Január 2014
Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách
Baby už ste prišli na niečo čo vám pomáha proti nevolnostiam?Mne je stále zle či je ráno či večer ☹ dúfam že to takto bude len prvé tri mesiace 😅
@tinnky no ved si predsa nejaká super tehulka, to leto zvladnes 😀 ja som ing. kvetinárka 🙂 tak robim svoju zalubu namiesto toho co som vystudovala, len ma tiez trochu trapi, ze tam nosim kadejake tazke veci a tiez chodim viackrat denne do chladiaku, kde je tak 5 stupňov 😕 a fučí tam studení vzduch, aspon bude odolné bábo, teda dufam. 😅
ahojte, mozem sa k vam pridat? zatial som si vas len obcas precitala, cakala som ako dopadnem u dr. nastastie bolo zatial vsetko v poriadku tak som rada. 🙂
baby je normalne mam taky vytok dost zlty aj zapacha je to normalne v tehotenstve?inak mne byvava zle skor nevecer okolo 6 az pokial nejdem spat nemava to byvat rano?🙂 ale nechj je to vecer rano som v praaci uz som dokonca aj zvracala zo zemiakoveho salalt:D
nejak to tu zastalo, aké sú vaše pocity, teraz také " hluché" obdobie,ze ? asi vsetky cakame na dalsiu kontrolu,ze 😕 🙂
@jardiniere vsetky sme v sukromnej teme, asi preto 🙂
Kde prosím je tá súkromná téma??
ludia co mate vsetky so sukromnymi temami? nie je to to iste? tak potom zruste tuto temu. clovek je len popleteny. 😝
@tinnky to je ta "nase poklady sa narodia v januari 2014"? , dik
@wariska pridaná
@lucinka1104 jej...dakujem ti pekne 🙂
Ahojte dievcata.s radostou sa pripajam sa do tejto temy🙂 som radaaa ze vas tu je viac.som v 6.tom tyzdni ale potvrdila mi to lekarrka len pred dvomi dnami.test mi dvakrat predtym vysiel negativny len nejak som to iz citila ;) hlavne ma strasne bolia prsia a zrazu som priberala.v podstate z nicoho.a ked som sla konecne k lekarke tak mi hned robila ultrazvuk 😖 .a vietee co krasne tam bolo vidiet cierne fazulky.nie jednu ale hned dve takze dvojicky;)) velmi sa tesim🙂) zatial to vie len priatel.tak som zvedava na reakcie rodiny🙂 noo hlavne vam praajem vsetkym krasne tehu.w budem rada ak budete pisat ako sa mate a cititee hl.prvorrodicky ako ja;) ..tak sa drzte a uzivajteee si rastuce bruska.a eeestteeGratulujem
Fugu77 ja mam tetmin 28.1. Tak potom davaj vediet ako sa mas a inak uz bol niekto s vas alebo sa chysta na prenatalny skrining? Ak ste z ke tak mozte napi.sat aj kam idete .diky
@senselinka na tesst by som sa nespoliehala dvakrat mi vysiel negativny a termin mam tirz 28 1 potvrdila mi to az lekarka.a su to dokonca dvojicky tak vela stastia a malo strreesu ti prrajem.potom daj vediett co a ako
🙂
@ baby ja viem ze ste v sukromnej teme, ale ja nie a chcela by som sa spytat ci niektora planuje ist na rizikove??? dakujem

@gabika223 tak to sa mas fajn, ja ho mam dost, ako keby som bola pribrata...ale nevadi mi to vobec, rifle este v pohode zapnem, myslim, ze to budem riesit o mesiac dva🙂 tak ty sa mas uplne super, ja ani nie zvysenu chut, skor sama neviem co by som si dala...ale najviac mi chuti teple jedlo, to je pravda..