Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
ja hlasim dnes mimoriadne uspesny cukinkovy den - buba som nevedela zastavit, spapal 110ml roztlacenej cukety 😀 dala som si najprv do 70ml poharika a taaaaak otvaral ustocka. prve susto bolo pre neho prekvapenie, cakal mrkvicku, ale potom si uvedomil, ze aj toto mu chuti a ja som musela utekat dorabat dalsiu. normalne mi trhal z ruk poharik aj lyzicku 😀 😀 😀 ten chlapec bude isto po mne - ani ja sa cukety v lete neviem dozrat 😝
@danka483 ak este nechce papat, tak ho nenut. ja som tiez skusila pred dvoma tyzdnami, este nechcel a ani si to nevedel tym jazyckom posuvat a prehltat. teraz sam otvara usta. vecer sme boli na navsteve u znamych a ked sme vecerali, tak na nas kukal a furt usta rozdrapene, ze mama aj ja chcem. moj zlatulinky...
a ja tiez citim tie prsia, ale nejak sa mi nezda, ze by bol maly menej spokojny. on aj pred tou cuketkou cucol a tiez este po nej pytal na cici. dlho som cakala na ten moment, kym sa prestanu tak nalievat, lebo mi striekalo mlieko takmer vzdy a vsade. teraz je to uz ok, ale mliecka je furt dost. skor sa bojim, ze ked bude bubovi takto chutit, ze mi mlieckom cochvila ohrdne. planujem kojit co najdlhsie, aspon do 2r.
@kkl82 aj u nas sa po cukete zaprasi. nasa viki sa par dni ucila s tou lyzickou, uz teraz si z nej zcucne a len taky kapor jak otvara usta 😎 nechcem ta plasit, ale mne to mliecko odchadza. bolo mi poradene nedavat tolko zeleniny lebo sa nauci papat a tym padom aj menej vypije. nieco na tom bude, ale ktovie co su priciny u nas je to vsetko naraz, zuby, nutrilon, bojkot prsnika, malo mlieka... my sa vobec nenudime
baby a v noci sa vam este budia? ak hej, tak kolkokrat? aky mate nazor na to, ze davat v noci nie mlieko ale caj?
@amulienka Nikolka spavala v noci super a posledny mesiac o nicom,sice papá len raz za noc(výnimočne 2x) ale stale mrnčí,otača sa na brucho a mrnči kym ju neotočim naspäť a celkovo ma o ničom ten spanok,a spávala aj do osmej,teraz od pol šiestej straší 😒 a ked jej v noci ponuknem čaj tak vypije tak max 20ml a začne kričať že co si dovolujem ju klamať tak letím robiť mlieko 😀
@kkl82 super to sa teším ja mám pocit že budem musieť kojiť do puberty 😅 a tie moje cici sú už riadne vechte 😖 ale pre malého všetko.
@amulienka no môj mi spával dobre 1x max 2x sa budil no máme noci ako aj dnešnú ( cítim sa ako vyplutá ) že bol hore každú polhoďku a to malý spáva s nami v posteli lebo vtedy spinká lepšie keď je s nami furt bol mokrý spotený hladný smädný cucol otočil cucol roh vankúša otočil a toto furt. Večer ide haji o tej pol 8 až pol 9 a pre šiestou čviriká
A máme prvý zub 😀
dnes sme krasne spapali 70ml rozpuceneho peceneho batatu 😀 trochu sme sa s nim potrapili, lebo to bolo hustejsie ako cuketa, ale som taaaaak rada, ze mu chuti 😉
@amulienka batat je sladky zemiak. chuti to ako nieco medzi tekvicou a karotkou. je velmi sladky, najma ked sa upecie. obsahuje vela betakarotenu a vit. c. ja ho milujem peceny s maslom. u nas sa da kupit len v metre a kauflande, inde som nevidela... vraj je pre deticky vhodny ako jeden z prvych prikrmov, a tiez na zjemnenie chute spenatu a brokolice, pri ich zavadzani do stravy. takze mozno navod pre tych, co im deticky nechcu papat zelene ;)
@kkl82 no super, sladke to je jasne hehe.
a dali vam baby fluorove kvapky? brat tak ako vigantol? ma sa davat od polroka alebo uz od prerezania zubkov? a tiez jedenkrat denne?
prepacte, pytam sa radsej tu vas, lebo ked nam to dali bolo to uz 3 tyzdne a tam som strasne mudro prikyvovala, ze rozumiem kedy a co, no akosi mi to vsetko vzdy vysumi z hlavy... asi si to uz budem zapisovat
a volat im nehcem, kto si pamata, tak sa nemam chut pripominat 😀
tak mame za sebou dalsiu svadbu a nasa vaneska,ked tancovala somnoou,tak excelovala.a ked zbadala,ze je pri nej fotograf alebo kameraman,tak struhala take usmevy a grimasy.uz nech su fotky a video...
Tak dnes som dala Drobcovi pauzu s príkrmom a bola som u našich jedli sme melón a začal cmukať tak som mu dávala mini kúsočky a on chronta pusu otváral stále no ja mám dosť čo je toto 😕 a mimochodom dnes mu moja sestra v ľahu podržala členky a herec sa sám posadil ja som kukala ja PUK 😅
@danka483 ja som tiez vcera davala malemu chutnat zlty melon. bol nakrajany na stole a tiez otvaral ustocka, ked sme ho jedli. pozuzlal ho a musim povedat, ze mu chutil 😉 ovocie mu ale zacnem davat az ked spapa cca 10 druhov zeleniny...
zajtra cestujeme na chatu, tak som zvedava, ako zvladneme cestu (cca 4 hodky). ak nebude chciet ist po ceste na cici, tak mu pre istotu nachystam hraskovu pastu a uplne pre istotu zoberiem so sebou aj odsavacku a ryzovu kasu... ved nieco z toho snad zje 😝
@kkl82 stastnu cestu prajem🙂 uzite si to! my s malou cestujeme od malicka...nasi byvaju 430km od nas a tentoraz isla prvy krat v autosedacke a zvladla to bravurne (doteraz sme ju vozili v autovanicke) prespala tak 3 hodiny cesty a zvysok sa hrala (mali sme so sebou asi 10 hraciek a stale som jej musela nejake nove ukazovat) ale ovela lepsie ako vo vanicke, lebo tam ked sa zobudila plakala..nudila sa a ona vseobecne lezat a nic nevidiet nemusi🙂)
tak dnes bol vysledok z moču konečne dobry 🙂 🙂 🙂

dievcata,kedy asi mozem malemu dat namoceny chlebik v mliecku?