Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
cicuš ma 6180g a merala som ju doma 68cm-v poradni nas nemerali
@catrena nemas zac...som rada ze ste si pochutnali...to boal mnamka...ked jej budes varit amskovu polievocku tak poradim ti ze bez koze resp len kusok koze...lebo ak bude s kozou tak bude dost mastna a to detom moc nechuti...teda nasej terezke nechutila... dnes mi doktorka vravela ze treza zaviest aj lepok ja davam malej zuzlat klasika rozok... za dva tyzdne dam aj masko ak potom napisem ...
aj to je fajn...ja moc sladke veci nedavam ..lebo kamoska davala marina kekse a az potom zeleninu a maly to nechcel lebo bol nauceny na sladku chut... nam jablcko nechutilo ...len ked som ho pokvapkala citronovou stavou..ale netravrila sa tak ako pri polievocke
@danka483 ja davam tiez polievocku z holuba je famozna malej chuti a vies co je prakticke...ze v nedelu uvarim a ostatne davam do mraznicky .mrazim v uzatvorenej nadobe na lad...vytiadnem kocky zohrejem a mnamka je na svete...masko jej budem davat tak za dva tydne... takze uvidis ze si maly zgustne
14.2. ja som tiez rada len kazdy moi vravi aka je velika...podla mna je akurat
@danka483 jasne mam namrazene, vytiahnem 3-5 kociek zohrejem namrvim rohlik a papame...najskor som jej davala len par lyziciek cisteho vyvaru aby sa jej to lahko prehtalo a postupne pridavam a zahustujem...pap fakt krasne...normalne poviem ham a otvori dokoran ustocka radost krmit...ale neboj zo zaciatku to bol mierny boj...papala ale aj vypluvala...kazdy vecer jej varim krupicu sem tam zje...skusam... som toho nazoru ze dieta treba ponukat skusat no nenutit...jedine v com som zasadova su sldke veci...nedavam jej sladke keksiky lebo mam obavu ze by nejedla zeleninku...
vela zdraru a zelam vam nech krmenie je pre vas prijemne straveny cas...ja malej omotam plienku latkovu okolo krku keby nahodou neprehltne po krmeni sme krasne citucky...skusim ju nafotit
Baby ked jej do polievočky rozmočim rožok tak ako zavadzam lepok?mne mama povedala že jej mam tu polievku zahustit maslo s mukou akože zasmažku spraviť,ona to tak nam ako deckam robila,no neviem 😕
ahojte nasa ma 70cm a 6100g, 5,5 mesiaca. narodila sa 3,3kg
len sa opytam, zda sa vam to malo? velmi malo? lebo nas chcu poslat na gastro 😠

@catrena
@matulat tak ja teda zajtra varím tiež presvedčili ste ma 🙂