Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Ahojte jeeej vy uz ste boli aj na ultrazvuk? Ja mam termin k dr. az 16.6. a neviem si predstavit ci to vydrzim...to mam ist prvy krat...
Co se týče oznámení této radostné zprávy partnerovi, tak já jsem to manželovi oznámila až po 4 dnech. Původně jsem chtěla vydržet déle, ale nedalo mi to. Tehdy jsem zrovna myla okna a nechtěla jsem se moc tahat s žebříkem, tak jsem mu to řekla. Sice jsem to chtěla udělat tak, že bych mu koupila dětské botičky, tak si to kdysi i přál, když jsme se bavili o dětech. Jenže síla okamžiku byla silnější, haha. Zamotala jsem mu pozitivní testy do mimi košilky. Úplně jsem se u toho třásla, byla jsem strašně rozrušená, až mě to samotnou překvapilo. Dokonce se mi chtělo i brečet. Ach ty hormony. 😎 Ale měl velkou radost. V podstatě jsme se rozhodli, že to začneme zkoušet na mé narozeniny (2.5.) a ono to vlastně vyšlo. Sice se zadařilo asi někdy okolo 12. 5., ale prostě to vyšlo téměř napoprvé. Teď aby se mimi udrželo a byla v pořádku. Ale to si přejeme všechny, že ano? 🙂
A co se týče prozrazení pohlaví miminka, tak manžel by to chtěl vědět, ale já ne. Já chci překvapení. Myslím si, že ten moment, kdy mimi přichází na svět, musí být úžasný (i když těžký) a když ještě navíc nevíte, jestli je to holčička nebo chlapeček, tak o to víc krásnější to podle mě je. Proto to nechci vědět, i když to bude těžké se doktorky nezeptat. 🙂
@red.miky gratulujem k srdiečku 🙂
@kaleilah s tými nevoľnosťami si užijeme 😒 Pri prvom som nič také poriadne nepoznala a mňa už teraz chytá žalúdok na vode. Celé doobedie mi bolo zle, na prechádzku som šla radšej so sáčkom a to som len v 5tt 😕 Ak je to pravda, že podľa nevoľností sa dá spoznať pohlavie, tak to bude baba.
K druhej Tvojej otázke, som našťastie doma, ale keby som bola v práci, asi by som sa vypýtala na PN. Držím palce, aby si s tým nemala problémy 🙂
@moncicak.as tiež si myslím, že to bude tým pitím.
@loretana: pokud máš takový odpor chodit do své práce, tak to zkus uhrát u doktora na to, že je ti třeba zle. Ale pokud máš fajn doktora, lidského, tak mu klidně řekni pravdu a jestli je normální, tak to pochopí. Psychika rozhoduje o spoustě věcech v našem těle, takže ten stres by tomu opravdu nepomohl.
Oznamenie mm to bolo asi tak ze po prvom dni meskani ma manzel nahnal si urobit test a vysli // tak sa moooc tesil 🙂 a dnes mi kupil druhy, ze nech to mame potvrdene a zase // 🙂
@petra1303 zaujímavé, že sa u mne obe tehu prejavili úplne inak 🙂 Pri prvom som špinila cca 10 dpo, vadili mi pachy, tak som na to prišla a teraz som nafúknutá, akoby som bola už v 4.mesiaci a je mi zle.
Ja som to mm povedala hneď, nevydržala som, ale aj on sa stále pýtal, tak čo, už? 😀
Pohlavie chceme vedieť, ak ukáže, ale najdôležitejšie je, nech je len zdravé 🙂
Ja som dostala termín u lekára 20.6, idem k nemu prvýkrát, odkedy sme sa presťahovali do Viedne, tak som tu ešte u žiadneho lekára nebola. Som tááááááák zvedavá 🙂 To budem už začínať 9.týždeň.
sa nam to tu pekne rozrasta 🙂 ja som uz sice u lekarky bola, ale to som bola len v 5. tt, najblizsie mam ist 13.6., vlastne o tyzden, mam pocit, ze sa mi strasne vlecu tie dni, to bude dlhy tyzden 🙂 uz sa neviem dockat, kedy uvidim nase male srdiecko na ultrazvuku 🙂
mne zatial zle nie je, len obcas mam taky tazky zaludok, ani pri prvom teh. mi vobec nebyvalo zle, to je taky paradox, lebo ja by som celkom rada aj pracovala, ale teraz v juni mi konci pracovna zmluva, cize asi budem pekne doma nezamestnana :(
ale hlavne nech je zdravucke to nase srdiecko.... jaj, nech uz je 13.6.
ahojte, tiez sa pridavam, zajtra idem k Dr. termin vychadza na polku februara, tak som zvedava... 🙂
@riuska_cicuska ja tiez idem prvy krat k dr. Byvame vo Wiener Neustadt 🙂 nejakych 50km od Viedne...
ahojky,
tak jsem dorazila od dr. Stejně jako při první dcerce není na UTZ ještě nic vidět, tak mi odebrala krev a odpoledne kolem 2h si mám zavolat na výsledek. Pokud bude pozitivní - což pevně doufám, tak mě objedná za 14 dní na nový UTZ.
joj, to je dobra otazka, ako povedat manzelovi 😀 u nas to nebola ziadna romantika, boli sme kamaratom na svadbe a ja som si nepripijala. a doslo mu to. 🙂 a to som cely cas rozmyslala, ako ho prekvapit.
ja by som chcela vediet, ci babo bude "babulka" 😀
drzte sa!
ahojte, mozem sa pridat? dufam, ze nam to do tretice vyjde 😉
Ahojky holky.
Tak mě by zítra měly měsíčky dorazit, ale cítím se úplně jinak (nafouklá, nalitá prsa, břicho mě svědí, těžko od žaludku, ráno trošku žáha mě pálela)
První snaženíčko proběhlo u nás ted nakonci května, že by se to nakonec na poprvé povedlo ? 😀
počkám do pátku, jinak si zkusím koupit testík a testnu.
Když jsem čekala prvního mimíska, tak ani nevolnosti moc nebyli a za celých 9.měsíců jsem ani jednou nezazvracela🙂
Myslíte, že podle příznaků se dá určit pohlaví? Přáli bychom si holčičku 🙂
holky, můžu se zeptat - když jsem nyní 5+6 tt a zítra budu 5+7, znamená to, že už jsem vlastně 6+0? a ve čtvrtek, kdy jdu na první UTZ budu 6+1, to znamená, že už jsem v 7 tt? A myslíte, že už by mohlo být vidět srdíčko? Omlouvám se za otázky, nějak se v tom nevyznám🙂🙂
ahojte, ako vás tak čítam tak sa normálne tesím, že čo to vlastne robím 😉 je tu ešte vôbec nejaká maminka, ktorej vychádza termín na 1.2.2012 a ešte nebola u dr.? ja by som chcela ísť až na konci júna, aby som nemusela absolvovať oznámenie, že ešte nie je nič vidieť....
@margetakuska Ja som chcela íst k dr dnes ale žial som to nestihla ,takže som sa objednala až na budúci týždeň a tiež mi poodla kalkulačky vychadza termin na 1.2.2012 😉
Baby, inac ake mate zatial priznaky? 🙂

@suzamen: Super, tak to moc gratuluju! A hlavně úspěšnější těhu než to předchozí! 😉