Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@lalia87 ano? Dobre 🙂 lebo aj ja mam vytok ale toto ma prekvapilo 😀
Baby ja neviem ci som taka jedovata na vsetko.prehnane alebo opodstatnene 😂 prisla som o pol 12tej od doktorky a dole sme mali oznam,ze dnes budu robit s kanalizaciou a vypnu vodu ale daju vediet kedy. Nechapem,to som mala kazdu chvilu chodit dole a pozerat kedy dopisu cas? Dosla som dom,vypila vodu a dala magnezko lebo mi bolo brutal zle,lahla na 10min,vstala ze idem nacapovat do flias vodu a uz nesla? No ide ma vystret. V hajzly domestos nastriekany,ja sa uz docuram a aj to druhe :D o chvilu ma dojst navsteva a nemam jak kavu uvarit,nic..mam len jednu mineralku..no taketo veci sa oznamuju v ten den? Ci som prehnane nervava?
@veronikanellka171 no niekedy to vybehne zo mna az takto,najma rano to byva,niekedy aj cez deb,ale potom je zas normalny resp.ziadny.
@lalia87 mna by to tiez neskutocne nastvalo + hormony 😂😂😂😂
Baby od noci mi nie je dobre. Chvíľami mi tvrdne brucho, občas ma tam tak cudne pichá, mam taký divný tlak ale nie ako na menzes. Prišla som aj z prace skôr a poctivo ležím. Malé sa naposledy hýbalo asi o dvanastej. Myslite ze je to ok? Nechce sa mi preto vystrájať a bežať na pohotovosť.
@jetotu
rodicovsky si ides zrusit ty osobne na urad prace, no az s papierom zo socialnej poistovne, ze ti priznavaju matersku a v akej vyske. Mne odporucili z uradu prace ist 2-3dni po zacati materskej si pre papier na socialnu poistovnu osobne, lebo oni to sami posielaju az do 30dni. Dufam, ze som to napisala zrozumitelne. ;)
Ja uz chcem rodiiiiit 😍😂😂
@nikolienkaa aj jaaaaaa
@petra1_2017 ahoj skus si lahnut na chrbat je to neprijemna poloha skus vyprivokovat babo k pohybu aby si bola v pohide ze malinke je tam😀
Vyckaj ak nic tak zbehmi na pohotovost za kontrilu nic nedas radsej panika pre istotu ako byt v strese
Ja mam odposluch super vex pre taketo pripady ked mam obavu hned pocuvam ozvi malinkej
Ahojte baby..chcem sa spytat ci niektorá je podobne a riešila uz materskú. Ja som teraz s malým na rodičovskom príspevku, maly ma 2 roky aj 4 mesiace a dostala som papier teraz od gynekológa do sociálky ale neviem ci to mam zaniesť zamestnávateľovi ked som bola pred odchodom na prvú materskú zamestnaná alebo mam sama to zaniesť. Dakujem za rady
Ženy na koľko vydrží tak balík plienok (80ks) ?
Koľko asi budem potrebovať plienky c.2? Co su vlastne do 6kil
@nikolienkaa velmi zalezi ake velke sa ti narodi babo. U mna je odhad cez 4 kg, takzr ja na c 2 prejdem hned po navrate z porodnice. Ale tiez netusim, kolko ich vyuzijem... Teda ako rychlo bude babo priberat...
Baby dnes total stres vzala som malych na trhy kuk Mikuláša a v dave mi z kabelky ukradli penazenku kym som mladsieho mala na ramenach uplne zufala som bola o peniaze neslo ake vsetky doklady tam boli ked sa dav rozplynul a ja som uz bola zmierena s kradezou akurat kreditku a obciansky som hned blokla tak mlady par s dcerkou ju nasli a na podiu ma vyhlasili stastna ako blcha som bola peniazky zmizli ake doklady vsetky ostali😀
@nikolienkaa ja mam kupene dvoje jednotky a troje dvojky neviem ako bude malinka priberat ale rozmyslala som nakupit trojky tie sa pouzivsju dlhsie.ale neviem teda.nepamätam si to dobre ako to bolo pri simovi
Jednotky sú od 2-5kg ja som kúpila jeden balík len a potom prejdem na dvojky
@nikolienkaa priemerne rataj 10 plienok na den... a kolko budes pouzivat 2-jky je tazko povedat, uvidis ako bude babo rast... 🙂
Aj ja kupujem aby som mala 2x jednotky a 2x dvojky
ahojte baby. ohladom plienok. my sme jednotky pouzivali cca 1,5 mesiaca. maly sa narodil ako 3050g a aj tie jednotky mu boli vacsie 🙂 takze teraz urcite viac ako 2balenia jednotiek, a trojky som uz kupovala z lidlu, znacka toujours, ked boli v akcii. nikdy ich neprepiskal ani neprekakal. ale je pravdou, ze od 7 mesiaca sedi na nocniku, cize kakal uz do nocnika
@veronikanellka171 ja mam zatiaľ po jednom tie aj tie ... a rozmýšľam ze dokúpim si dáke 4baliky este dvojok...ci?
Baby dneska 35tt .. mam biely vytok uz asi tyzden a dost ma to svrby ... cipky nepomahaju co si mam dat 😲. 8.12 idem na kontrolu
@nikolienkaa ja kupim dvoje dvojky a smad potom niekedy februar-marec budu zasa v akcii 😀
@majkavid aj ja som to mala dala mi masticku ci som raz si zaviedla do vnutra a hned to preslo
@majkavid ahoj ja mam to iste bola som u gynekologicky a ta mi povedala ze vzdy po cikani alebo ked ma to strasne svrbi ze sa mam zo spoda umyt studenou vodou a natriet sa nanestenom ... A nemozes sa kupat v teplej vode lebo tam je viac bakterii alebo co uz neviem ako mi to vysvetlovala

@veronikanellka171 ja to mam cele tehu 🙂