icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

suzamen
9. jún 2011

@loretana v kolikátém jsi týdnu?

margetakuska
9. jún 2011

@jaya47 joj no tak veľa ležkaj a čoskoro sa uzdrav neboj bude všetko ok 😉
@petra1303 ja som ešte u dr. nebola a ešte som sa ani neobjednavala, chcem sa objednať až tak na predposledný júnový týždeň, dúfam, že všetko bude ok.. tiež som nervózna či bude všetko ok keď som už raz potratila, ale dúfam, že áno 🙂
@loretana jeeeeeeeeeeej gratulujem a teším sa s tebou 😵
@xxx.klarka
@petra1303 ja mám tiež strach z toho pichania v podbrušku, mňa tam však pichá dosť často a niekedy si neviem vysvetliť prečo... uf dúfam, že bude všetko ok 😉
@red.miky ja som svojej "šefke" o tehu povedala hneď teraz, lebo som o jedno prišla a tak sme sa dohodli že budem robiť len doobeda - robím asistentku jej autistickému synovi a poobede sa starám aj o jej dcéru, tak tu dcéru sme vypustili a o jednej chodievam domov 😉

lucika09
9. jún 2011

@petra1303 aj mňa občas bolia vaječníky a aj podbruško, ale je to len také chvíľkové, uvedomím si to, až keď sa na to sústredím. Nám sa podarilo na 2. pokus, ani som to tak skoro nečakala. Prvý bol síce hneď, ale dlho som mala mlieko (potom, čo som dokojila) a tým pádom rozhádzaný cyklus 😒
@xxx.klarka síce malý má už 1,5 roka, ale mám pocit, že by som tehu lepšie zvládala pri menšom dieťati. Ten náš je duracelka 😅 Poriadne sa nezastaví a stále za ním najmä vonku musím behať.

istokovam
9. jún 2011

AHOJKY MAMINKY gratuluji a připojuji se k Vám 😵 mám termín podle PM 3.února 2012 mám už jedno dítko doma tak se těšíme na další 😀

suzamen
9. jún 2011

@istokovam ahoj vítej 😉 😉 tak to máš asi jako já...už máte srdíčko?

xxx.klarka
9. jún 2011

@suzamen U mě naštěstí ty nevolnosti nejsou. Zkoušela jsi zázvorová lízátka? A nebo pomáhá po douškách pocucávat vychlazenou colu. Radila mi to sama gyndařka.

@petra1303 chtěli jsme rozdíl maximálně 2-3 roky, a podařilo se ještě dříve. Jsem ráda, neteře jsou od sebe o rok a čtvrt a je to super. 🙂 Jen mám trošku strach z toho aby zvládla sama už pořádně chodit delší trasy - nechci kupovat sourozenecký kočárek atd. 🙂

@margetakuska mě píchne když se třeba blbě ohnu, nebo se moc protáhnu a tak, a to si myslím že je v pořádku. Sem tam bolest jako na MS, ale myslím že to k tomu patří.

@lucika09 Právě že mlaďaska je taky jak střela, furt lítá, chvíli neposedí a navíc je hrozný nerváček a paličák, tak se toho trochu bojím. Jinak je ale hodná. Tak doufám, že to zvládneme v pohodě. 🙂

@istokovam gratuluji a vítám Tě. Jak máš staré dítko doma? 🙂

suzamen
9. jún 2011

@xxx.klarka lízátka jsem nezkoušela a colu v práci piju jenže nemáme ledničku tak je teplá 😀 já mám ten problém že do sebe nemůžu dotat jídlo jakmile si nečeho kousnu tak se mi to zhnusí a dál to nejde a pak je mi čím dál víc zle...měla jsem to tak i u malé a musela sem to vydržet 😒

xxx.klarka
9. jún 2011

@suzamen teplá Ti moc neuleví. 🙂 škoda, že jste bez lednice, pro mě je cola lék i na kocovinu třeba, a jakoukoliv neovlnost od žaludku 😀 a ty lízátka taky pomáhají. Mám už je doma koupené kdyby náhodou. Při dcerce mi bylo zle ve 3.-4.měsíci, jinak klid. 🙂

lucika09
9. jún 2011

@istokovam vitaj 😉
@suzamen mne býva dosť zle najmä doobeda, nevečer a po jedle 😒 Našťastie som zatiaľ misu neobíjmala, ale veľa tomu nechýbalo. Ináč som sa dnes postavila na váhu a už mám - 1kg 😕
@xxx.klarka to mi nemusím vravieť, toho nášho teraz chytá vzdor, doma, keď sa hodí na zem, nechám ho tak, ale najhoršie je, keď sa s ním musím nadrapovať vonku. Niekedy finty odpútania pozornosti zaberú, inokedy nie.
Zatiaľ som nad kočíkom nerozmýšlala, dúfam, že bude stačiť len nejaký stupák. Mne teraz malý dlhé trate neprejde, ak chcem niekam do obchodu len s kočárom.

suzamen
9. jún 2011

@xxx.klarka no jo u nás v práci si musíme vše koupit sami firma nám nic nedá 😠 a ty lízátka koupím v lékárně?
@lucika09 mě je zle hned ráno pak klid a pak to žačne odpoledne a táhne se to až do večera kdy je to nejhorší 😖 jinak jsem taky ještě nezvracela vždycky se tomu hrozně bráním 😀 ale jednou mě to určitě čeká...

lucika09
9. jún 2011

@suzamen aspoň vieme, že je všetko v poriadku 😉 sa teším na ďalšie týždne 😝

jaya47
9. jún 2011

@loretana Jeeej, to srdiecko je super 🙂 To je krasne 🙂

suzamen
9. jún 2011

@lucika09 já byla těhotná už loni na podzim a i přesto že mi bylo trochu zle jsem prodělala zamlklý potrat a moje sestřenka přišla o mimi ve 20 týdnu protože měl vážnou vadu takže dokud nebudu mít dítě v náručí tak si nebudu nikdy ničím jistá

xxx.klarka
9. jún 2011

@lucika09 Malá už také zkouší seknout sebou na zem, ale to jí pěkně rychle přejde. 🙂 Nemám tohle ráda a dělat mi to nebude. Malá ujde denně kilometry po zahradě, ale jako že by jsme se šli projít bez kočárku, to ještě ne, netroufám si. Kočárek používáme jen na nákup a nebo když jedeme courat po městě. Jsme z vesnice. 🙂

@suzamen ano v lékárně.

petra1303
9. jún 2011

@xxx.klarka ja som zas chcela surodenecky kocik no ale nechcela som zase skor dieta...takze nic z toho...paci sa mi phil&teds kocik...je super...

xxx.klarka
9. jún 2011

@petra1303 my právě máme kočárek po dcerce a nechtěla bych ho měnit. Jsme z vesnice, tak je to také o nečem jiném, nechodíme až tak dlouhé procházky, většinou trávíme dny na zahrádce a tak, tak myslím že by jsme to mohli zvládnout tak.

Holky, já se asi zbláznila 😀 už sjíždím zase těhu obchody a tak, včera jsem si objednala těhu sukni z tchiba za 149,- ve slevě, no nekup to. A je to tady .... 😀 ještě budu potřebovat kalhoty a těhu pás. 😔

istokovam
9. jún 2011

@suzamen ještě nevíme k dr jdeme až 14.6. to čekání je děsný, byli jsme u doktorky 31.5. a na utz viděla dvě dutinky tak čekáme jestli budou dva nebo jeden 🙂

istokovam
9. jún 2011

@xxx.klarka ahojky mám 3 letého kluka 🙂 a čekáme asi dvojčata ale to se uvidí až časem zatím jsem v 5tt tak to není jasné, sice dr viděla dvě dutinky ale uvidíme jak a co jdeme tam 14,6. už se nemůžeme dočkat 🙂

xxx.klarka
9. jún 2011

@istokovam Závidím že jdeš už další týden, já jdu až 21. a jsem z toho na mrtvici. 🙂 Strach ale zároveň radost. Mámě věštkyně před 2 týdny vyvěštila že čekáme do rodiny dvojčátka, a za týden jsem zjistila že jsem těhu, a teď jsem docela na vážkách aby mrňousci nebyli 2. Né že bych na tohle věřila, ale určité pochyby tam jsou 😀

suzamen
9. jún 2011

@istokovam taky jdeme 14.6. ataky máme velké předpoklady pro dvojčata-uvolnily se nám dvě vajíčka tak jsem zvědavá 😀 i když raději bych asi jen jedno mám doma docela živou holčinu a další dvě bych asi nezvládla 😅

suzamen
9. jún 2011

@xxx.klarka koukám že nás tu bude víc co asi budou mít dvojčata 😀

xxx.klarka
9. jún 2011

@suzamen já myslím, že u nás to bude jedno, ale i tak tam jsou pochyby 😀

suzamen
9. jún 2011

@xxx.klarka taky doufám v jedno 🙂 🙂

loretana
9. jún 2011

@petra1303 mocděkuji🙂

loretana
9. jún 2011

@jaya47 moc děkuji, jsem hrozně šštatná, už jsem nakoupila asi 10 bodýček o polední pauze🙂🙂🙂
@suzamen jsem v 6 tt, dle mých výpočtů 6+1...

xxx.klarka
9. jún 2011

@loretana hehe, já při prvním mimču - dceři, když jsem ji viděla prvně na UTZ letěla do dětského a koupila jí úplně úžasné pyžámnko drahé jako prase, ale co, bylo to první co jsem oficiálně koupila 🙂 a měla jsem z toho taky hroznou radost 😵 😵

suzamen
9. jún 2011

@loretana tak to je super gratuluji 🙂 to by mohl doktor najít srdíčko i u nás 🙂

loretana
9. jún 2011

@xxx.klarka jeee, tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama🙂 vím, asi bych to neměla uspěchat a zakřiknout, ale ubránit se tomu nejde🙂🙂
@suzamen já myslím, že ano, to srdíčko bylo vidět orpavdu jednoznačně, krásně bouchalo🙂 vidím to pořád před očima🙂

loretana
9. jún 2011

@margetakuska moc děkuju🙂

petra1303
9. jún 2011

@xxx.klarka no ja som chora na kociky takze uz len pri malej mam treti kocik... 🙂 najradsej by som mala kazdy mesiac iny 😀