Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@sandri uz ste dali živý ??? My ho mame stale vonku ze teda o tyzden ho spravíme ,lebo minuly rok nám uschol a aj spadnúť stihol 😁
@nikolienkaa ano zivy. Minuly rok sme ho mali od 23.12. az do konca januara, tak snad nam teraz do troch kralov vydrzi. Potom ho zrusime, aby tu z neho nebol bordel, ked sa vratim z porodnice.
@nikolienkaa
@sandri joj baby ja sa bojim, nas bude relativne blizko radiatora tak aby nam do stedreho dna neopadol 🙂 planujem stavat az 23 😀
@mamuskazuzuska aj náš býva pri radiátory 😁 Ale minuly rok sme ho kúpili hneď okolo 2.decembra a hneď aj postavili
No aj teraz sme asi tak kúpili ale čaká vonku v kybli ,...vtedy sme ho hneď taký dali dnu 😁
@kwr ahoj no ako ti je ? 😁 Ja som taká zvedavá kedy to príde
@nikolienkaa ahoj, no nic sa nedeje, okrem bolesti ziadny pokrok....asi si to vlastnym stresom brzdim...
@nikolienkaa a u vas ako? Nesnazi sa este mimco o stretnutie tvarou v tvar s rodicmi? 🙂
@kwr vobec ...môjmu sa asi v brusku veľmi paaaaaci,žiadne náznaky ,ze sem tam ma len trosku zabolí kostrč ked asi zle sedím alebo sa mi to tam rozťahuje neviem 😂 Cvičím aj s aniballom bojim sa ci dakedy aj malého neposuniiem tak cvičím 😂 Štvrtok mam poradňu uvidime ...kiežby som sa začala otvárať uz,ale tak mne je super aj v tomto stave,len som zvedavá akomže bude medzi sviatkami 😊
Zienky dneska mi prišla výplata za november -robila som 2dni,10dni som mala dovolenku a zvyšok materská,... je možné ze mi vyplatili tu materskú spolu s výplatou ? Lebo sa mi zdá tak akoby dokopy mi to vyplatili... a vlastne nasledujúci mesiac mi tiež príde materská v deň ked mi chodila výplata ? Teda od môjho zamestnávateľa ?
@nikolienkaa fuuu mozne to je ale skus zavolat na socialke ti povedia skor 😉
Dnesna poradna bola mega rychla,asi 5minutova. Srdiecko bilo ukazkovo,tlak dobry,priberam vraj ukazkovo-pred tehu 54,dnes 59kg. Ani ma nekukala ci sa neotvaram,nic..a viete co je na tom najhorsie? Ze som si zbytocne vcera dorezala funu 😂
Tak to mna pozera stale, ci krcok drzi, takze ja ked sa zajtra dorezem, zbytocne to nebude 😅. To mi pripomina, ze si musim ziletky ist kupit. Ach jaj toto holenie...
@lenkavalkova no veru uz je to cista maturita s holenim 😂 ja sa musim zajtra tiez na poradnu v stredu....alebo si to mozno necham na stredu doobeda lebo poradna je az pobede 🙂 uvidime ....ale mam taky pocit ze bez zrkadla to uz nepojde 🙈
@zuzuk22 a ako sa ma maly? Uz je lepsie? Je aj take otrasne pocasie,ze len k zemi tlaci,idem si urobit kavu lebo som jak omáčka 🙂
@lenkavalkova to mas fajin ze ta kuka,ja som tiez myslela ze uz bude castejsie pozerat a ona nic,teraz az 29.12
Ja som sa vcera tak dorezala ze katastrofa,krvi a krvi islo zo mna,jak sa budem o mesiac holit alebo pred porodom netusim ja. A funela som jak lokomotiva :D
@lenkavalkova aj mna stale pozerá na koze ,ja mam štvrtok poradňu tiež budem dorezana 😁😂
@nikolienkaa ale materskú ti vypláca sociálka a výplatu zamestnávateľ, nemohlo ti to teda prist naraz. Asi zrejme tie dni dovolenky ti urobili vyššiu výplatu.
@xenabojovnica este nám dávajú na Vianoce odmeny 100€ možno ze aj to je tam zahrnuté ,každopádne čakala som max.100€ za môj november 😂 A došlo mi 417€ čiže skvele 😂
Ahojte baby, akú ste mali dnes noc? Ja asi najhoršiu, mala som takú migrénu, ani paralen nezabral...☹
lalia 87
No uz vyzera ze je lepsie dakujem 🙂 vcera o 17h mal este 39 sice ale od vtedy zatial nic jak aom mu dala situp tak uz dufam bude dobre ale nechxem zakriknut
No tiez uz v polke holenia nevladzem 😂

@fronili no a dnes už 1920g 🙂