icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

fronili
8. dec 2016

@sandri ja by som pre istotu sla dokimu kvoli riziku preklampsie.nechcem strasit ale je to nebezpecne.ci uz je lepsie?kazdopadne nech sa ti polepsi

nikolienkaa
8. dec 2016

Tak moja poradňa dneska všetko super ,malinky ze je uz dosť veľký 😁 Ručičku mal pred tvarickou a dačo robil s prstekami asi rátal koľko bude mat peniazkov 😁 A ohľadom tich mojich močových ciest zajtra idem do Nitry urologovi prediskutovať ci nebude vadiť prirodzený pôrod 🙂 robili mi ster na toho streptokoka a o tyzden mam ďalšiu poradňu ❤️

sandri
8. dec 2016

@fronili ahoj, uz je lepsie. Ale stale som strasne unavena. V noci som malo spala. Cez obed som si pospala 40 min, ale uz zase ma tlaci k zemi. Zial, povinnosti nepustia, uz nemozem polihovat ☹

nikolienkaa
8. dec 2016

@kwr si este 2v1 ?? Ked tu je tak ticho 😁

kwr
8. dec 2016

@nikolienkaa zatial sa drzim🙂 muz ostal so.mnou doma dnes tak som mohla doobeda dospat🙂 uz musi vydrzat len do zajtra chrust maly;)

veronikanellka171
8. dec 2016

No baby dnesna poradna
Mala ma 2670g a mam makky krcok a som pootvorena, povedala ze urcite to bude dievca roku 2016.. hovorim skontrolujte ci nema pipika priatel stale rype, - ona jooj toto je baba ako lusk toto okolo chlapca ani neslo 😂 No a dalsi tyzden uz idem do nemocnice na poradnu

misinkad
8. dec 2016

@natalia_17 ja asi 5x a som na 25cm

zubrienka1
8. dec 2016

@veronikanellka171 a ku komu sa chystas? Budes si aj zazmluvnovat dr.?

jetotu
8. dec 2016

Baby ja ten aniball ešte neotvaram :D bojím sa že v utorok mi povedia ze pôjdem na sc :D neviem podvedome mám strach ze opäť bude rýchla smršť 🙈

veronikanellka171
8. dec 2016

@zubrienka1 pytala som sa jej a ona ze mam ist k dubcakovej, ale zazmluvnovat neviem no, 300€ je dost.. a kamoska vravela ze vacsinou ti daju vyvolavacku ked je sanca ze bude mimo v tvojom termine

natalia_17
8. dec 2016

@jetotu ja idem v piatok na kontrolu na biometriu - sono koli polohe a elkosti plodu tak tiez je mozne ze nakoniec to skonci sekciou...

zubrienka1
8. dec 2016

@veronikanellka171 ja by som si rada niekoho zazmluvnila. Mam maleho blbo otoceneho a nerada by som to nechala na nahodu. Potrebujem totiz skuseneho porodnika.

zubrienka1
8. dec 2016

@zubrienka1 a kedy mas termin? Mozno sa tam stretneme. Ja mam 1.1.

veronikanellka171
8. dec 2016

@zubrienka1 5.1. Mam tak uvidime

weroneeka
8. dec 2016

@majkavid Ja som na tom presne tak isto 🙂 lekar tiez povedal, ze uz sa asi neotoci a bude cisarsky, ale dava jej este tyzden, dva sancu a potom sa uvidi. No uz niekolko mesiacov je v tejto polohe a ocividne sa jej paci...

aniko_h
8. dec 2016

@kwr jaaaaaj tak Ti je dobre. Budem na Teba myslieť. Ozvy sa potom. Budeme čakať. 🙂

Ja od dnes na papieri na materskej, ale do práce ešte chodím 😝 malinká sa v kuse pretáča. už chcem pondelok, budeme mať veľký ultrazvuk. ❤

majkavid
8. dec 2016

@weroneeka a v ktorom si tt .. pojdem skor ci ma nechaju cakat do 40tt ????mam riadny stres aj ked ma upokojuju ze to je lepsie ze sa nebudem trapit

weroneeka
8. dec 2016

@majkavid Ja som 35+5 a tym, ze dcerka je velmi malicka, tak chce pockat este pre istotu tak 2 tyzdne a ze az potom naplanujeme termin cisarskeho, len dufam, ze dovtedy sa sama nevypyta, Predpokladam, ze cisarsky naplanuje niekedy medzi sviatkami, ak sa neotoci..

zuzuk22
8. dec 2016

nevyhovujuce preskrtnite. ...
Baby ktore mam preciarknut ked vypisujem papier na socialku ziadost o matersku a teraz som na rodicaku ? 🙉🙉🙉🙈🙈🙈

zubrienka1
8. dec 2016

@majkavid aj ja sa pridavam do klubu zle otocenych deticiek... mna poslali na predoperacne - preistotu, ale zatial cisarak neplanuju. Mne tvrdia, ze KP bez problemov porodim prirodzene. Bojim sa toho ako cert kriza. Dufam, ze sa drobec umudri a da do spravnej polohy.

weroneeka
8. dec 2016

@zubrienka1 Ja tiez, aj som cvicila rozne cviky a zatial nepomaha... Treba mysliet pozitivne 🙂 babatko vie, preco je v tejto polohe a robi to, co je najlepsie aj pre neho aj pre mamicku 🙂 A vsetko dopadne tak ako ma 🙂

cookiee
8. dec 2016

@weroneeka
Presne tak ako tu píšeš......hlavne treba myslieť pozitívne, baby!!! 🙂
Veľa detí sa otočí do správnej polohy tesne pred pôrodom, oni to vedia tie bábätká naše 😉

Hlavne Nám všetkým držím palce, nech nám všetko dobre dopadne 😍 a nech sa nám naše detičky narodia zdravé 😍

lalia87
8. dec 2016

Moja bola tiez zatial KP,tak som moc zvedava ako to bude na sone v 36tt. Ak sa mi aj ta panva roztiahla o tie 3-4cm a zrazu ma budu chciet dat rodit normalne aj ked bude malá KP,asi ma vystrie 😨

lalia87
8. dec 2016

@zuzuk22 no ved si chces uplatnit matersku,vsak? Tak ja by som podciarkla uplatnujem a neuplatnujem by som preskrtla

zuzuk22
8. dec 2016

@lalia87 nema sa nahodou preskrtnut uplatnujem? Cize by ostalo ze
Vyhalsujem ze narok na matersku si neuplatnujem aj s ineho poistenia
Ci ?

lalia87
8. dec 2016

@zuzuk22 neviem co znamena to z ineho.poistenia..a to pojdes osobne zaniest ci.postou? Lebo ak si nie si ista a pojdes tam,tak by som.to nechala tak a opytala sa ich. Nechapem tomu spojeniu ze ineho poistenia,ved rodicovsky prisp.nie je poistenie a tam mas zaskrtnut ze pokial vies dolozit vsetky papiere k materskej,ze si ju uplatnujes. Podla mna.

majkavid
8. dec 2016

@zubrienka1 a v ktorom tt sa chodi ba predoperacne ????

lalia87
8. dec 2016

@zuzuk22 aha ja som tomu zle pochopila,to.ine.poistenie.nie je tretia.moznost,to je ze ci uplatnujes neuplatnujes z ineho poistenia..no tak teraz som.z.toho jelen. Co sa chape.pod tym inym poistenim?

zubrienka1
8. dec 2016

@majkavid ja som teraz v 37tt, buduci tyzden idem. Ono tie vysledky nemozu byt stare.

ljenka
8. dec 2016

@zuzuk22 z ineho poistenia je napr. z dalsieho zamestnania alebo ak si bola dobrovolne pripoistena, co sa dnes uz neoplati