Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@nikolienkaa no ved si uz v 36tt...uz to musi zacat povolovat🙂
@grelu ked je to moje prvé bábätko vo všetkom som nováčik 😂
Baby tak mne kazal prist doktor 5.12. ukoncit PN s tym, ze od 7.12. nastupujem na matersku a na poradnu pojdem az 14.12.
Zacala som balit kufor :D Kolko beriete tych jednorazovych podloziek? Vsak mi to vsetko ani do toho kufra nevojde :D
@lenkavalkova ja mam zvlášť taký kufrík s tými vecami do pôrodnice to som si kúpila v lekárni a tam mam aj tie podložky a podobne
@nikolienkaa a co vsetko v tom je? Ja uz som nakupila skoro vsetko zvlast, tak sa to pokusim napchat do toho jedneho kufra nejako...
@lenkavalkova a to kde si kúpila a kolko to stalo?
@lalinka18 v lekárni ,su tam take základne veci do pôrodnice ,vyšlo to 12€
Su tam podložky , jednorazové nohavičky 2ks, ale ja som si este kúpila 5ks,potom dva balíky popôrodných vložiek ale to si chcem este dokúpiť tiež,potom tam boli aj dve vzorky plienok pre bábätko bella happy ale ja chcem používať len pampers tak som to vybrala z tadiaľ,potom su tam prsné tampóny , intimky... a taaak 😊
@lenkavalkova zabudla som ta označiť vyššie 🙂
@mattkapd ja som pri prvom nastupovala na MD o 2 tyzdne neskor ako som mala... Cize som bola doma na MD len mesiac pred porodom... Moja dr akosi pozabudla, ze by ma trebalo aj vypisat.... Na personalnom v praci som povedala, ze sa moja dr sekla a bolo im to tak jedno... Samozrejme MD mi koncila potom o 2 tyzdne neskor ako mala....
Maminky dakujem za odpovede😉..
Ahojte baby.vedeli by ste mi poradiť som v 32tt1,v sobotu v noci som mala bolesti ako na menstruaciu az do noch mi vyrazala ta bolesť trvalo to 3krat po cca 3 4 min.poradnu mam az buduci tyzden.....je to moje prve babo a bojim sa....dakujem za odpovede.
@kostrmenka zažila som to pár krát aj ja...tiež sa to dialo v noci a trvalo to asi 2hod....to su len poslíčkovia...taká mala skúška pred ozajstnými kontrakciami 😉...tak teda žiaden strach 🙄
@kostrmenka ano ako pise yanulienka1 su to poslickovia neni sa coho obavat ale je to neprijemne 😐
@nikolienkaa dakujem za ukazku. Tiez mam kupene 2 baliky poporodnych vloziek, ale este asi 1 dokupim. Jednoraz. nohaviciek mam 5 ks, to by mohlo hadam stacit. Ale podloziek pod seba mam taky velky balik 35ks a to sa mi zda zbytocne vela tam brat. Tak som bola zvedava, ze kolko beru ostatne baby. Ja si nepamatam kolko som pred tymi 9 rokmi potrebovala 🙂
@yanulienka1 dakujem za info.aspon mi odlahlo.☺
@fronili dakujem za informáciu ☺
Ach ja som velmi nastvana, v stredu som poslala uctovnickam pnku s materskou, dnes mi pise kedna ze ju stale nema a ja som to poslala obycajne :( porazi ma ked sa to stratilo ani neviem ako to potom riesit.. druha uctovnicka neviem ci to ma zajtra jej zavolam :(
baby krasne bruska mate vsetky 🙂 ja odfotim zajtra 🙂 sme boli inak este s olim na prechadzku teraz vecer od 19h do 20h a uz po ceste domov ma nejak cudne zacalo boliet brucho 😒 som sa ledva domov dogulala oliho umyla prezliekla a dala spat. Teraz uz lezim. Dnes uz len oddychujem. Uz je to lepsie ale ziadna slava 😥
ahojte baby. Tak ja dnes blby den. Volala mi gynekologicka, ze z vyteru ktory mi robila minuly tyzden prisli vysledky a mam tam bakteriu e coli. tak od zajtra si budem musiet davat nejake tablety alebo co z dola :( a, ze to treba preliecit, lebo keby sa mi zacal otvarat krcok tak by to mohlo uskodit malinkej. tak som s toho teraz na nervy a modlim sa aby ani nahodou som sa nezacala otvarat. Inak my s bruskom teraz takto

@nikolienkaa dakujem velmi pekne gynekolog vravel ze nie ale tiez sa mi to moc nepacilo..tiez tam asi vybehnem po tom po papier a dakujem moc