdaka, kupila som kase, postupne skusam. mam ale nemliecne, ja trupka som myslela, ze to sa s vodou a to sa tie mliecne s vodou no nevadi, odsavam si na to na vecer 🙂 ale moc to nechce, ani moje MM nechce, minimum, zato zeleniny nema dost ani vyzivky. uvidim co bude casom, uz mame jeden zubok dole prerezany, asi ide aj druhy lebo aj my mame doma taku naspeedovanu vevericku ako @nelinqua a to nepapame hotove prikrmy, len si denne cucnem kavy 😝