Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@silvia10131 toto je pre take uplne male deti, totalne jednoduche postavicky, pohyby, hudba..ale teda psycho 😀
@silvia10131 nooo jimjam je pouzitelny...moja je zblaznena do takych plastelinovych panacikov co tam chodia..MIO MAO sa to vola, brutalne sa jej paci zvucka...uplne je vtedy stastna a tesi sa🙂
@nelinqua zajtra pokukam ake mame my 🙂
@silvia10131
@danka483 zeny len teda davajte pozor, nech sa z mladych muzov nestanu zavislaci, ako z tej mojej malej expertky🙂
@nelinqua dama dame,,ak stihneme 😅
@silvia10131 dobru🙂 ja este neidem, mam nejako posledny tyzden problem zaspat...lahnem o 0:00 a do 1:30 sa prevalujem:(
@nelinqua ja asz za chvilocku,idem este kus urobit poriadok pokial mi obaja spia a potom zalahnut🙂
@nelinqua
@silvia10131 prepáčte baby ale krpec mi začal mrnčať
@danka483 moj teras len furt reve 😢
@silvia10131 aj môj bol dnes večer riadne upískaný ...žeby zuby? 😖
@danka483 no neviem neviem,,vy uz nejake mate?my nic 😒
@silvia10131 ani my aj keď mám nejaké podozrenie že dolu som niečo objavila len ma tam nechce pustiť pokukať 😕
@danka483 my ani naznak zeby sa nieco dialo,ale slinta riadne 😅
@danka483 ked ho krmis lyzickou tak necvenga nieco?
Ahojte, @silvia10131 práve sa 3. prerezáva
@silvia10131 ale ja a kŕmiť? nežartuj dnes dal 3 lyžičky a skúmať či cvengá.....to nestihnem 😅
@danka483
@silvia10131 caute zeny🙂 zas sme tu my 3ka🙂) my mame 2 zuby a teda hroza a des...ked mlieko netecie hned a zaraz peciatkuje mi tymi tesakmi bradavku az hviezdicky vidim 😒
babulky moje dnes makacka ako slak ...asi aj nam idu druhe zuby...

jimjam este mame,,