Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
prave že som čítala na nete že to vybavoval len myslím že do roku 2011... ak by to nebola pravda tak by mi to dnes na zdravotnej poisťovni povedali. No práve naopak povedali mi že si treba vypýtať na ÚPSVaR potvrdenie pre zdr. poisťovnu a môzem to doručiť osobne alebo poštou...Ale je možné že iný kraj iný mrav. Na Slovensku je všetko možné
caute baby. tak zohnala som bio kase instatne, bezlepkove, prosovo-kukuricna, aj ryzova, zn. Country Life, su z CR,beriem ich priamo od velkoobchodu, TTracio, ktory je v SR, taky je aj ich web ttracio kto by chcel. za velkoobchodne ceny co je super, len vacsie mnozstva. maju bio kase aj v DM ako ste pisali, Allnatura, Babylove ale nam nechutili, zdali sa mi prilis umele nejake take, kedze su z muky robene, tieto su take prave, zo zrn, nie z muky, ako ked jeme kase aj my dospely, staci ich urobit vo vode.
@danka483 no ved, mamu a ja som preto zrusila, normalne ma uz vytacali... maminka sa mi zda zas moc pritiahnuta za vlasy, kupila som asi 5x a nikdy tam nebol jeden jediny clanok, ktory by bol spracovany hlbsie, nie len blaboly okolo temy. tiez sa mi zdalo trochu uletene, aby ponukali mamickam na materskej kabelky za styristo eur, topanky za patsto, ze vraj "trendy". to nech si dovoluje elle, miau a emma, ale pri tej maminke mi to prislo fakt scestne... to dieta si este obcas kupim, ale len ked mi to napadne a zrovna v septembri mi to nenapadlo. kupon ale aj tak platil len do konca septembra, len som chcela tu zlavu este vyhendlovat dodatocne, ale ked nemam ani kupon 😠
a inak, @danka483 @matulat a ine z nr a okolia. 11.10. bude beseda o ockovani v nitre, ja pevne verim, ze mi moj krpec dovoli zucastnit sa a nebude robit velky ramus 😉 http://www.slobodavockovani.sk/news/beseda-o-oc...
@matulat to máš pravdu a nie nebola a snáď problém nebude , bola som len v sociálnej a zaniesla som to na úpsvar a ešte tam nejaké tlačivo som vypísala a chcela aj Rodný list ale žiaľ nemala som ho pri sebe (trubka) a asi ho veru zajtra zanesiem ...ideme na plavko malý má síce trošku soplíky ale dúfam že mu sauna len dobre urobí 😕
@danka483 ja pojdem aj s malym, no akurat to bubovi vychadza, ze sa zobudza z obedneho spanku. ale mam to kusok od domu, takze mu skusim spanok nejak poposuvat alebo budem trochu meskat. ale urcite by som rada isla.
a ten kupon je na autosedacku klippan kiss2 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=37952858... ak skusis zohnat, budem ti povdacna. ale zas nemusis kvoli tomu nahanat celu dedinu 😝
@kkl82 no ja neviem ci sa zucastnim...ja som svoje dieta dala zaockovat...sice som bola na vaskach ale nakoniec som sa radila s jedny studentom farmacie a poviem vam pravdu dala som ju zaockovat. Mozno so mnou nebudete suhlasit ale verim v to ze i ked je vyskyt urcitych chorob teraz pod kontrolou tym ze sa nebude ockovat vznikne ockovacia diera a potom pride k problemu. Nie som zastancom davat chemiu do tela dietata tj na vsetko, proti chripke proti kliestom...atd. Baby dufam ze som nikoho neurazila. Tazko sa mi to pise. Mozno si pomyslite ze to beriem na lahku vahu, vecte ze nie . Dieta je pre mna najdolezitejsie a chcem pre neho len to naj...ale zijeme v svete kde chemia je vsade okolo nas a tazko sa tomu vyhnut. Nie sme taky bohaty aby som ochranila svoje dieta bio potravinymi bio kozmetikou...
@matulat jasné úplne ťa chápem aj ja som bola na vážkach a hlavne keĎ nemám podporu doma tak je to o to horšie ale kopu som si toho prečítala a tiež som neni celkom na 100% presvedčená možno na 98 hlavne viem že MMR nedám určo...lebo tá naša dok ..normálne mi zobere všetku chuť sa s ňou doťahovať tá by len pichala ....(mala sa zamestnať niekde inde 😉 ) aj minule na poradni už kukala že kedy? A ešte keby malý nemá takú reakciu že 3 dni teplota a plač , mne je strašné to zažívať 😢 už len preto že som extra precitlivená ☹
@matulat nie, urcite ta nebudem obvinovat ani presviecat, ze si spravila nieco zle. ved kazdy robi podla svojho najlepsieho presvedcenia a ak si sa radila a to ta presvedcilo, je to tvoje rozhodnutie, ktore musi kazdy akceptovat. ani tu nikomu nenutim nazor, len som upozornila na besedu, ak by bol zaujem. viem, ze vela rodicov, ktory ockuju, neskor odmietaju mmr vakcinu v roku a pol, aj ked ostatne ockuju. takze ak by si mala zaujem, kludne pridi. 😉 myslim, ze mnohe informacie nie su az tak dostupne a tato beseda nie je len pre rodicov, ktori ockovat nechcu, ale aj pre tych, ktori ockovat chcu, len im este chybaju nejake informacie.
@danka483 dani ja som neriesila ci nam idu zubky nejak som sa nastavila ze by jej mohli vyjst tak v 10 mesiacoch a hups oni vysli ani neviem ako. Mala plakala a ja ze ju boli opat brusko uvolnila som bruseno rehotala sa pozerali sme telku podotykam ze bol1 tri hodiny rano a zrazu opat plac cahnem do pusy a tam prerezany zubok. Fakt ma to ani len nenapadlo lebo vacsinou rast zubkou sprevadza hnacka a my sme boli zapeceni. Vobec nezufaj hovori sa cim neskor vydu zubky tam budu kvalitnejsie
@matulat gratulujeme k mieram a druhemu zubku
@danka483 ja sa vzdy rehocem, ze tomu mojmu sa tlaci zubok, ked den predtym je prikrm z masom. doteraz mal 3x masko a aha, 3 zuby :D aj ked ten treti este nie je uplne vonku, ale uz mu paradne presvita a vcera sme si teda poriadne uzili... a mimochodom, aspon vidis, ako sa branim tomu masu...
@matulat
@kkl82 dievčatá moje dnes bol náš tata doma 4 hoďky ( má dve roboty ) tak velice že on mu ide dať papu dal mu dva kúsky hrušky a potom koniec.... ja už neriešim len žiaľ je to trochu nepraktické keď chcem niekam ísť a ľudia sa musia akurát nasáčkavať tam kde chcem malého nakojiť ale inak snažím sa to neriešiť ale keď z každej strany počujem to by mal a prečo naje ide ma fakt poraziť...
@danka483 Kojenie je prirodzena sucast materstva...tak koj kde sa da a neber ohlad na inych ja to uz neriesim... Vcera som bola u imunologicky a mala bola hladna tak som jej dala.ale zo zaciatku som tiez hladala hluche miesta. Vobec neries ze by mal...ved keby chcel tak by jedol ked nechce tak mu vyhovuje mliecko. Ved uz co to ochutnala a to je dolezite, zmenil chut ale nechutilo mu.Neboj budemu mu chutit neskor.

damy, kupujete tu niektora casopis dieta? ja si ho kupujem len prilezitostne, lebo ma uz vsetky tieto casaky jeduju, ale v septembrovom cisle bol kupon, ktory by som potrebovala. vie mi ho niektora poslat, prosiiim?