icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
26. nov 2016

lalia 87 tak mozno sa v nr stretneme🙂 asi tam pojdem aj ja rodit 🙂 a termin mam 23.1. Tak uvidime 🙂 inak dnes som bola v pepcu na skok a neodolala som 🙈 musela som kupit zas daco ruzove 🙈 tak aspon ciapocku za 1.50 🙈 a jednu tu plienku obrazkovu 🙂 zda sa byt celkom kvalitna aj hruba tak uvidime 😛

zuzuk22
26. nov 2016

😜

lalia87
26. nov 2016

@zuzuk22 no ak teda pojdem cisarak a je to tak ako pise buchta666 tak by sme sa este stihali 🙂 inak sa budeme tesne minat,ty mi mozno uvolnis lozko 😂 ta plienka je super,to v ktorom pepcu mali hentaku? Ja mam len taku tenku zirafovu :( ciapka bomba,odtial nevies odist naprazdno,ja tam uz nakupovala aj vel.74,mali vypredaj taku tuniku za 2€ a leginky tiez za 2€ 🙂

zuzuk22
26. nov 2016

Bola som v zm v pepcu . mali tam viacej aj hrubsie aj tensie a za rovnaku cenu 🙂 veru z tadial sa na prazdno neda odyst 🙈
No som zvedava v akom poradi pojdeme rodit 🙂

lalia87
26. nov 2016

Taketok 🙂 aha v zm,lebo u nas som nasla len taketo,na foto moc nevidiet ale je taka priesvitnejsia

aniko_h
26. nov 2016

Baby mne vcera prisiel rukavnik na kocik 🙂 tak sa tesiiiim 😍 ale kocik este nemam 😀

zuzuk22
26. nov 2016

aniko_h krasny 🙂 odkial ?

zuzuk22
26. nov 2016

lalia87 krasna je ale vidno ze taka tensia. Tu mali aj take aj take . na tejto je napisane ze flanelova. Fajnova hrubsia je a tiez 1.29 e . aj saticky krasne 🙂

aniko_h
26. nov 2016

@zuzuk22 na sashe som objavila pani ktora ich sije podla predstav. A je strasne teplucky.

zuzuk22
26. nov 2016

aniko_h a mozem sa spytat co ta to vyslo ? Dakujem

jetotu
26. nov 2016

@zardia27 no si ma potešila 🙂 tak kedy začínaš? 🙂 počas na mňa? Pozerám že sme v rovnakom týždni.vraj po 36 sa má cvičiť. Tak hádam tento týždeň dôjde 🙂

jetotu
26. nov 2016

Dnes mi je nejak,, ukopano,, Jonášek strašne vystraja celý deň, ledva chodím, ale tak smena vygulali na trhy 😌 🙂

nikolienkaa
26. nov 2016

Kto tu nakupuje v zm ?? Ja som zo zm 😁

zuzuk22
26. nov 2016

nikolienkaa
Jaaa 🙈

sandri
26. nov 2016

@nikolienkaa to som este nikdy nepocula. To sa uz nevola vatove tycinky do usi? 🙂

aniko_h
26. nov 2016

@zuzuk22 to ma vyslo 31€ + postovne 2,90€. Ale cena sa odvija od toho co vsetko tam chces mat. ci chces kozusinku, meno aj obrazok. su rozne aj take kde nie je vysite nic. Pani je tam pod menom konvalinka a ma tam toho velmi vela. Odporucam pozriet 🙂

nikolienkaa
26. nov 2016

@sandri asi si to chceli tak špeciálne pomenovať 😂

nikolienkaa
26. nov 2016

Tento rok som kúpila hotový adventný vez sviečok inokedy robím ale teraz nebol čas 😂
Tak moze začať advent 🙂

monikapaal
26. nov 2016

Next2me Kolíska už čaká na novú obyvateľku 🙂

fronili
27. nov 2016

Nechapem prexo mi vas stale nejde oznacit.
Co sa tyka vip izby po pôrode u nas neda sa dopredu zajednat.ale ja pevne dufam ze sa tam dostanem nakolko aj pri simonkovi som sa dostala sice az tretiu noc ale nevadi.ja mam radsej svoj klud a pokoj v takychto veciach a aj z hygienickeho hladiska ako ste spominali.nakolko spolocne sprchy a wcka su hrozne a na vipke som mala klud maleho pri sebe a nemusela som sa nahlit spät na izbu.a dalsia vec ktora mi vyhovovala bola ze ked sme isly domov mohla som si simca zobrat hned z vipky domov.ked neni mamicka na vipke misi sa obliect prejst vonkom na novorodenecke odovzdat oblecko sestrickam a oni oblecu drobca niektore maminy tam cakaju aj 2 hodky kym im drobceka donesu a to sa mi vobec nepaci.preto keby mam ist len na jednu noc na vipku zaplatim si ju uz len preto.

fronili
27. nov 2016

Monikapaal ja som vcera poskladala kolisku v ktorej bude buwat nakolko ma simi este postielku.novu postel budeme kupovat simcovi do noveho a preto sme to tak vyriesili ze mala bude v koliske.Prikladam aj foto.este neni na mieste ale po vianociach prerobime obyvku na spalnu ako som tu uz velakrat spominala 😊maly do nej uz aj babiku ulozil nacvicuje pomahat len dufam ze pochopi ze malinka neni babika😅

zardia27
27. nov 2016

@jetotu ja uz som skusila 🙂 citala som ze najskor 34 tt sa da zacat, oficialne pisu od 36tt...

cookiee
27. nov 2016

aniko_h
Som sa bála že budem sama, ktorá este nemá kočík 🙈🙉🙊
Tento tyzden by som chcela ísť doobchodu.

jetotu
Som zvedavá, co na ten balónik budeš hovoriť ale myslím si že budeš spokojná 👍
Ja chcem vyskúšať normálnu masáž hrádze. Máte s tým niektorá skúsenosti?

zuzuk22
27. nov 2016

bany mna uz par dni tak cudne picha alebo boli alebo co to je na pravej strane pod prsom. Asi rebra kde su . myslite ze to je tym ze mala tam ma na yej strane nozicky ze ma tam tlaci?

aniko_h
27. nov 2016

@cookiee my sme ho prave tento tyzden objednavali a caka sa nan 2 az 4 tyzdne. Ale skor som moc nechcela objednavat. 🙂

aniko_h
27. nov 2016

@zuzuk22 ja som to mala cca v 20 tyzdni a trvalo to par tyzdnov. a pytala som sa lekarky a nevedela mi vysvetlit, ze s coho to moze byt. mne sa aj tazko dychalo vtedy, lebo to vtedy ovela viac bolelo.

sandri
27. nov 2016

zajtra mam poradnu. Snad sa dozviem, ako je krpec otoceny - pevne verim, ze hlavickou dole 🙂

zuzuk22
27. nov 2016

sandri drzim palce ;)

zuzuk22
27. nov 2016

aniko_h a uz ti to prestalo ? Mna to v dychani neovplyvnuje ale dost mi to prekaza....

aniko_h
28. nov 2016

@zuzuk22 ano prestalo to z nicoho nic.

Jaaaaj baby mna tak pali zaha,ze mam pocit,ze mi cele telo hori. O jednej som sa zobudila na to, vypila som uz pol litra fatry, pol litra mlieka a neprestva.zufala som.a rano do roboty. To zas bude den 😢