Január 2014
Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách
@matulindaaa ahoj, tak dnes som bola u toho dr., posladna ms 8.4., splodenie sa pritrafilo 22-23.4., vtedy bol manžo doma, no a na sone bolo vidiet len zltkovy vak zatial, co zodpoveda tak 5-6tt, podla dr. v norme, mam sa opat prist ukazat o 2t. (5.6.), vtedy by sa uz malo aj srdiecko ukazat, takze kalkulacka uteka trochu popredu o tie 2 tt podla poslednej ms 😀 tak a teraz pocitaj 😀
@alienka823 no dobre vedieť .... 🙂 takže sa objednám na koniec budúceho týždňa a malo by to byť už všetko dobre vidieť
Ako funguje tá súkromná diskusia? a Môžem sa tam pridať?
@lysa31 už si ja pridávam hned všetkých nových členov ::🙂)))))))))))))))
ahojte baby ja mam termin ak vsetko bude ok 17.1.2014 tak snad vsetko bude prebiehat hladko 🙂
@siska765 jeej uz sme tu tri s termínom 17.01. 🙂 hadam bude vsetko ok 🙂
@martinusik91 dufajme ze hej 😉 a mate nejake priznaky?byva ti zle?
@alienka823 ja som na tom podobne ako ty posledna MS 5.4. pravdepodobne oplodnenie 24-26.4. a mam ist na najblizsiu kontrolu 5.6. 😉
baby, som rada, ze je nas tu tak vela.Mne vychadza termin na 23.1., posledna ms bola 18.04. a splodili sme 01.05.. 🙂
Ahojte môžem sa pridať? 😀 Termín mám na 1.1, dnes mi dr upresnil nakolko to podla ms nevychádzalo 😀
mozno januar 21. ak vsetko pojde tak ako ma 🙂))
ahojte kočky aj vám je stále taká ukrutná zima....hlavne večer brrr ja som spala v mikine, teplákoch, hrubá deka, perina ponožky a aj tak som si myslela že zamrznem
@siska765 noo tak najprv to zacalo tym ze mi vadili urcite pachy, mám nafúknuté brucho zvacsili sa mi prsia, a v poslednych dnoch mam krce v bruchu ale to by hadam malo byt uhniezdovanie 🙂 este som nevracala ale stale mi je zle od zalúdka a som strasne unavena a co ty?
@matulindaaa ahoj, aj mne býva hrozná zima hlavne večer 😒
@martinusik91 všetky príznaky, ktoré opisuješ mám aj ja a s tým nafúknutým bruchom, no katastrofa, ale tak asi by som si mala začať zvykať 😀
@v.elen no o tom nafuknutom bruchu mi ani nevrav už teraz vyzerám asi ako v 5tom mesiaci 😀 boze a ta moja váha 😒 určite sa prehupnem aj cez stovku kym porodim ☹
@martinusik91 ja som mala na zaciatku ,uplnom zaciatku take iste pocity, prsia citim stale niekedy ma v nich popichava inokedy bolia a bradavk stale citlive, tazoba na zaludku tu uz moc ani nemam ,cikanie a sem tam pobolievanie v podbrusku ako pred ms inak pachy ani moc nie
@siska765 no ja idem buduci tyzden prvy krat na vysetrenie tak dufam ze bude vsetko ok 🙂
@martinusik91 ale urcite hej a kolko si od oplodnenia?
@lenkaks Ahoj, dobre vedieť, že v tom nie som sama 😀 plánovali ste? U nás to bol šok.... ale predýchali sme a teraz sa už tešíme velmi na dalšieho drobčeka s nádejou,že to bude do tretice chlapček 😅 ...Len mám trošku obavy ako to budem všetko zvládať, teraz je to niekedy o držku hlavne ked sú babule choré ako aj teraz...
@erika3011my úplne neplánovane 😀 ani neviem,čo,ako a kedy a zrazu mrcha nikde,2 tehotenske testy pozitívne,včera sme boli na gynde a sme 6+6tt a máme 76mm 😀 celú cestu z gyndy som preplakala,asi mi to konečne doplo...taká ta bezmocnosť z neznámeho,ako to zvládnem,doma dvaja chalani 10m a 4r... My by sme do tretice veľmi radi dievčatko 🙂 tak sme na tom úplne rovnako a presne naopak 😀
@lenkaks mne meškala mrcha 2 týždne, testovala som ako divá stále vyšli len negatívne testy tak som bola kludná a na tretí týžden meškania mi vyšiel uplne ledva viditelný duch aj to len po zaschnutí testu 😅 a za 4 dni tam bola kolajnica 🙂 bola som u dr v 6.tt a videl len gestačný vačok, včera som bola na kontrole a už je tam skoro dvojcentimetrový prcek s rukami aj nohami 😀 ...nech to už bude hociako, zvládneme to, nebudeme predsa prvé ani posledné s tak malými deťmi 😅 hlavne nech sú zdravé
Caute maminy a buduce maminy. rada by som sa pridala.. neviem ci budem stihat nejako extremne prispievat, ale rada si precitam co mate nove a ako to vsetko prezivate. mne vychadza termin na 24.1. k dr.planujem az najskor za 2 tyzdne - predpokladam ze teraz by ma este poslala domov.. necitim inak nic špeci, len som nejaka udychčaná furt.. 🙂
takze sa vsetky drzte a uzivajte si to 🙂
Všetky budúce maminky tu držte sa, ja som zistila vlani o takomto čase, že budeme mať bábätko 🙂 čaká vás to najkrajšie obdobie plné nezabudnuteľných najkrajších okamihov 🙂 nech sa vám narodia zdravé, krásne bábätká, normálne vám závidím tieto krásne mesiace čo máte pred sebou 🙂

Čaute, tak sa k vám pridávam. Som 5+5tt a včera som bola na prvom sone a už sme videli aj pracujúce srdiečko🙂 Termín mám okolo 16.1.2013.