icon

Január 2014

lucinka1104
28. apr 2013

Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách

lysa31
22. máj 2013

Čaute, tak sa k vám pridávam. Som 5+5tt a včera som bola na prvom sone a už sme videli aj pracujúce srdiečko🙂 Termín mám okolo 16.1.2013.

alienka823
22. máj 2013

@matulindaaa ahoj, tak dnes som bola u toho dr., posladna ms 8.4., splodenie sa pritrafilo 22-23.4., vtedy bol manžo doma, no a na sone bolo vidiet len zltkovy vak zatial, co zodpoveda tak 5-6tt, podla dr. v norme, mam sa opat prist ukazat o 2t. (5.6.), vtedy by sa uz malo aj srdiecko ukazat, takze kalkulacka uteka trochu popredu o tie 2 tt podla poslednej ms 😀 tak a teraz pocitaj 😀

matulindaaa
22. máj 2013

@alienka823 no dobre vedieť .... 🙂 takže sa objednám na koniec budúceho týždňa a malo by to byť už všetko dobre vidieť

lysa31
22. máj 2013

Ako funguje tá súkromná diskusia? a Môžem sa tam pridať?

cora41
22. máj 2013

@lysa31 super sprava, vitaj a gratulujem, ja mam termin podla mrchy 17.1 a idem na UTZ v pondelok, tak uvidime 🙂

lucinka1104
autor
22. máj 2013

@lysa31 už si ja pridávam hned všetkých nových členov ::🙂)))))))))))))))

siska765
22. máj 2013

ahojte baby ja mam termin ak vsetko bude ok 17.1.2014 tak snad vsetko bude prebiehat hladko 🙂

martinusik91
22. máj 2013

@siska765 jeej uz sme tu tri s termínom 17.01. 🙂 hadam bude vsetko ok 🙂

siska765
22. máj 2013

@martinusik91 dufajme ze hej 😉 a mate nejake priznaky?byva ti zle?

siska765
22. máj 2013

@alienka823 ja som na tom podobne ako ty posledna MS 5.4. pravdepodobne oplodnenie 24-26.4. a mam ist na najblizsiu kontrolu 5.6. 😉

tinnky
22. máj 2013

@tahivka no mne to uvidel, tak by malo byt vidiet aj tebe, daj potom vediet, je to nadherny pocit, ked som videla tu bublinku. Neubranila som sa slzickam

tinnky
22. máj 2013

baby, som rada, ze je nas tu tak vela.Mne vychadza termin na 23.1., posledna ms bola 18.04. a splodili sme 01.05.. 🙂

erika3011
22. máj 2013

Ahojte môžem sa pridať? 😀 Termín mám na 1.1, dnes mi dr upresnil nakolko to podla ms nevychádzalo 😀

upirka112
22. máj 2013

mozno januar 21. ak vsetko pojde tak ako ma 🙂))

tahivka
22. máj 2013

@tinnky joj, to by som bola fakt šťastná ako blcha 😵 už len z toho, že by sa vylúčilo mimomaternicové...ešte dva dni, joj pomaly to ide, som ako na ihlách, že čo uvidím (resp. neuvidím) v piatok na sone.

tinnky
22. máj 2013

@tahivka urcite uvidis...super bolo, ze doki hned povedal, mimometernicove moze vylucit a aj 2x mi ukazal krasnu bublinku , daj vediet ako bolo

tahivka
22. máj 2013

@tinnky jasné, podám správu hneď ako to bude možné. Držkaj/te sa!

matulindaaa
23. máj 2013

ahojte kočky aj vám je stále taká ukrutná zima....hlavne večer brrr ja som spala v mikine, teplákoch, hrubá deka, perina ponožky a aj tak som si myslela že zamrznem

martinusik91
23. máj 2013

@siska765 noo tak najprv to zacalo tym ze mi vadili urcite pachy, mám nafúknuté brucho zvacsili sa mi prsia, a v poslednych dnoch mam krce v bruchu ale to by hadam malo byt uhniezdovanie 🙂 este som nevracala ale stale mi je zle od zalúdka a som strasne unavena a co ty?

v.elen
23. máj 2013

@matulindaaa ahoj, aj mne býva hrozná zima hlavne večer 😒

@martinusik91 všetky príznaky, ktoré opisuješ mám aj ja a s tým nafúknutým bruchom, no katastrofa, ale tak asi by som si mala začať zvykať 😀

martinusik91
23. máj 2013

@v.elen no o tom nafuknutom bruchu mi ani nevrav už teraz vyzerám asi ako v 5tom mesiaci 😀 boze a ta moja váha 😒 určite sa prehupnem aj cez stovku kym porodim ☹

siska765
23. máj 2013

@martinusik91 ja som mala na zaciatku ,uplnom zaciatku take iste pocity, prsia citim stale niekedy ma v nich popichava inokedy bolia a bradavk stale citlive, tazoba na zaludku tu uz moc ani nemam ,cikanie a sem tam pobolievanie v podbrusku ako pred ms inak pachy ani moc nie

martinusik91
23. máj 2013

@siska765 no ja idem buduci tyzden prvy krat na vysetrenie tak dufam ze bude vsetko ok 🙂

siska765
23. máj 2013

@martinusik91 ale urcite hej a kolko si od oplodnenia?

lenkaks
23. máj 2013

@erika3011 ahojky,máme približne rovnako staré deti a teraz tiež čakám tretie 🙂 termín mám 10.11 🙂

erika3011
23. máj 2013

@lenkaks Ahoj, dobre vedieť, že v tom nie som sama 😀 plánovali ste? U nás to bol šok.... ale predýchali sme a teraz sa už tešíme velmi na dalšieho drobčeka s nádejou,že to bude do tretice chlapček 😅 ...Len mám trošku obavy ako to budem všetko zvládať, teraz je to niekedy o držku hlavne ked sú babule choré ako aj teraz...

lenkaks
23. máj 2013

@erika3011my úplne neplánovane 😀 ani neviem,čo,ako a kedy a zrazu mrcha nikde,2 tehotenske testy pozitívne,včera sme boli na gynde a sme 6+6tt a máme 76mm 😀 celú cestu z gyndy som preplakala,asi mi to konečne doplo...taká ta bezmocnosť z neznámeho,ako to zvládnem,doma dvaja chalani 10m a 4r... My by sme do tretice veľmi radi dievčatko 🙂 tak sme na tom úplne rovnako a presne naopak 😀

erika3011
23. máj 2013

@lenkaks mne meškala mrcha 2 týždne, testovala som ako divá stále vyšli len negatívne testy tak som bola kludná a na tretí týžden meškania mi vyšiel uplne ledva viditelný duch aj to len po zaschnutí testu 😅 a za 4 dni tam bola kolajnica 🙂 bola som u dr v 6.tt a videl len gestačný vačok, včera som bola na kontrole a už je tam skoro dvojcentimetrový prcek s rukami aj nohami 😀 ...nech to už bude hociako, zvládneme to, nebudeme predsa prvé ani posledné s tak malými deťmi 😅 hlavne nech sú zdravé

mon173
23. máj 2013

Caute maminy a buduce maminy. rada by som sa pridala.. neviem ci budem stihat nejako extremne prispievat, ale rada si precitam co mate nove a ako to vsetko prezivate. mne vychadza termin na 24.1. k dr.planujem az najskor za 2 tyzdne - predpokladam ze teraz by ma este poslala domov.. necitim inak nic špeci, len som nejaka udychčaná furt.. 🙂
takze sa vsetky drzte a uzivajte si to 🙂

ssslnieckooo
23. máj 2013

Všetky budúce maminky tu držte sa, ja som zistila vlani o takomto čase, že budeme mať bábätko 🙂 čaká vás to najkrajšie obdobie plné nezabudnuteľných najkrajších okamihov 🙂 nech sa vám narodia zdravé, krásne bábätká, normálne vám závidím tieto krásne mesiace čo máte pred sebou 🙂