icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

lalia87
4. dec 2016

@kwr 😂 😂 😂
Ja mastny krajec chlebu s kyslou uhorkou,jedlo meho mlaadi 😂

aandreja
4. dec 2016

@nikolienkaa ooooo niekto cely rok posluchal 🙂 ja som dostala minuly rok na narodky naramok.. Zboznujem PANDORU! Skoro vsetko sa mi od nich paci.. Ja s malou dusickou cakam na Vianoce prsten od nich.. Uvidime ci som aj ja posluchala 😀

nikolienkaa
4. dec 2016

Dneska som uz sem tam aj necítila ze chodím take som mala opuchnuté nohy,tak som si vygooglila čoby bolo dobre a ze tento krém tak som šlo ho šla kúpiť do lekárne stal 8,33€ ale je PERFEKTNÝ 👌 Opuchy po chvíľi ustupujú a ma to taký chladivy účinok .... hneď sa cítim o 90%lepsie 😊☺️

majaon
4. dec 2016

Maminky ja som taka nevladna uz,vkuse citim krize a normalne vidno,ze mi kleslo brusko,takze mala je uz asi dost nizko,aj palenie zahy zmizlo,to asi tiez nieco znamena,co myslite?lebo ja bojim bojim 😲 nech este mesiac vydrzi baba jedna 😍 boze akurat dostala taku stikutku,ze aj mna celu natriasa 😀

nikolienkaa
4. dec 2016

@aandreja a to sme si kúpili obývačku a televízor a boli na dovolenke a minule Vianoce kúpili auto 🙈 Na hlavu ľudia 😂
Prosím ta chcem sa ta spýtať on sa po chvíli potom ze roztiahne ? Lebo ja som chcela väčší a ze on sa roztiahne nechceli mi zbytočne ze predávať veľký ...tak teda neviem ? Pritom ten co som chcela este viac tak bol aj drahší ze keby chcú tak mi predaju aj ten ,ale povedali,ze radšej tento a roztiahne sa

aandreja
4. dec 2016

@nikolienkaa no trocha povoli ja som si vyberala tak aby som pod naramok vedela strcit 2 prsty.. Lebo ked tam budes navliekat koralky tak tie budu trocha uberat miesto ale prave ich vaha ho po case roztiahne.. Ja ho nosim stale 🙂

kwr
4. dec 2016

@majaon neboj to date, len jej rozpravaj ze este nech vydrzi mne kl

kwr
4. dec 2016

@lalia87 ja kebyze mam.domacu mast a chleba tak asi.neprejdem cez dvere;)))
Len si uzi ja by som celu krabicu keksov.vymenila.za krajec hviezdickoveho chleba s domacou.mastou mnaaam

nikolienkaa
4. dec 2016

@aandreja kraaasny maaas 😍 Ja mam veľkosť 18 a tiež sa mi tam zmestia 1-2prsty tak asi to tak ma byt 😉

lalia87
4. dec 2016

@kwr ja keby som sa neovladala,tak jem vkuse len mastne chleby,toho viem zjest aj tri krajce a neni mi dost 🙂 ale co to take tenucke krajicky,keby taky poriadny drevorubacsky zadelin,to by bolo 🙂 mnam. Na zac.tehu ked som vkuse grcakvala,tak ked som si rano dala mastny chleba alebo slaninu,nic mi nebolo 🙂

sandri
4. dec 2016

Mne sa dnes maly snad ide prekopat z brucha von. Do toho slabe menzesove bolesti, takze mi je veselo...

kwr
4. dec 2016

@lalia87 ja si musim davat pozor kvoli.mojej vahe uz pred tehu...nastastie aj pri Ozzym.aj teraz som isla rodit asi o 3-5kil.lahsia nez pred tehu...kebyze ale.mam.domacu stravu tak isto aj ja naberiem velaaaa;)))

gulocka7888
5. dec 2016

@sandri aj ja to mavam v poslednej dobe.Je to teda normalne?

sandri
5. dec 2016

@gulocka7888 ano, telo sa pripravuje na porod.

adad23
5. dec 2016

Tak @zuzuk22 a @fronili ďakujem za povzbudenie 🙂 dávajú ho pod svetlo, čo to rozkladá tak som zvedavá o koľko mu kleslo..

zuzuk22
5. dec 2016

@adad23 oli bol tiez pod tym svetlom jeden cely den. A pomohlo . drzim palce 🙂 domov sme sli este s malou zltackou ale ustupovala uz.

zuzuk22
5. dec 2016

@lalia87
Diez som si vcera dala rozok s domacou mastou kacacou od svokra 🙈🙈🙈🙈 a dnes u dr ze pridal som vam 1 kg . 😂 som mu povedala ze aj 2 moze 🙈 ale nechal jedno 😂

zuzuk22
5. dec 2016

Inak dnesna poradna celkom fajn 🙂 o 7h som uz bola v ambulancii 🙂 sestricka mi zmerala tlak zobrala krv. Dr mi spravil ster z dola do laboratoria a robil mi aj take rychle sono 🙂 odmeral hlavicku ze 8 a polcenty ze to sedi 🙂 dali mi uz aj papiere na matersku tak musim skocit na socialku volakedy v najblizsej dobe . som sa ho pytala ze co by mi odporucil ci ist rodit lv alebo nr . a ze on v lv este nerodil ze tak mi ani nebude hovorit a nahovarat ma ze mam ist kde sa mi to zda sympatyckejsie . neviem sa rozhodnut....

nikolienkaa
5. dec 2016

@zuzuk22 to je dobre ze poradňa dopadla super ..
Idem sa vyjadrit k tej pôrodnici .. ja som stale ze budem rodiť v LV,ale za prvé poriadne to tam nemajú ani vybavené ani inkubátory keby dačo a posledné mesiace tam robia nejake zmetky.... rozprávala som sa s jednou maminkou co tam rodila mala aj zaplateného lekára a kašľali na ňu a zaviedli jej este do rany aj zlatého bacila toho co všetko zhnisa z neho... tak sa s nimi este aj súdi ...

zuzuk22
5. dec 2016

Inak sestricka mi este hovori ze napisala som vam dalsiu poradnu o 2 tyzdne a doma to pozeram a sak to je tyzden a pol ....😮 dala ma zasa 14.12...pobede

zuzuk22
5. dec 2016

@nikolienkaa tak teraz zasa neviem....lebo priatelova sesternica teraz asi 3 dni dozadu rodila v lv a ze super vsetko ze aj druhy kratt by sla len tam.... Tak zasa si mi nepomohla 😁 ale bojim sa tam ist koli tomu ze ak sa nahodou nieco stane tak tam na to neni vybavenie a prevazaju inam

cookiee
5. dec 2016

@nikolienkaa
Zaberá Ti tento krém aj na žily? Lebo ja nemám veľmi opuchnuté nohy ale trosku mi popraskali take malé žilky na pravej nohe v predu a dr. mi odporučila na žily tabletky a bandáž. Ale nechcem sa pchať tabletkami 😒

nikolienkaa
5. dec 2016

@zuzuk22 no a koľko krát bábätko zoberú (napríklad do Nitry alebo do nových zámkov )a mamu nechajú tam ze nemajú miesto ...
ja budem rodiť v nr mam vybavenú aj pôrodnú babu ale este uvidím vlastne po štvrtkovej poradni lebo idem skonzútovat cisársky a ten keby mam tak asi nové zámky alebo partizánske lebo nitra nemá anesteziológov chápeš 🙈😂

@cookiee ten krém som si kúpila len včera nohy som mala take opuchnuté ze nevidelo mi rozdiel medzi členkom a lýtkom a jedno natretie a opuchy zmizli neviem si ho vynachváliť je fakt perfektný ...Teda pre mna osobne 🙂

nikolienkaa
5. dec 2016

@cookiee a teda so žilami nemam problém este žiadny

zuzuk22
5. dec 2016

@nikolienkaa chapem videla som v spravach o tych anesteziologoch v nr.... Bratova zena zas rodila v partizanskom pred mesiacom ale prirodzene

zuzuk22
5. dec 2016

Baby poradte . aky datum mozem dat od kedy chcem ist na matersku jed mam termin 23.1. ? A tu kolonku pre zamestnavatela to treba ist dat vyplnit do roboty este predtym ako to zanesiem na socialku ? Ci ako ? A z tej opacnej strany treba co preciarknut ak som teraz este na rodicovskej s olim do konca roka a som aj zamastnana? Dakujem 🙂 inak stale dufam ze budem mat estevaj teraz tu vyssiu matersku ako s olim 🙈

zuzuk22
5. dec 2016
fronili
5. dec 2016

@zuzuk22 mne datum vypisal gynekolog mam tefmin 25.1. A matersku mi napisal od 16.12 tak si daj o dva dni menej ako mam ja😜myslim si ze najskor zamestnavatelovi a potom na socialku.ja som nezamestnana takze mi pride papier ze nemam narok na matersku😕

lalia87
5. dec 2016

@zuzuk22 a tebe nenapidal doki ze kedy.mas.nastup na MD? Ved to vypisuje lekar. Ja mam tp 31.1.a v tehu kniz.mam napisany datum na matersku 20.12.

nikolienkaa
5. dec 2016

@zuzuk22 nápis si presných 6 týždňov pred termínom pôrodu ten dátum ze nastupujes na materskú