icon

Január 2014

lucinka1104
28. apr 2013

Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách

alceola
4. jún 2013

@gabika223 tak to sa mas fajn, ja ho mam dost, ako keby som bola pribrata...ale nevadi mi to vobec, rifle este v pohode zapnem, myslim, ze to budem riesit o mesiac dva🙂 tak ty sa mas uplne super, ja ani nie zvysenu chut, skor sama neviem co by som si dala...ale najviac mi chuti teple jedlo, to je pravda..

gabika223
4. jún 2013

@alceola nemam na nieco specialne chut, ale jem ovela viac ako doteraz. Musim sa niekedy kontrolovat, aby som to neprehanala 🙂

alceola
4. jún 2013

@gabika223 to iste....ale neboj to zvladneme..

martinusik91
4. jún 2013

Baby už ste prišli na niečo čo vám pomáha proti nevolnostiam?Mne je stále zle či je ráno či večer ☹ dúfam že to takto bude len prvé tri mesiace 😅

jardiniere
4. jún 2013

@tinnky no ved si predsa nejaká super tehulka, to leto zvladnes 😀 ja som ing. kvetinárka 🙂 tak robim svoju zalubu namiesto toho co som vystudovala, len ma tiez trochu trapi, ze tam nosim kadejake tazke veci a tiez chodim viackrat denne do chladiaku, kde je tak 5 stupňov 😕 a fučí tam studení vzduch, aspon bude odolné bábo, teda dufam. 😅

kahlann
4. jún 2013

@tahivka tak aby si vedela moje zvracanie skoncilo na pohotovosti.....a hospitalizaciu v nemocnici......a ja som riesila ze co s jednou tabletkou .....

tinnky
4. jún 2013

@alceola no ja ani tolko nejem ake mam nafuknute brucho, v robote poviem uz buduci tyzden, nech to mam z krku a nemusim maskovat

tahivka
4. jún 2013

@kahlann joj,to mi je ľúto....ale už si dúfam ok a mimi tiež. Ako to napokon poriešili? Ubrali Ti z liekov?

kahlann
5. jún 2013

@tahivka ano sme v pohode. dokonca uz bolo vidiet aj srdiecko. nechali si ma tam a dopovali roznymi infuzkami. nie leiky mi neubrali dokonca pridali nieco na nevolnosti. torecanove cipky mam doma ako prvu pomoc.

mentolka28
5. jún 2013

ahojte, mozem sa k vam pridat? zatial som si vas len obcas precitala, cakala som ako dopadnem u dr. nastastie bolo zatial vsetko v poriadku tak som rada. 🙂

weru3ka
6. jún 2013

baby je normalne mam taky vytok dost zlty aj zapacha je to normalne v tehotenstve?inak mne byvava zle skor nevecer okolo 6 az pokial nejdem spat nemava to byvat rano?🙂 ale nechj je to vecer rano som v praaci uz som dokonca aj zvracala zo zemiakoveho salalt:D

slavka128
Odpoveď bola odstránená
jardiniere
13. jún 2013

nejak to tu zastalo, aké sú vaše pocity, teraz také " hluché" obdobie,ze ? asi vsetky cakame na dalsiu kontrolu,ze 😕 🙂

tinnky
13. jún 2013

@jardiniere vsetky sme v sukromnej teme, asi preto 🙂

kahlann
14. jún 2013

@nie vsetky su v sukromnej teme......

nina88
14. jún 2013

Kde prosím je tá súkromná téma??

lubi
14. jún 2013

ludia co mate vsetky so sukromnymi temami? nie je to to iste? tak potom zruste tuto temu. clovek je len popleteny. 😝

jardiniere
14. jún 2013

@tinnky to je ta "nase poklady sa narodia v januari 2014"? , dik

rajulko
14. jún 2013

@wariska Tu mas temu moja 😉

wariska
14. jún 2013

@rajulko Jej dakujem Rajniacik 🙂, ja to tu este nepoznam , ani neviem ako ti odpisat :D

rajulko
14. jún 2013

@wariska spoznas-nech ta baby pridaju aj do sukromnej a mozte debatit o grckani momentalne asi 😀

wariska
14. jún 2013

@rajulko Si rob srandicky :D

lucinka1104
autor
14. jún 2013

@wariska pridaná

lucinka1104
autor
14. jún 2013
wariska
14. jún 2013

@lucinka1104 jej...dakujem ti pekne 🙂

ladydka
14. jún 2013

Ahojte dievcata.s radostou sa pripajam sa do tejto temy🙂 som radaaa ze vas tu je viac.som v 6.tom tyzdni ale potvrdila mi to lekarrka len pred dvomi dnami.test mi dvakrat predtym vysiel negativny len nejak som to iz citila ;) hlavne ma strasne bolia prsia a zrazu som priberala.v podstate z nicoho.a ked som sla konecne k lekarke tak mi hned robila ultrazvuk 😖 .a vietee co krasne tam bolo vidiet cierne fazulky.nie jednu ale hned dve takze dvojicky;)) velmi sa tesim🙂) zatial to vie len priatel.tak som zvedava na reakcie rodiny🙂 noo hlavne vam praajem vsetkym krasne tehu.w budem rada ak budete pisat ako sa mate a cititee hl.prvorrodicky ako ja;) ..tak sa drzte a uzivajteee si rastuce bruska.a eeestteeGratulujem

ladydka
14. jún 2013

Fugu77 ja mam tetmin 28.1. Tak potom davaj vediet ako sa mas a inak uz bol niekto s vas alebo sa chysta na prenatalny skrining? Ak ste z ke tak mozte napi.sat aj kam idete .diky

ladydka
14. jún 2013

@senselinka na tesst by som sa nespoliehala dvakrat mi vysiel negativny a termin mam tirz 28 1 potvrdila mi to az lekarka.a su to dokonca dvojicky tak vela stastia a malo strreesu ti prrajem.potom daj vediett co a ako

🙂

kahlann
16. jún 2013

@ baby ja viem ze ste v sukromnej teme, ale ja nie a chcela by som sa spytat ci niektora planuje ist na rizikove??? dakujem

linka
17. jún 2013

@kahlann ahoj,ja som od prveho dna na rizikovom,mam toho dost za sebou,tak preto...