icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

adad23
11. dec 2016

@fronili no a dnes už 1920g 🙂

fronili
11. dec 2016

@adad23 jeeee tak to dobre pribral drobec to ma tesi aj zateba.juj coskoro pojdete ozaj domkov😊😊😊

sandri
11. dec 2016

Uz mozem porodit 😉

nikolienkaa
11. dec 2016

@sandri uz ste dali živý ??? My ho mame stale vonku ze teda o tyzden ho spravíme ,lebo minuly rok nám uschol a aj spadnúť stihol 😁

sandri
11. dec 2016

@nikolienkaa ano zivy. Minuly rok sme ho mali od 23.12. az do konca januara, tak snad nam teraz do troch kralov vydrzi. Potom ho zrusime, aby tu z neho nebol bordel, ked sa vratim z porodnice.

majaon
11. dec 2016

@lalia87 nie,nemajú inú chuť,ale chvíľu mi trvalo kým som našla ozaj dobré recepty na tieto dobroty a to len koli drahemu,ja našťastie nemám celiakiu,akurát deti to môžu zdedit 😒

mamuskazuzuska
11. dec 2016

@nikolienkaa
@sandri joj baby ja sa bojim, nas bude relativne blizko radiatora tak aby nam do stedreho dna neopadol 🙂 planujem stavat az 23 😀

cookiee
11. dec 2016

@lalia87
Ja mám tiež zajtra poradňu a celý deň sa chystám do sprchy....na holenie....už idem na to 😉

nikolienkaa
11. dec 2016

@mamuskazuzuska aj náš býva pri radiátory 😁 Ale minuly rok sme ho kúpili hneď okolo 2.decembra a hneď aj postavili
No aj teraz sme asi tak kúpili ale čaká vonku v kybli ,...vtedy sme ho hneď taký dali dnu 😁

lalia87
11. dec 2016

@cookiee no prave som sa doholila a div som si neufikla susku. Pekne som sa dodzubala,krv mi tece,uz dve vreckovky som minula co si to utieram 🙂

nikolienkaa
12. dec 2016

@kwr ahoj no ako ti je ? 😁 Ja som taká zvedavá kedy to príde

kwr
12. dec 2016

@nikolienkaa ahoj, no nic sa nedeje, okrem bolesti ziadny pokrok....asi si to vlastnym stresom brzdim...

kwr
12. dec 2016

@nikolienkaa a u vas ako? Nesnazi sa este mimco o stretnutie tvarou v tvar s rodicmi? 🙂

nikolienkaa
12. dec 2016

@kwr vobec ...môjmu sa asi v brusku veľmi paaaaaci,žiadne náznaky ,ze sem tam ma len trosku zabolí kostrč ked asi zle sedím alebo sa mi to tam rozťahuje neviem 😂 Cvičím aj s aniballom bojim sa ci dakedy aj malého neposuniiem tak cvičím 😂 Štvrtok mam poradňu uvidime ...kiežby som sa začala otvárať uz,ale tak mne je super aj v tomto stave,len som zvedavá akomže bude medzi sviatkami 😊

nikolienkaa
12. dec 2016

Zienky dneska mi prišla výplata za november -robila som 2dni,10dni som mala dovolenku a zvyšok materská,... je možné ze mi vyplatili tu materskú spolu s výplatou ? Lebo sa mi zdá tak akoby dokopy mi to vyplatili... a vlastne nasledujúci mesiac mi tiež príde materská v deň ked mi chodila výplata ? Teda od môjho zamestnávateľa ?

julinka88
12. dec 2016

@nikolienkaa fuuu mozne to je ale skus zavolat na socialke ti povedia skor 😉

lalia87
12. dec 2016

Dnesna poradna bola mega rychla,asi 5minutova. Srdiecko bilo ukazkovo,tlak dobry,priberam vraj ukazkovo-pred tehu 54,dnes 59kg. Ani ma nekukala ci sa neotvaram,nic..a viete co je na tom najhorsie? Ze som si zbytocne vcera dorezala funu 😂

zuzuk22
12. dec 2016

@lalia87 😂 no potesi 😂
Ale hlavne ze babatko je v poriadku 🙂
Ja som dnes vstala o 10.15vh 🙈🙈🙈
A oli este spi stale 😂 neviem co dnes mame 🙈 spat sme slo o 23h 🙂

lenkavalkova
12. dec 2016

Tak to mna pozera stale, ci krcok drzi, takze ja ked sa zajtra dorezem, zbytocne to nebude 😅. To mi pripomina, ze si musim ziletky ist kupit. Ach jaj toto holenie...

zuzuk22
12. dec 2016

@lenkavalkova no veru uz je to cista maturita s holenim 😂 ja sa musim zajtra tiez na poradnu v stredu....alebo si to mozno necham na stredu doobeda lebo poradna je az pobede 🙂 uvidime ....ale mam taky pocit ze bez zrkadla to uz nepojde 🙈

lalia87
12. dec 2016

@zuzuk22 a ako sa ma maly? Uz je lepsie? Je aj take otrasne pocasie,ze len k zemi tlaci,idem si urobit kavu lebo som jak omáčka 🙂
@lenkavalkova to mas fajin ze ta kuka,ja som tiez myslela ze uz bude castejsie pozerat a ona nic,teraz az 29.12

Ja som sa vcera tak dorezala ze katastrofa,krvi a krvi islo zo mna,jak sa budem o mesiac holit alebo pred porodom netusim ja. A funela som jak lokomotiva :D

nikolienkaa
12. dec 2016

@lenkavalkova aj mna stale pozerá na koze ,ja mam štvrtok poradňu tiež budem dorezana 😁😂

xenabojovnica
12. dec 2016

@nikolienkaa ale materskú ti vypláca sociálka a výplatu zamestnávateľ, nemohlo ti to teda prist naraz. Asi zrejme tie dni dovolenky ti urobili vyššiu výplatu.

mattkapd
12. dec 2016

@lalia87 no pekne.. Ja si starosti s holenim nerobím.. Až pred pôrodom sa oholim.. Aj to možno poprosím moju maminu..ja som mala pred trhu 47 teraz 59..tie júla by mi kľudne mohli aj ostať keďže som nikdy nevedela pribrat

nikolienkaa
12. dec 2016

@xenabojovnica este nám dávajú na Vianoce odmeny 100€ možno ze aj to je tam zahrnuté ,každopádne čakala som max.100€ za môj november 😂 A došlo mi 417€ čiže skvele 😂

barca29
12. dec 2016

Ahojte baby, akú ste mali dnes noc? Ja asi najhoršiu, mala som takú migrénu, ani paralen nezabral...☹

lalia87
12. dec 2016

@mattkapd jej tak to si bola ozaj chuducka 🙂 ja sa holim,mne je to neprijemne tam mat porast :D a neviem si predstavit ze by ma mala sestricka holit ziletkou,aaaa..budem to musiet mozno nechat na polovicku ale to sa tiez dost bojim,kedze ju mam celu nejaku spuchnutu :D

zuzuk22
12. dec 2016

lalia 87
No uz vyzera ze je lepsie dakujem 🙂 vcera o 17h mal este 39 sice ale od vtedy zatial nic jak aom mu dala situp tak uz dufam bude dobre ale nechxem zakriknut
No tiez uz v polke holenia nevladzem 😂

misa1992
12. dec 2016

@mattkapd vy len tolko popriberali zaaaavidiiiiim ja pred 48 teraz 67 a dufam ze neostanu po porode :D vyzeram jak hroch 😂

mattkapd
12. dec 2016

@misa1992 tak ja som kila nikdy neriesila.. Vždy malickemu hovorím že si kľudne mohol spravit aj väčšie bruško aby tam mal viac miesta..😂😂 ..