Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Tak moja poradňa dneska všetko super ,malinky ze je uz dosť veľký 😁 Ručičku mal pred tvarickou a dačo robil s prstekami asi rátal koľko bude mat peniazkov 😁 A ohľadom tich mojich močových ciest zajtra idem do Nitry urologovi prediskutovať ci nebude vadiť prirodzený pôrod 🙂 robili mi ster na toho streptokoka a o tyzden mam ďalšiu poradňu ❤️
@kwr si este 2v1 ?? Ked tu je tak ticho 😁
@nikolienkaa zatial sa drzim🙂 muz ostal so.mnou doma dnes tak som mohla doobeda dospat🙂 uz musi vydrzat len do zajtra chrust maly;)
No baby dnesna poradna
Mala ma 2670g a mam makky krcok a som pootvorena, povedala ze urcite to bude dievca roku 2016.. hovorim skontrolujte ci nema pipika priatel stale rype, - ona jooj toto je baba ako lusk toto okolo chlapca ani neslo 😂 No a dalsi tyzden uz idem do nemocnice na poradnu
@natalia_17 ja asi 5x a som na 25cm
@veronikanellka171 a ku komu sa chystas? Budes si aj zazmluvnovat dr.?
Baby ja ten aniball ešte neotvaram :D bojím sa že v utorok mi povedia ze pôjdem na sc :D neviem podvedome mám strach ze opäť bude rýchla smršť 🙈
@zubrienka1 pytala som sa jej a ona ze mam ist k dubcakovej, ale zazmluvnovat neviem no, 300€ je dost.. a kamoska vravela ze vacsinou ti daju vyvolavacku ked je sanca ze bude mimo v tvojom termine
@jetotu ja idem v piatok na kontrolu na biometriu - sono koli polohe a elkosti plodu tak tiez je mozne ze nakoniec to skonci sekciou...
@veronikanellka171 ja by som si rada niekoho zazmluvnila. Mam maleho blbo otoceneho a nerada by som to nechala na nahodu. Potrebujem totiz skuseneho porodnika.
@zubrienka1 a kedy mas termin? Mozno sa tam stretneme. Ja mam 1.1.
@zubrienka1 5.1. Mam tak uvidime
@majkavid aj ja sa pridavam do klubu zle otocenych deticiek... mna poslali na predoperacne - preistotu, ale zatial cisarak neplanuju. Mne tvrdia, ze KP bez problemov porodim prirodzene. Bojim sa toho ako cert kriza. Dufam, ze sa drobec umudri a da do spravnej polohy.
@zubrienka1 Ja tiez, aj som cvicila rozne cviky a zatial nepomaha... Treba mysliet pozitivne 🙂 babatko vie, preco je v tejto polohe a robi to, co je najlepsie aj pre neho aj pre mamicku 🙂 A vsetko dopadne tak ako ma 🙂
Moja bola tiez zatial KP,tak som moc zvedava ako to bude na sone v 36tt. Ak sa mi aj ta panva roztiahla o tie 3-4cm a zrazu ma budu chciet dat rodit normalne aj ked bude malá KP,asi ma vystrie 😨
@zuzuk22 neviem co znamena to z ineho.poistenia..a to pojdes osobne zaniest ci.postou? Lebo ak si nie si ista a pojdes tam,tak by som.to nechala tak a opytala sa ich. Nechapem tomu spojeniu ze ineho poistenia,ved rodicovsky prisp.nie je poistenie a tam mas zaskrtnut ze pokial vies dolozit vsetky papiere k materskej,ze si ju uplatnujes. Podla mna.
@zubrienka1 a v ktorom tt sa chodi ba predoperacne ????
@majkavid ja som teraz v 37tt, buduci tyzden idem. Ono tie vysledky nemozu byt stare.

@sandri ja by som pre istotu sla dokimu kvoli riziku preklampsie.nechcem strasit ale je to nebezpecne.ci uz je lepsie?kazdopadne nech sa ti polepsi