Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@silvia10131 ozaj aj tebe všetko naj 🙂 aká som nevšímavá ale no toto 😕
@danka483 hehe dakujem krasne 🙂
@silvia10131 aj sviatok mame spolu...aj detičky rovnako stare
@catrena no vidis,este aj ten isty den narodene 😀 o jakej sa narodila mala?
@silvia10131 13,34
@catrena moj 9,20
Baby moje ja mám furt nejaké otázky asi som jediná 😅 očúvajte chcela by som podložku nejakú do kočára športového keď už tam onedlho drobca dám ja mám dorjan buterfly a netuším čo mám vôbec kukať nemáte skúsenosť? Sú nejaké univerzálne? Inak v nedelu sme boli vonku v hlbokom a v pohode sa mi tam zmestí -len keby tam chcel byť 😝
ozaj baby ktore davate detom kasicky...viete nejaku odporucit? my sme zatial papali zeleninovu ta je celkom mnamka...len ovocne tych je obrovsky vyber...tak sa neviem rozhodnut 😝
@nelinqua my papame len nestle tie mu chutia najviac 🙂
@nelinqua ja davam malemu klasiku ryzovu, kukuricnu, pohankovu, muesli alebo spaldovu - vsetko ciste bez akychkolvek aditiv. vzdy mu do toho domiesam nejake cerstve alebo podusene ovocie. pride mi to trochu lepsie, ako tie uz namiesane, minimalne, toho ovocia je tam ovela viac a namiesas si pomer, aky ti vyhovuje. a tiez si to mozem skombinovat ako chcem - najviac nam zatial chuti ryzova so slivkou, kukuricna s hruskou a spaldova s broskynou...
tak baby,za chvilu vyrazame smer lodenica ,tak drzte palce nech to mala zvladne bez maminy,nech si to uzijem 🙂
caute baby. pisem zas menej, nejak nemam cas 🙂 nam mala papa pekne mrkvovu stavu na obed alebo podusim tekvicu hokaido na vode. pomedzi cez den davam ovocie, po troske, hrusku, jablcko, slivku, broskynu, vsteko len domace alebo v bio kvalite nestriekane. kupila som si knihu Radost zo zdravych deti od Strnadelova Zerzan, makrobioticku, tak sa stravujeme aj doma a je super, podrobny navod aj pre deti. odporucaju v siedmom mesiaci len zeleninu, potom pripdat ovocie a do roka este bezlepkovu obilovinu co je proso, kukuricna krupica a ryza, toto od osmeho mesiaca. bielkovin je dost v materskom mlieku.cukor malej nebudeme davat, nejeme ani my, ale v makrobiotike sa da urobit kopec zdravych kolacov aj bez cukru co je skvele. naviac ovocie je sladke a davame aj to.inak na vlasy treba doplnit mineraly, aj na zuby, tak doplnam cez morske riasy kupila som Wakame, davam do polievky a strukovin a este som skusila uvarit polievku z kapra, tak hadam zaberie 🙂 papa.
ahojte kočeny hlásim že papáme už asi 3 deň dávame výživku a spapá veru celú síce na 2x ale spapá, momentálne v tom budem pokračovať pár dní a potom budem vymýšľať nejaké iné mňamky 😉
@danka483 moj tiez spapa celu,no a potom na mna kuka ze mami daj este nie? 😅
aj nasej velmi chuti vyziva ale len teraz sa rozpapala vo vacsich mnzostvach, inak len po lyzickach, robili sme z domacich skorych jablcok, je skvela, mame aj so slivkami a teraz robime hruskovu tak by sme mali mat dost zasob na zimu, este dobre ze je kopec ovocia tento rok. teraz v lete jej skor davam cerstve ovocie a neskor pride rad aj na vyzivu.
Čaute babule -nikto nemá nič nové? Dúfam že tu na naše vykecávanie nezabudnete 😒
včera náš junior objavil čaro futbalovej lopty u susedov no to bola prča sme si ju kopali a mláďa sa tak smialo tak tata dnes bežal kúpiť futbalovú loptu dúfam že sa ten hurónsky smiech bude opakovať ........A tata už vidí malého v FC Barcelona 😀 😀
tak baby...na lodenici bolo super...užila som si to...žiadny predčasny navrat domov...aj ked v nedelu rano mužičkovi už chybala...jasne že mne už skor...len som to nepriznala 😉 najhoršie boli tie silikony 😀 odsaval aj mužik 😀 😀 😀 mala sa zlepšila v lozeni,aj jest sa naučila...take masozeleniny jej chutia...akurat sa zhorsila v zaspavani 😠 doteraz som ju dala do postele a spala...a teraz akosi nemože zaspat 😠

@catrena jeee tak vsetko naj,,akurat na moje meninky si sa narodila 😀