Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Roemer má krásne nové sedačky, mám zálusk na žirafkovú http://shop.annaviktorie.cz/Autosedacky/Romer/0... 😎
@oluska88 ešte nie je zima...stačí nám deka. Ale mám prechodný fusak buggysnuggle.
@danka483 ani moja princezná ešte nemá ešte ani jeden, a tak by už papala aj niečo iné ako kašičky 😉
tiež už mám nakúpené nejaké darčeky, sebe som si kúpila robotický vysávač tak som zvedavá, či pomôže 😉 a ďeťom hračky a nejaké oblečko, potom je toho naraz veľa a a nie sú nápady
ja som malej začala teraz dávať jogurt, môže zjesť celý? a chcela by som sa spýtať kedy cez deň kojíte? my sa ráno a večer, a cez noc, , sem tam sa dokojíme po jedle ale keď jej dám všetko ovocie, obed, jogurt, kaša, tak sa nám tam cez deň nejak nevojde 😒
@kristinaanna ja kojím od svitu do mrku a v mrku tiež 😅
Ahojte žienky čo máte nové? Ja som dnes bola na preventívke u gyn a zajtra ma čaká zubárka tak nezabudnite popri krpcoch poriešiť aj seba 😉
@danka483 ja uz mam nastastie vsetky vysetrenia za sebou,pomaly pokukujem po darcekoch .a rozmyslam co treba a tak.ale vela toho nebudem kupovat,nakolko mi ma prist tento mesiac ten nabytok do detskej a spalne.a inak vcera som konecne kupila malej kombinezu a nakoniec dvojdielnu.No a potom dalsie si musim urobit vysetrenia v den operacii,tak sa nemusim stresovat.
@bebel ooooo zirafkova je zabitaaa, uzasna!
@kristinaanna ja kojim rano po zobudeni..vtedy papa dokial tecie🙂, za obedom a tiez podvecer okolo 17tej si len tak trosku cucne a pred spanim zas vypapa vsetko mliecko🙂 a potom nastastie spi celu noc...mame ale iny problem teraz...nechce nic pit...nevypije ani 50ml vody za cely den...len moje mlieko...
@nelinqua tak asi jej to stačí 🙂 Eli pije vodu len pri jedení, ku obedu a večer ku kaši , to si vyslovene pýta 😉
@kristinaanna niektore dni ale strajkuje..a nechce za obedom ani vodu ani mliecko...a podvecer tiez...sice malokedy ale stava sa...a potom sa mi to vidi ze malo pije..prikrmy davame skor hustejsie, take tie vodnate nechce lebo jej to tecie kade tade a je z toho len nervozna..
@nelinqua aj ja dávam hustejšie, mne malá nechcela piť z fľaše tak sme skúsili hrnček s mäkkým sosáčikom a ten jej pasuje
@kristinaanna my sme vobec nemali klasicku flasu, od 5m ked zacala pit vodu sme jej hned davali do toho hrnceka, krasne vedela hned na prvy sup z toho tahat...len ona je velka spekulantka, caj vobec nie, vody len trochu...
@nelinqua potom jej stačí asi len mliečko 😉
@danka483 Je dani teraz ma napadlo ze som zmeskala predasku o ockovani...tento tyzden bol dost stresovy, ja sa citi akoby som mala chripku, manzel je seknuty v krizoch tak behacky lietacky kazdy den do nemocnice...a az teraz ma napadlo ze 11.10 uz bolo...ak si bola prosim napis nejake infosky
@oluska88 sikulka je malaa 😀 moj sa tiez plazi do zadu,ale uz co chvila budeme stvornozkovat,lebo vcera uz aj nozkou posuval do predu pomalicky a spadol asi dvakrat na nos 😀 ,,,blahozelaaame k 8smim mesiacikom 🙂 😉
@silvia10131 dakujem moja.no mala je taka lenivejsia pred nami ale ked je dlhsie sama,tak skusa.len ona vyciti,ze sa pozerame a hned prestane.betarka mala.
@hehe neni zac 🙂

@bebel paráda je to veru znať že máš skúsenosti šéfe 😉