Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@veronikanellka171 ani nehovor kazdy den rozmyslam ako malinka asi vyzera a ledy sa asi vypyta atd atd strasne som nedockava
Jaj inak babi dnes ako sme prisli od mikulasa svokor isiel domv a mi volal ze svokre padol v praci sijaci stroj na ukazovak a ze ho mala zlomeny a miseli jej prst zasivat nakolkp drzal len na spodnej kozi🙈🙊keby nezachytila masinu tak jej ho urve cely.v podstate jek vysel len na kozi.o sviatky ma postarane ruku musi mat stale hore aby sa jej tam nedostala krv a basledne infekcia.sice nevladzem ani ja uz doma ale ponukla som sa jej ze ak by potrebovala pomoc pridem😊len nech sa jej to rychlo zahoji a je fit.
Babyyyy nas Alfie uz ma hlavicku za.lonovou kostou pripraveny na velky finis!!! Prave som segre bookla.letenku na stvrtok, a cakam netrpezlivo kedy sa rozhodne narodit🙂
@veronikanellka171 ano stale mam pocit ze bude blondak🙂 ale vlasov uz ma.mrte ako nam.potvrdili.na 3D v 34.tyzdni:)
@kwr jooooj ty ho uz budeš zachvíľku držať v náručí 🙂 len nech všetko ide ako po masle ....a to ja som este 3 dni dopredu pred tebou a ja len sem tam nejake bolesti ale neviem k čomu to pripísať 😂 Štvrtok mam poradňu uvidime ako sa mame my 🙂
@kwr inak aj mne sem tam tak ztvrdne brucho ja som myslela ze ci to nemôže byt ze sa maly tak napína 😁😂
@nikolienkaa dufam ze ano druhe vraj idu rychlejsie...tak ja teda cakam vsetci spia a mne brucho ako.kamen uz asi hodku a pol a maly kope ako najaty...ci si budem.vobec moct lahnut netusim...asi som.toho dnes robila trosku moc...ved uvidime🙂
Bubaky vyvalene,ako inak
@marusia_81
Tiež ma trápi podobná dilema 😵
Mne sa tiež páči z tých troch nad ktorými uvažuješ najviac Simonka 🙂
My čakáme chlapčeka a každý sa ma pýta na meno ale ja som sa este nerozhodla na 100%......juuuuuj
@aniko_h mnaaaam to by som si dala aj ja povedat.Aspon viem co si urobim zajtra nacranajky.Akurat som dojedla ale milujem krupicu.
Vcera som zahajila vianocne pecenie - medovniky su hotove 🙂 okna umyte, skrinky upratane a vydrhnute, uz len sedacku vycistit - to sa chystam zajtra, a potom sa pustim do prania detskych mini veciciek 🙂
@sandri sikulka.Nam napiekla svokra ale chcela som aj ja aspon suhajdy alebo linecke.Len mam sprisneny rezim lezania a vcera som bola len pracku zapbut a potom vybrat pradlo a vecer take bolesti v podbrusku ze som sa len modlila aby sa to nezhorsilo a ja nemusela do spitalu.Tak dnes len nohy hore.
@gulocka7888 tak kasli na vsetko a pekne lez. Zdravie teba a babatka je dolezitejsie ako domacnost a kolace. Moj prvorodeny prce mesiace v noci bol aj 10x hore, ja som bola chodiaca mrtvola a prve vianoce vyzerali asi tak, ze co to popratal mm, zvysok bol neupratany, okna neumyte a kolace mi napiekla mama. A sme tu 🙂
Zeny ja neviem co je so mnou posl.tri dni,ale ja som tak brutalne unavena,ze ja nic nic nevladzem,nemam ziadnu silu,ani päsť neviem zovriet. Kleslo mi dost to zelezo,vcera som si dala prvu tabletku,zas si davam magnezko a uplne som znicena. A to som len 33tt,ja neviem co to je 😔
@lalia87 no ti nezavidim hadam sa to uz zlepsi aspon trochu 😔 ja som na tom podobne ....ale mna zas posledne 3 dni tak cudne bolieva brucho ze ma chytaju uz trochu obavi. Z olim si nepamatam ze by ma tak bolelo 😳 a tiez som este len 33tt plus 3 dni .. A niekedy ma tak kope ze au au 😥
@lalia87
@zuzuk22
Toto iste som.mala pred tyzdnom baby...spala som kam som sadla a nic nepomahalo...potom to.preslo do.opacneho extremu a bola som ako naspeedovana a.hura upratovat len co som otvorila.rano.oci...
A vcera sme sa cely den.nezastavili.a vecer som este gruntovala byt a o 10 mi zacalo seriozne tvrdnut brucho....a trvalo to 3 hodiny a par kvapiek.krvi na.papieri..muz som myslela ze ideme...v noci to.povolilo.ale dnes.len co.zdvihnem.maleho alebo.prejdem.par metrov zase tvrdne...k tomu ma maly trochu zvysenu teplotu a len na.ruky a mojkat...preto hovorim nezente sa, vy mate este prilis.skoro...sral.pes upratane, jedine co treba dopiect su miminka, ostatne pocka...pozrite na mna mam.upratane ale.platim za to...a tu ma.lekar ani nepozrie pokial.mebudu kontrakcie a odtecenie vody alebo velke.krvacanie...vyloztr si nohy ak.mozte a kuknite film alebo rozpravku🙂
Baby a máte uz aj živý vianočný stromcek postavený ? My ho zatiaľ mame este stale v kybli na terase ...neviem kedy ho mame dať dovnútra
@nikolienkaa aj my ho mame este v kybli a uvazujem po vcerajsku ze.mozno uz cez vikend ked tu bude segra s neterkou ze ho.postavime teda ak dovtedy vydrzi Alfie tam.kde je;)
My mame umeli🙂

@veronikanellka171 tiez niekedy uvazujem ako asi vyzera 😍