Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@zuzuk22 no ak teda pojdem cisarak a je to tak ako pise buchta666 tak by sme sa este stihali 🙂 inak sa budeme tesne minat,ty mi mozno uvolnis lozko 😂 ta plienka je super,to v ktorom pepcu mali hentaku? Ja mam len taku tenku zirafovu :( ciapka bomba,odtial nevies odist naprazdno,ja tam uz nakupovala aj vel.74,mali vypredaj taku tuniku za 2€ a leginky tiez za 2€ 🙂
Bola som v zm v pepcu . mali tam viacej aj hrubsie aj tensie a za rovnaku cenu 🙂 veru z tadial sa na prazdno neda odyst 🙈
No som zvedava v akom poradi pojdeme rodit 🙂
aniko_h krasny 🙂 odkial ?
lalia87 krasna je ale vidno ze taka tensia. Tu mali aj take aj take . na tejto je napisane ze flanelova. Fajnova hrubsia je a tiez 1.29 e . aj saticky krasne 🙂
aniko_h a mozem sa spytat co ta to vyslo ? Dakujem
Kto tu nakupuje v zm ?? Ja som zo zm 😁
nikolienkaa
Jaaa 🙈
@nikolienkaa to som este nikdy nepocula. To sa uz nevola vatove tycinky do usi? 🙂
@sandri asi si to chceli tak špeciálne pomenovať 😂
Nechapem prexo mi vas stale nejde oznacit.
Co sa tyka vip izby po pôrode u nas neda sa dopredu zajednat.ale ja pevne dufam ze sa tam dostanem nakolko aj pri simonkovi som sa dostala sice az tretiu noc ale nevadi.ja mam radsej svoj klud a pokoj v takychto veciach a aj z hygienickeho hladiska ako ste spominali.nakolko spolocne sprchy a wcka su hrozne a na vipke som mala klud maleho pri sebe a nemusela som sa nahlit spät na izbu.a dalsia vec ktora mi vyhovovala bola ze ked sme isly domov mohla som si simca zobrat hned z vipky domov.ked neni mamicka na vipke misi sa obliect prejst vonkom na novorodenecke odovzdat oblecko sestrickam a oni oblecu drobca niektore maminy tam cakaju aj 2 hodky kym im drobceka donesu a to sa mi vobec nepaci.preto keby mam ist len na jednu noc na vipku zaplatim si ju uz len preto.
Monikapaal ja som vcera poskladala kolisku v ktorej bude buwat nakolko ma simi este postielku.novu postel budeme kupovat simcovi do noveho a preto sme to tak vyriesili ze mala bude v koliske.Prikladam aj foto.este neni na mieste ale po vianociach prerobime obyvku na spalnu ako som tu uz velakrat spominala 😊maly do nej uz aj babiku ulozil nacvicuje pomahat len dufam ze pochopi ze malinka neni babika😅
aniko_h
Som sa bála že budem sama, ktorá este nemá kočík 🙈🙉🙊
Tento tyzden by som chcela ísť doobchodu.
jetotu
Som zvedavá, co na ten balónik budeš hovoriť ale myslím si že budeš spokojná 👍
Ja chcem vyskúšať normálnu masáž hrádze. Máte s tým niektorá skúsenosti?
bany mna uz par dni tak cudne picha alebo boli alebo co to je na pravej strane pod prsom. Asi rebra kde su . myslite ze to je tym ze mala tam ma na yej strane nozicky ze ma tam tlaci?
zajtra mam poradnu. Snad sa dozviem, ako je krpec otoceny - pevne verim, ze hlavickou dole 🙂
sandri drzim palce ;)
aniko_h a uz ti to prestalo ? Mna to v dychani neovplyvnuje ale dost mi to prekaza....

lalia 87 tak mozno sa v nr stretneme🙂 asi tam pojdem aj ja rodit 🙂 a termin mam 23.1. Tak uvidime 🙂 inak dnes som bola v pepcu na skok a neodolala som 🙈 musela som kupit zas daco ruzove 🙈 tak aspon ciapocku za 1.50 🙈 a jednu tu plienku obrazkovu 🙂 zda sa byt celkom kvalitna aj hruba tak uvidime 😛