icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

picur22
19. feb 2017

Ahojte...dnes mám krásnych 6týždňov...mamkine mliecko mi veľmi chutí,pekne priberam a rastiem...pri poslednej poradni čo bola v utorok som mala 4330gramov a 55,5cm...ale teraz už mám určité viac...tak vam prajem krásný usmievavy deň kamosi a kamosky 😉😙

fronili
19. feb 2017

@lalia87 ano davam aj vodicku sice nutim ju lebo voda jej nesmakuje ale zvykne si.
Jaj boze zijeme v inej dobe nie v kamenej mudrlanti su asi vsade fakt a vyhovaraju sa na biskupsky urad😅

fronili
19. feb 2017

@majaon všetko najlepšie drobcovi a hlavne zdravičko a skore uzdravenie prajem.nas Simi je tiez chory 😑zrovna na vikend ho to chytilo.

zuzuk22
19. feb 2017

@majaon vsetko najlepsie a skóre uzdravenie 🙂

@elisebah91 ja dávam len povinne očkovania 🙂 a sme na to podobne tiez sofi nechce dudel ani vidiet ....

fronili
19. feb 2017

@zuzuk22 ja som malinkej dudel nanutila 🙈tiez ho nechcela lebo ked nic netecie na co😅ale ja som potrebovala oddych trosku a aj si doma porobit cosi aj ked dlho jej to nevydrzi

A tiez davam len povinne ockovania ako mal aj Simi.

aandreja
19. feb 2017

Ahojte tak dnes mame uz mesiac 🙂 strasne to uteka! Dorianko je uzasny.. Sice nas trapi brusko ☹ po kazdom papani si poplackame pri prdikoch a aj dost pogrckame.. Ale pripisujem to tomu aky je hamtos.. Ked pije strasne sa nahlta vzduchu a to potom uz tazko ☹ plne kojime ale flaskou lebo malicky nevie chytit prsko.. No co uz 🙂 hlavne ze mam mlieka na rozdavanie a tucko krasne pribera.. v noci spinkame celkom pekne! Dneska sme papali o 21 potom 02:30 a potom az o 6:45 takze aspon cez noc si oddychnem kedze cez den je mojko skoro stale hore a potrebujeme teplo maminky aby sme neplakali.. No uz pomaly zistujem ake je caro vetraku v kupelni, pracky alebo digestora 😀 v utorok ideme na klbiky a byduci tyzden na poradni nam budu kontrolovat zltacku, dufam ze uz to bude ok slniecka je sice malo ale snazime sa vychytat a solarkovat vzdy ked sa da..
Je tu este dake babatko co sa morduje so zltackou doteraz?

majaon
19. feb 2017

@fronili
@zuzuk22 ďakujeme 😊 no je to na nervy furt chorý,dobre,že bol dva týždne v škôlke a zase doma 🙁

majaon
19. feb 2017

Žienky zdravím vás a chcem sa spýtať,neviete z čoho môže mať malinka zelenú stolicu? Ja mám pocit,že to má odvtedy čo jej dávam asi dvakrát denne Espumisan kvapky,ale neviem naisto,aj som googlila,ale moc som sa toho nedozvedela,nepasuju mi zase iné príznaky,lebo pekne spinka,papa,je spokojná...tak neviem

majaon
19. feb 2017

Zabudla som napísať,že je čisto kojena 😉

zuzuk22
19. feb 2017

@aandreja nadherny je 😍

zuzuk22
19. feb 2017

@fronili ani ja jej ho nenutim ale obcas skusim ci si to nerozmyslela 🙈
Cez den uz spinka pomenej a stale by sa nosila len 🙈 idem skusit kupit tu v bazare vybracne kreslo ci by sa jej tam nepacilo🙂 oli ho nemal tak uvidime 🙂 ale v noci spinka pekne 😍

gulocka7888
20. feb 2017

@zuzuk22 vy ste ktasne zuzuk.Prajem vela zdravicka krasaviciam.aj nas princ je rad na rukach ale spi aj na sedacke aj v postielke aj vo vajicku no kadetade.

julinka88
20. feb 2017

@zuzuk22 to poznam ja som si kupila satku na nosenie
Mali sme hojdacie kreslo a nechcela tam byt tak som ho hned aj predala po tyzdni😀

aandreja
20. feb 2017

@zuzuk22 dakujeme 🙂 aj vy ste fesandy!

zuzuk22
20. feb 2017

@julinka88 sak ked sa jej tam nebude pacit predam ho tiez 😂 tiez mam satku ale este sa bojim teraz ju tam davat taku malicku...
@gulocka7888
@aandreja dakujeme 🙂

vuvi
20. feb 2017

@majaon ahoj,mne dr povedala,ze kojene deti mozu mat hocijaku stolicu,od zltej horcice az po zelenu,nasa mala prilis vodnatu a hrudkami,ale vraj je to v poriadku...pokial je babatko spokojne,nic ho neboli,netreba sa obavat 🙂

majaon
20. feb 2017

@vuvi ďakujem ti,upokojila si ma 😊

majaon
20. feb 2017

@zuzuk22 aké ste krásne babule 😍 aj ja mám zajednane vibračné kresielko tu od jednej maminy,som zvedavá či mi tam malá vydrží,tiež som to nemala pri Šimonkovi 😉

zuzuk22
21. feb 2017

@majaon dakujemec😊 no dufam sa im tam bude pacit 😍 a ake si si zajednala?

buchta666
21. feb 2017

@aandreja my mame tiez zltacku, no nechodime na kontrolu. Maly je stale dost zlty, mame 6 tyzdnov. Musim sa opytat doktorky ci mu krv nezoberie.

aandreja
21. feb 2017

@buchta666 a kojite sa.. Pri kojenych to vraj je celkom caste ze ich to drzi dlhsie, vraj az do 8 tyzdna.. Moj maly bol dost dotlceny a modrinovy po porode a na hlavicke mal aj hematom a tym to aj doktorka odvovodnila.. Ze toho bilirubinu je vela co sa musi rozlozit a ze to ide teda pomaly.. Tak neviem.. Ale tiez doktorke asi poviem nech mu uz zobere krv lebo vzdy na neho iba kukne a ze opalutje ho.. Ale tak to sa lahko povie ale ked skoro vobec nesvieti slniecko ☹

majaon
21. feb 2017

@zuzuk22 neviem aká je to značka,ale je peknučké ružové,vyzerá pohodlne,vibruje,hrá,má aj hrazdičku s hračkami a za dobrú cenu - 23€,tak som zvedavá 😊 už ho čakám 😉

zuzuk22
21. feb 2017

@majaon foto nemas ako vyzera 🙂 ci nemame rovnake 🙂

zuzuk22
21. feb 2017

@majaon ja mam vyhliadnute jedno uz s postovnym za 27e. Tiez take ako pises🙂

elisebah91
21. feb 2017

Akurat sme po kontrole a mame 4510 gramov a 54 cm...paradne, 1 kilo za 3 tyzdne....a co je este milsie prekvapenie, mala mi aspon niekedy zoberie cumlik. Som rada, je potom taka pokojnejsia 🙂 a mame masticku na seboroidnu dermatitidu. Ja satkujem kedy sa malej chce do nej 😅 vcera sme tak boli na prechadzke 👍

majaon
21. feb 2017

@zuzuk22 nemám foto,ale zistila som,že je to Bright Stars a je ich tu v bazariku viac takýchto 🙂

majaon
21. feb 2017

@zuzuk22 podarilo sa mi to 😉

buchta666
21. feb 2017

@aandreja zatial sa len kojime, pribera 200g za tyzden, kaka skoro do kazdej plienky kriklavo zlte kakacky, nasa doktorka tiez na nho len pozrie a vravi ze ked pribera netreba mu krv brat, no ja teda neviem. Ale ta zlta farba neustupuje, tak preto by som bola radsej na istom keby mu zobrala krv

zuzuk22
21. feb 2017

@majaon krasne 🙂 tiez som nad tymto rozmyslala ala nakoniec som si zajednala trosku ine 🙂

aandreja
21. feb 2017

@buchta666 uplne rovnako aj u nas.. Secko este aj to priberanie 😀 no uvidime snad nam coskoro vyblednu 🙂