Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Babule, je mozne,ze pribudajucimi tyzdnami sa babo menej hybe? Som 33+5 dnes. A proste, citim ju malo...
@mariajuraj áno lebo uz ma menej miesta ja som tiež cítila malého cca 32-33tt menej ale teraz robí zas asi aj stojky 😁
@nikolienkaa ty uz si 36 tyzden takze alchemilku mozes pit si myslim.
@mariajuraj aj mne sa mala poslednd dva dni moc nehybe skor minimum.asi nema miesto
Ahojte baby. Dnes rano ste sa poriadne rozpisali. My s drahym sex nemame asi od polky leta.strasne ma to bolelo uz tak še to nechali tak.pritom on uz dost nevladze.ale neviem co mam robit.
Ja som vcera vecer rozmyslala nad tym,ze co by bolo keby som mala rodit na vianoce alebo silvestra a bolo by to dost smutne.nemam sice este dieta doma ale tak sviatky stravit v nemocnici mi pride smutne.a to nielen pre mna ale tak aj rodicia aj partner potom s tych sviatkov nic nemaju.a tiez nechcem aby sa malinkej datum narodenia spajal s nejakym sviatkom.😒
Ja si ani nepripustam, zeby som mala stravit Vianoce v nemocnici. Tato myslienka mi nenapadla ani raz, kym som to tu nezacala citat 😉. Ale tak moje prve dve deti vydrzali v brusku az do konca, tak hadam vydrzi aj toto tretie 🙂. Ale po Silvaci uz to bude cim skor duuuufaaam 🙂
@lenkavalkova ja mam teda take obavy ktorý sviatok budem v nemocnici ked termin mam 1.1. 😂 A sem tam ma uz bolievaju kríze čiže by to mohlo byt aj skôr aj doktor mi napísal 29.12.
Ja by som priala tak aby za nejake dva týždne sa vypýtal na svet ❤️
@nikolienkaa ja keby som si mala vybrat, tak radsej Silvestra v nemocnici. Toho si uz v nasom stave aj tak velmi neuzijeme. Ale mas pekny termin 1.1. :D Krasny zaciatok Noveho roka ;)
Aj ja už začínam jest konopné semiačka, alchemylka o týždeň a aj čaj z listov ostruziny :D s aniball začínam o týždeň :ad začína RO byť také čudné... Také... Zrýchlené :D pri malej nemám ani čas si uvedomovať ako to zbehlo a že sa finish blíži 😂🙈😂🙈
Babenky taksi idem polezat do nemocnice... Vraj sa neotvaram ale zevraj mi asi trochu odtieklo plodovej vody tak uvidime
@aniko_h
No pri prvej sme mali sex často a az do stavu keď som sa nezačala otvárať (30tt) ale teraz je to OK áno boli to stále viac ale mam pocit ze mi to pomáha na bolesti :D aj keď som už dosť nemotorna :D ta bolesť, origo bolesť bude až po pôrode,,tenkrat poprve,, taký pocit som mala 🙈 a to som mala sc. Takže dole nič nenarusene. Neboj sa keď doma nemáte ešte babo a malé sa vypýta počas sviatkov, nebudeš smutná uvidíš 🙂 táto bude oslavovať s rodinou, ty budeš mať všetky myšlienky len pri malickom, a nebudeš to tak brat 🙂
@verunqha23 jejda to fakt? 🙈 ako si prišla na to ze voda odchádza??? Ja mam taky,, mokrý výtok,, ale neviem ci to je voda. No hlavne ze sa neotvaras, bude to dobre 🙂 spoznáš nové kamošky 🙂 len oddychuj a nech ti to zbehne 🙂 budeme sa tešiť na tvoje správy 🙂
@verunqha23 Neboj nic, dobre bude. Aspon budes pod dohladom. Drzim palce 🙂
@verunqha23 drz sa moja, aj mne odtieklo trocha asi v 32.tt ale potom sa mi dotvorila a na sone v 34.tt uz som mala hodnoty normalny priemer...
@jetotu ten aniball si mam ako vyvarit?hrniec voda a ten balónik tam dať ? Zovre a vyberem ? 😁
@nikolienkaa neviem není v návode? Mne ešte neprišiel 🙈 asi zajtra
@jetotu ani nie mala som si rovno kúpiť aj ten kelimok do mikrovlnky ale to je jedno uz 😂
@verunqha23 drzim palceky a ozvi sa nam hlavne ze je vsetko okrem toho oki oddychuj😊
Baby??? 30 ks jednorazových plienok mi do pôrodnice stačí?????
@balee Ano staci 🙂
@lenkavalkova dakujem 🙂
@jetotu áno bolo to v návode vo vodnom kúpeli 70'C na jednu minútku
Uz to mam hotovo este som to vystriekala takým dezinfekčnym sprejom to som spolu objednala a možem začať ,ale od zajtra začnem naraz aj s alchemilkou piť tak a uvidím snáď to pôjde ako po masle 😂
Baby akurat sme dosli s 2hodinovej prechadzky. Vyzimeny riadne. Unavena som ako kon 🙈🙈🙈
@fronili aj ja mam ist na firemnu vianocnu party 9.12.,no som tiez zvedava co si obleciem 🙄 aj tak pojdem len na chvilku,hlavne sa najest,kedze mam mat ten kludovy rezim,ktory samozrejme nejako nejde dodrzat pri krpcovi a uz aj mne zacali poslickovia,co som doteraz nemala...ale este ten mesiac musime dat 😉
ja som si dnes uz urobila vianoce a ze umyjem vanu umyvadlo a wc, baby ja za minutu umyvania vane co len dam cif a prejdem hubkou a oplachnem som bola narobena ako kon, krize som mala v prdeli...
@veronikanellka171 ja podobne tak 😩

A možem uz začať pot tu alchemilku ?
A ten aniball si mam ako vyvarit ? 😂