icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

danka483
5. sep 2012

@kkl82 ani ja nemeriam len na čo sa mám pripraviť... 😉 super zlatúšik malý 🙂

kristinaanna
5. sep 2012

@oluska88 malá je zlatá , a ako debatuje s bráškom 😉

oluska88
5. sep 2012

@kristinaanna oni strasne ...maly jej robi sasoviny a ona sa mu rehoce...

kristinaanna
5. sep 2012

dnes sme sa boli vážiť, bez 50 g 8 kg a zúbky nám ešte ani nevidno 😉 a máme trošku trénovať dvíhanie do sedu 😉
podľa koho alebo čoho sa riadite pri príkrmoch? kedže sme teraz začali, dávam len mrvu, zemiak, cuketu, brokolicu, ryžu a kukuricu, mám nachystanú pohánku a že sa môže aj proso, alebo môžem aj niečo iné? ovocie: jabĺčko, banán, marhuľku ale to ešte len trošičku, ešte počkám aspoň a zo dva týždne, lebo mam pocit že má toho nejak veľa 😉 lepok sme skúsili, alebo mam ešte niečo pridať, mäsko pridám tak o dva týždne 🙂

kristinaanna
5. sep 2012

@oluska88 aj u nás 🙂

kkl82
6. sep 2012

takze tety 😉 prave sme sa vratili s poradne a mame 71 cm a 8360 g. pani doktorka bola prekvapena, ze uz mame taky siroky repertoar prikrmov, asi si myslela, ze budeme mesiac len o mrkve a zemiakoch 😝 dnes v noci sme horsie spali, bubo si celu noc dral dasienka a cmulal palec. ale moc neplackal, len chvilu rano o siestej, takze sme tatinka zobudili o hodinku skor ako inokedy... derie sa nam aj ten druhy zubok, este ale nie je uplne vonku. predsa budeme mat upira 😀 😀 😀 pridavam aj aktualne foto dole hlavou, to aby sme uz mali cvik na toho upirceka 😝

catrena
6. sep 2012

@kkl82 to je fešačik 🙂 ja ťava som si myslela,že tie zuby mam prve kukat dolne...ani ma nenapadlo hore 😀 😀 😀 konečne po hodinovom reve zaspala,tak sa chystam varit...a možno aj ja niečo v puse objavim...jak ma tam ovšem pusti

kkl82
6. sep 2012

@catrena no ved, ja som tiez bola presvedcena, ze najprv dolne jednotky, potom horne a az potom horne dvojky. a kukaj ho, niektore babatka si to vymenia, ako sa im zachce 😝 bola som velmi prekvapena, ked som tam to zubisko nasla vytrcat, lebo uz mesiac kontrolujem jednotky - bubove najoblubenejsie hryzatko su moje prsty alebo pozuzlana deka 😉 doktorka dnes vravela, ze aj jej treti syn to tak mal, takze asi take raritne to nebude.

catrena
6. sep 2012

@kkl82 a už je pospane ☹ tiež žužle všetko latkove...hlavne cedulky....a inač ake je kojenie so zubom?je to citit,boli to? 😉

kkl82
6. sep 2012

@catrena to aj u vas mozu kludne uz byt tie zubky, mne tiez posledny cca tyzden vela bubo cez den nenaspal... vcera vecer som ten zubok pri kojeni trochu citila, ale mozno to len, ze o tom zube viem, tak si to nahovaram 😉 ak je babatko spravne prisate, nemala by si to citit vobec. spodne pri kojeni vraj necitit vobec (su prekryte jazykom) a tie horne by tiez nemali vadit, lebo by nemali byt pri sani nizsie ako horna pera. este treba doriesit otazku, co robit, ak babo, ako ten moj potvorak, obcas zaderie dasienkami kvoli prdikom alebo len tak zo srandy, ked sa mu ani nechce moc papat, len vymysla 😝

danka483
6. sep 2012

Tak baby na plávaní bolo super najprv drobec nechápačka čo to ale potom všetko chytal aj inštruktorku vodička super takže som spokojná bol s nami aj tata tak sa presvedčil aj on že je to ok tak som rada
inak pridávam aj foto len poprosím toho vorvaňa vedľa Dadka si nevšímajte 😀 😀

elenka6
6. sep 2012

@danka483 ja by som tak rada chodila s Nikolkou tiež,u nas o to nie je zaujem,musi byt aspon 10 mamičiek,no uvidime či to neobnovia teraz na jeseň.ja mam len taku dilemu že nechapem kde dam to dieťa ked sa budem v šatni sušiť a prezliekať 😨

danka483
6. sep 2012

@elenka6 je stále s tebou teda pri tebe je to v pohode síce som dnes bola s tatíkom ale dá sa to veď nedávam make-čup na ksicht bleskovka ako doma niekedy keď sme sami 😉

kkl82
6. sep 2012

@danka483 aleze aky znudeny pohlad nahodil 😝
no a mama, ked vidim tuto foto, tak sa dadovi ani necudujem, ze nechce ine len mliecko 😀 😀 😀

danka483
6. sep 2012

@kkl82 díky 😀 😀 keď som videla tie fotos že ty kokos to mám také cecky ... vieš ja sa nevidím 😀 😀 😀

danka483
6. sep 2012

@nelinqua
@kkl82 si robte prdel 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to ja myslím vážne 😨 a keby tie kilá išli aspoň dole no hrúza 😠

nelinqua
6. sep 2012

@danka483 neries🙂 ja mam este +10kg...v porodnici som nechala 10 a 10 som si doniesla domov, nejak sa to na mna prikvacilo...a nie a nie prec:(((

danka483
6. sep 2012

@nelinqua ja som taká od prirodzenia ale chcela by som byť niekedy aj za peknú 😒

nelinqua
6. sep 2012

@danka483 ved si pekna🙂 pre svojho synceka si ta najkrajsia a najsamsuper mamina! uz si videla laskyplnejsi pohlad ako ked na teba on pozera? 😉

danka483
6. sep 2012

@nelinqua cicka máš svatú pravdu ďakujem poteší 😉 a keď ma tak drapne za didu to je pohľad teroristu keď mu nechcem dať... 😅

catrena
7. sep 2012

@elenka6 na myjave na plavarni niečo take byva?kolko sa plati?ja by som sla tiež...

danka483
7. sep 2012

@elenka6
@catrena no vidíte tetky už ste dve ešte skúste tu verejne vyhlásiť a bude vás dosť 😉

danka483
7. sep 2012

@kkl82 pozerám že Kubko je tiež pekný šunkáčik 😵 mňam...

kkl82
7. sep 2012

@danka483 ano dani, ale pri tej dlzke ma tie kila normalne rozdistribuovane 😀 vobec nema velke brusko, je takmer ploche, aj ked sa napapa. skor sa mu to drzi na tej prdolke a stehienkach 😉 to co na foto trci, je latkovka 😝

elenka6
7. sep 2012

@catrena ano v aprili bol kurz 5x za 25eur,tusim každy piatok sa chodilo,no ona ta baba hovorila že keby bolo tych 10 mamičiek že by to v septembri obnovila,pozri na facebúku http://www.facebook.com/KrytaPlavarenMyjavaplav...

danka483
7. sep 2012

@kkl82 to mi docvaklo ja stále zvažujem tie látkovky ale keď ja som také trdlo aj keď som si čo to počítala stále sa v tom neorientujem a tutok mi každý jedine klasika štvorce vie poradiť 😒 aj môj má riťulu a stehienka riadne a pupok tiež nemá veľký jedine takú slaninku 😵

kkl82
7. sep 2012

@danka483 kludne pridi niekedy pozriet, mozem ti poukazovat rozne typy a ako na to 😎

danka483
7. sep 2012

@kkl82 ty si zlatíčko 😵

oluska88
8. sep 2012

@danka483 Dani,ja tu z teba mrem.Ty si bohova.Kurnik,co trepes.mozu ti zavidiet,Kazda zena ma mat aj rici aj cici aby bolo za co chytit.Vtedy vieme,ze sme zdrave a nie tie anorekticky... 😀

oluska88
9. sep 2012

tak poslusne hlasim,ze Vaneske sa za tyzden od prveho vytlacil aj druhy zubok do partie.